Skøn morgenmad - Dueodde Badehotel

  • Lejligheder 2-4 personer
  • Sommerhus 6 personer
  • Dobbeltværelser
  • Tæt på stranden
  • Børnevenligt
  • Rolig beliggenhed
kort Dueodde
En variation af friskt brød og kager står klar

En variation af friskt brød og kager står klar

Der er altid forskellig frugt, gryn, ost og pålæg, som du kan vælge imellem

Der er altid forskellig frugt, gryn, ost og pålæg, som du kan vælge imellem

Få en god start på dagen med lidt morgenmad

Få en god start på dagen med lidt morgenmad

En god morgenmad er den bedste start på dagen

På Dueodde Badehotel er der sørget for et varieret morgenbord, med det der skal til for at få en god start på dagen. Der står friskbrygget kaffe klar på kanden, og mælk eller fløde, hvis du ønsker dét. Er du til te, kan du prøve de forskellige te-blandinger fra Bornholms Thehandel.

Hver dag har du mulighed for at smage på frisk varieret morgenbrød, hvor der også er noget til den søde tand. Dertil kan du vælge mellem forskelligt pålæg, ost og marmelade. Du finder også en variation af morgenmadsprodukter, du kan nyde med mælk eller yoghurt samt friskskåret frugt.

Lidt ekstra lækkert

På Dueodde Badehotel kan du flere gange i ugen få serveret æg, bacon og pølser til morgenmad. Det bliver lavet på bestilling, så du kan nyde det varmt og frisklavet. Henvend dig blot i buffeten ved spørgsmål. 

Priser for morgenmad

Hvis du bestiller et dobbeltværelse, er morgenmad inkluderet i lejeprisen. Har du bestilt en ferielejlighed/sommerhus, kan du tilkøbe morgenmad for 95 DKK pr. person pr. dag. Prisen for børn under 12 år er 60 DKK pr. person pr. dag. Børn under 3 år spiser gratis med. 

Periode for morgenmad

På Dueodde Badehotel har du mulighed for at tilkøbe morgenmad i perioden 1. juni - 31. august.
Morgenmaden serveres i tidsrummet fra 08.00 til 09.30.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Dueodde Badehotel nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Trygheds-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.