GSH - Familieværelser - Green Solution House

  • Prisvindende hotel
  • Økologisk fokus
  • Grønt og bæredygtigt
  • Skov og Strand
  • Anmelderrost restaurant
  • Værelser og lejligheder
kort Rønne

Familieværelse 4 personer

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Rummelige familieværelser
Alle hotellets familieværelser blev renoveret i 2014-15. Værelserne er rummelige og egner sig godt til familier og vennepar på tur. Værelserne indeholder nye og gamle møbler, da det er mere bæredygtigt at genbruge/ombetrække funktionelle designmøbler end at købe nye. 

Værelserne er indrettet med et entreafsnit, som indeholder lille praktisk te-køkken samt elkedel og indgang til stort flot badeværelse med dusch. Fra tekøkkenet kommer I ind i den rummelige stue, der har et hyggeligt sofaarrangement og spisebord samt udgang til et solrig terrasse. Fra stuen er der desuden adgang til to soveværelser, hvor det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet har to enkeltsenge, som kan skubbes sammen efter behov.

Stor primært økologisk morgenmadsbuffet for 4 personer er inkluderet i værelsesprisen.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Familieværelse 4 personer - stue

Familieværelse 4 personer - terrasse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - soveværelse

Familieværelse 4 personer - badeværelse

Familieværelse 4 personer - køkken

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile info@teambornholm.dk eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet alle vore hoteller på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.