Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Praktisk info - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Dueodde Badehotel

Adresse
Adresseoplysningerne til Dueodde Badehotel er:

Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø
Telefon: 56 95 85 66 
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har I ferieboligen til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt

På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferieboligen kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder
Alle lejligheder på Dueodde Badehotel er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Dueodde Badehotel vælge en lejlighed, hvor der ikke har været husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker I at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt. I er selvfølgelig også altid velkommen til at bestille på telefon 56 95 85 66.

Bus til Dueodde Badehotel
Hvis I ønsker at køre med bus til Dueodde Badehotel, skal I anvende busrute 7 og 8. Busrute 7 og 8 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 50 meter fra Dueodde Ferielejligheder. Køretiden fra Rønne til Dueodde Badehotel er cirka 60 minutter. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen.

Priserne pr. cykel er:
* 1 dag: 85 DKK
* 2 dage: 170 DKK
* 3 dage: 240 DKK
* 4 dage: 300 DKK
* 1 uge: 420 DKK
* 2 uger: 610 DKK

Dyner/Sengelinned
Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver I således ikke selv medbringe.

Lejligheder og sommerhus:
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden/sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 90 DKK for sengetøj og 30 DKK for håndklæder.

Handicapforhold
Ferielejlighederne i stueplan kan anvendes af kørestolsbrugere - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til almindelige kørestole, og der er ingen dørtrin i ferielejligheden. Badeværelset er dog mindre handicapvenligt, da der er begrænset vendeplads og badekar. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige ferielejlighed til jer. Husk I øvrigt, at der er gang- og kørebro til stranden fra Dueodde Badehotel, således at også kørestolsbrugere nemt kan komme til stranden.

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i nogle af lejlighederne på Dueodde Badehotel (i sommerhuset er det dog ikke muligt). Når I bestiller, beder vi jer gøre os opmærksom på, at I medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
I har mulighed for at gøre mindre indkøb på selve Dueodde. Har I brug for større indkøb, er Brugsen i Snogebæk den nærmeste mulighed, ca. 4 kilometer fra Dueodde Badehotel.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Dueodde Badehotel. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt det trådløse internet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne/sommerhuset på Dueodde Badehotel har alle køkken med komfur og ovn. Der er køkkeninventar samt -service í lejligheden/sommerhuset. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice.

Morgenmad
Hvis I har bestilt et dobbeltværelse, er morgenmad inkluderet i lejeprisen. Har I booket en lejlighed/sommerhus, kan I tilkøbe morgenmad for 95 DKK pr. person pr. dag. Børn under 12 år 60 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år gratis. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august. Morgenmaden serveres i tidsrummet fra 08.00 til 09.30.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Dueodde Badehotel. Hvis I ankommer uden for receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en velkomsthilsen med jeres navn påført. På denne velkomsthilsen står der, hvilken lejlighed I skal bo i. Døren til jeres lejlighed vil være åben, og nøglen til lejligheden ligger på spisebordet i lejligheden.

Parkering
Der er gratis parkering ved Dueodde Badehotel.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed/sommerhus/værelsee ved ankomst og afrejse - så er I altid sikre på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. I skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Røgfrie lejligheder
Hele Dueodde Badehotel er røgfrit.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt gratis. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvor jeres feriebolignøgle passer.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, er vaskerummet på Dueodde Badehotel gratis tilgængeligt.

Nøglen til jeres lejlighed passer også til vaskerummet.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil jeres ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.