Lejligheder - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde
Udsigten fra Dueodde Fyrtårn er flot

Udsigten fra Dueodde Fyrtårn er flot

Dueodde Badehotel set fra skoven

Dueodde Badehotel set fra skoven

Dueodde Strand er tæt på Dueodde Badehotel

Dueodde Strand er tæt på Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel - Ferielejligheder

Corona-Garanti
På Dueodde Badehotel kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Skøn ferie lige ved stranden
Dueodde Badehotel ligger i hyggelige omgivelser med egen fyrreskov og dejlige klitarealer. Via skovstierne kommer du til stranden foran Dueodde Badehotel, der i 2021 er kåret af verdens største rejsesite "Lonely Planet" som en af de bedste badestrande i Europa. Glæd dig til dig blødt sand og blåt hav, så langt øjet rækker. Stranden er i øvrigt også meget børnevenlig med lav vandybde. Læs mere om området ved Dueodde Badehotel her. Når du bor på Dueodde Badehotel, byder vi dig på en gratis guidetur med den berømte guide Søren Sillehoved - læs mere her.

I sommerperioden er Dueodde Badehotel ideel for børnefamilier, mens foråret og sensommeren er præget af mange stamgæster, som nyder en ferie hånd-i-hånd i de skønne omgivelser ved Dueodde Badehotel. Vælg mellem:
* Ferielejligheder for 2 eller 2-4 personer, som er lyse og moderne indrettet. Lejlighederne har enten terrasse eller balkon.
* Dobbeltværelser for 2 personer, hvor du kan vælge mellem dobbeltværelser med eller uden terrasse/balkon
* Sommerhus for 6 personer. Sommerhuset er den tidligere direktørbolig til badehotellet

Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

Oplev den skønne feriestemning på Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel er et dejligt sted for både familier og par

Dueodde Badehotel er et dejligt sted for både familier og par

Ferielejligheder og Værelser

Lejlighed for 2 personer (28 m2)

Lejligheden for 2 personer er indrettet således: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret sove- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. 

Hvis du ønsker sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen, skal du bestille "Dobbeltværelse med balkon eller terasse", som har samme indretning som lejligheden for 2 personer - se mere nedenfor. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Lejlighed for 2 personer - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?
Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejlighed for 2-4 personer (38 m2)

Lejligheden for 2-4 personer er indrettet således: Entré med indgang til badeværelse samt soveværelse med 2 senge. Fra entreen er der også adgang til den kombinerede stue og soverum med to sovepladser (sovesofa). I stuen er der tv og et veludstyret køkken med komfur og køleskab/frostbox. Lejligheden har udgang til egen balkon eller terrasse, hvor du kan nyde, at Bornholm er det sted i Danmark med flest solskinstimer. Lejlighederne er beliggende i stueplan eller 1. sal. Oplys gerne i forbindelse med din bestilling om, at du ønsker en speciel beliggenhed.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Lejlighed for 2-4 personer - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?
Lejlighed for 2-4 personer

Lejlighed for 2-4 personer

Lejlighed for 2-4 personer - grundplan

Lejlighed for 2-4 personer - grundplan

Dobbeltværelse - Med balkon/terrasse

Dobbeltværelserne med balkon/terrasse er indrettet på samme måde som ferielejlighederne for 2 personer: Éntre med indgang til badeværelse. Kombineret stue- og opholdsrum med tv, dobbeltseng samt lille køkken med komfur og køleskab/frostbox. Fra lejligheden er der udgang til egen balkon eller terrasse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i lejeprisen.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse - Balkon/terrasse
Hvornår vil du afsted?
Dobbeltværelse med balkon eller terrasse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse - Standard

Standard dobbeltværelserne er indrettet således: Soveværelse med dobbeltseng og indgang til badeværelse. Sengelinned og morgenmad er inkluderet i prisen. Standard dobbeltværelserne er mindre end værelserne med egen balkon/terrasse, og der er ikke sofa. Der er ikke køkken i standardværelserne, men der er køleskab, el-kedel og kaffemaskine.

 

Vis pris og ledige perioder

Dueodde Badehotel: Dobbeltværelse - Standard
Hvornår vil du afsted?
Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse - grundplan

Dobbeltværelse uden egen balkon/terrasse - grundplan

Golf - Cykel - Cafe
Hvis solsengen skal byttes ud med lidt aktiviteter, ligger Dueodde Golfbane klar til udfordringer, og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 200 meter fra Dueodde Badehotel. 

Skov, strand og grønne løsninger
Hvis du elsker skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for dig og din familie. Sommeren er selvfølgelig speciel, men prøv også en forårs- eller sensommerferie. Det er en skøn følelse at lade sig blive blæst i gennem på en tur langs stranden og efterfølgende nyde skovens stille ro.

Grønt hotel
Dueodde Badehotel er et "grønt" hotel. Indendørs er der et røgfrit miljø, og al opvarmning sker via varmepumper og solcelleanlæg. Når du holder ferie på Dueodde Badehotel, gør du derfor ikke bare dig selv en tjeneste...men også miljøet. 

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.