Praktisk info - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde

Dueodde Badehotel

Adresse
Dueodde Badehotel
Sirenevej 2, Dueodde
3730 Nexø

Telefon: 56 95 85 66 
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har du ferieboligen til din rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt

På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferieboligen kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder
Alle ferieboligerne på Dueodde Badehotel er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Dueodde Badehotel vælge en lejlighed, hvor der ikke har været husdyr. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter du i receptionen på Dueodde Badehotel. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af din ferie.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet - og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at bestille på telefon 56 95 85 66.

Bus til Dueodde Badehotel
Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Cykeludlejning
Du kan leje cykler på Møllers Camping som ligger 300 m. fra Dueodde Badehotel.

Dyner/Sengelinned
Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver du således ikke selv medbringe.

Lejligheder og sommerhus:
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden/sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 130,- per person. 

Grill
Alle ferielejligheder på Dueodde er ejet af individuelle privatpersoner, hvor nogle har grill til deres feriebolig, mens andre ejere ikke har ønsket at have en grill. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved din ferielejlighed - men hvis der ikke er en grill, så er du altid velkommen til selv at medbringe en grill, hvis du ønsker at grille. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Ferielejlighederne i stueplan kan anvendes af kørestolsbrugere - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til almindelige kørestole, og der er ingen dørtrin i ferielejligheden. Badeværelset er dog mindre handicapvenligt, da der er begrænset vendeplads og badekar. Meddel os venligst, hvis du medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige ferielejlighed til dig. Husk i øvrigt, at der er gang- og kørebro til stranden fra Dueodde Badehotel, således at også kørestolsbrugere nemt kan komme til stranden.

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i nogle af lejlighederne på Dueodde Badehotel (i sommerhuset er det dog ikke muligt). Når du bestiller, beder vi dig gøre os opmærksom på, at du medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det dig 250 DKK at tage din hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
Du har mulighed for at gøre mindre indkøb på selve Dueodde. Har du brug for større indkøb, er Brugsen i Snogebæk (cirka 5 kilometer fra Dueodde) den nærmeste mulighed.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Dueodde Badehotel. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt det trådløse internet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne, sommerhuset samt dobbeltværelserne med balkon/terrasse har alle køkken med komfur og ovn. Der er køkkeninventar samt -service i ferieboligerne. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice.

Morgenmad
Hvis du bestiller et dobbeltværelse, er morgenmad inkluderet i lejeprisen. Har du bestilt en lejlighed/sommerhus, kan du tilkøbe morgenmad for 95 DKK pr. person pr. dag. Børn under 12 år 60 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år gratis. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august. Morgenmaden serveres i tidsrummet fra 08.00 til 09.30.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Dueodde Badehotel. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstid, orienterer vi dig om, hvor du finder din nøgle.

Parkering
Som gæst på Dueodde Badehotel har du gratis parkering ved hotellet.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Røgfrie lejligheder
Alle ferieboliger på Dueodde Badehotel er røgfrie indendørs. Det er tilladt at ryge på terrasser/balkoner, men hvis du ryger udendørs, beder vi dig huske at lukke terrassedøren, således at der ikke kommer røg ind i ferieboligerne.

Strygejern
Du kan gratis låne strygejern og strygebræt. Strygejern og strygebræt er placeret i vaskerummet, hvortil din feriebolignøgle også passer.

Vaskemaskine og Tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, er vaskerummet på Dueodde Badehotel gratis tilgængeligt. Nøglen til din feriebolig passer også til vaskerummet.

Viskestykker, karklud, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie på Dueodde Badehotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.