Praktisk info - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

Praktisk information om Dueodde Badehotel

Adresse
Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø

Telefon: 56 95 85 66 
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har du ferieboligen til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferieboligen kl. 10:00, således at vi kan nå at rengøre den, inden at de næste gæster ankommer.

Ankomstdage
Som udgangspunkt kan du frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Dueodde Badehotel dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Allergivenlige lejligheder
Alle ferieboligerne på Dueodde Badehotel er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Dueodde Badehotel vælge en feriebolig, hvor der ikke har været husdyr. Meddel os dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig feriebolig til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på Dueodde Badehotel. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af din ferie.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bestille flere ferieboliger på én gang
Ønsker du at bestille flere ferieboliger på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én feriebolig, og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferieboliger som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at bestille på telefon 56 95 85 66.

Bus til Dueodde Badehotel
Dueodde Badehotel ligger 150 meter fra busstoppestedet på Dueodde. Dermed kan du nemt komme til og fra resten af Bornholm, selv om at du ikke har bil med på din ferie. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler flere steder på Dueodde, og på selve Dueodde Badehotel kan du også leje cykler. Hvis du har særlige ønsker til din cykel, anbefaler vi, at du forudbestiller hos Boss Cykler på telefon 56 49 44 74 eller mail info@bosscykler.dk. Boss Cykler har et stort udvalg af alle typer cykler og en særdeles god service.

Dyner/Sengelinned
Værelser: Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver du således ikke selv medbringe.
Ferielejligheder og sommerhus: Der er dyner og hovedpuder i lejligheden/sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde til DKK 130,- per person. 

Grill
Alle ferieboliger på Dueodde Badehotel er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriebolig, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved din feriebolig - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, såfremt du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Ferieboligerne på Dueodde Badehotel er desværre ikke handicapvenlige, da der er trin op til brusenichen. Hvis du er kørestolsbruger, anbefaler vi derfor ikke Dueodde Badehotel. Kontakt os i stedet på 56 95 85 66 eller info@teambornholm.dk, så giver vi dig gode råd til, hvilke feriesteder på Bornholm, som passer til dine ønsker og behov.

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i nogle af ferieboligerne på Dueodde Badehotel (i sommerhuset er det dog ikke muligt). Når du bestiller, beder vi dig gøre os opmærksom på, at du medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 250 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Reglerne er dog meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
Du har mulighed for at gøre mindre indkøb på selve Dueodde. Har du brug for større indkøb, er Brugsen i Snogebæk (cirka 6 kilometer fra Dueodde) den nærmeste mulighed.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle ferieboliger på Dueodde Badehotel. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer egen internetforbindelse. Såfremt det trådløse internet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne, sommerhuset samt dobbeltværelserne med balkon/terrasse har alle køkken med komfur og ovn. Der er køkkeninventar samt -service i ferieboligerne. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice.

Morgenmad
Hvis du bestiller et dobbeltværelse, er morgenmad inkluderet i lejeprisen. Har du bestilt en ferielejlighed/sommerhus, kan du tilkøbe morgenmad for 95 DKK pr. person pr. dag. Prisen for børn under 12 år er 60 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år spiser gratis med. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august. Morgenmaden serveres i tidsrummet fra 08.00 til 09.30.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Dueodde Badehotel. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, orienterer vi dig om, hvor du finder din nøgle. Det fungerer nemt, og du kan derfor sagtens ankomme på alle tider af døgnet.

Parkering
Som gæst på Dueodde Badehotel har du gratis parkering ved hotellet.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din feriebolig ved din ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt at eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Røgfrie lejligheder
Alle ferieboliger på Dueodde Badehotel er røgfrie indendørs. Det er tilladt at ryge på terrasser/balkoner, men hvis du ryger udendørs, beder vi dig huske at lukke terrassedøren, således at der ikke kommer røg ind i ferieboligerne.

Strygejern
Du kan gratis låne strygejern og strygebræt. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvortil din feriebolignøgle også passer.

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, er vaskerummet på Dueodde Badehotel gratis tilgængeligt for dig. Nøglen til din feriebolig passer også til vaskerummet.

Viskestykker, karklud, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, beder vi dig selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Stranden er børnevenlig på Dueodde

Stranden er børnevenlig på Dueodde

Hyg jer på stranden

Hyg jer på stranden

Ferielejlighederne er lyse og velindrettede

Ferielejlighederne er lyse og velindrettede

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.