Aktiviteter - Pension Koch

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Cykeludlejning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

Cykelture

Østerlars Rundkirke findes i cykelafstand fra Gudjem

Cykelture
Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 50 meter fra Pension Koch finder I den første cykelsti. Stierne fører jer ad de små veje, hvor biler er undtagelsen, og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager I fordel af, når turen går hjemad. Her kan I nærmest sætte cyklen i frigear, mens I langsomt trillende nyder udsigten over havet.

I kan også cykle ind i Middelalderen. Bornholms Middelaldercenter ligger nemlig blot 5,5 kilometre fra Pension Koch. Her kan I dufte, mærke, høre, se og føle, hvordan livet var i Middelalderen. Ved siden af Bornholms Middelaldercenter ligger Østerlars Rundkirke - Bornholm største rundkirke.

Såfremt I ikke selv medbringer cykler, kan I selvfølgelig leje dem på Pension Koch.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

Golf
Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer ? og der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Blandt andet har flere internationale golfmagasiner i høje toner rost de to golfbaner i Rø, som ligger 9 kilometer fra Pension Koch.

Naturvejleder

Naturvejlederen Søren Sillehoved er yderst populær blandt gæsterne

Naturvejleder
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. 

Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Kystsejlads

Højt humør ombord på M/S Thor

Kystsejlads
Fra havnen i Gudhjem kan I sejle med det stolte skib "Thor" ned langs kysten til Helligdomsklipperne. Bornholms natur bliver bestemt ikke ringere af at blive betragtet fra vandet - en flot og hyggelig tur.

Ved Helligdomsklipperne har I mulighed for at stige af og besøge Bornholms Kunstmuseum. Her vil I opleve en imponerende samling af bornholmsk kunst og kunsthåndværk.

Efter besøget på Kunstmuseet kan I tage tilbage med Thor til Gudhjem, eller I kan vælge at gå tilbage til Gudhjem langs den flotte kyststi. Turen er på cirka 6 kilometer. Det er svært at sige, om gåturen eller sejlturen er den flotteste - begge vil give jer mange gode ferieminder!

Museer

Bornholms Kunstmuseum

Museer
I området omkring Gudhjem finder I en række spændende museer:

Blot 600 meter fra Pension Koch finder I Gudhjem Museum. Museet byder på en interessant samling af effekter fra området omkring Gudhjem. Går I lidt videre ned langs vejen, finder I Melstedgård, som er et levende landbrugsmuseum, hvor tiden sat i stå anno 1950'erne. Museets virke og dyrehold viser på charmerende vis, hvordan dagligdagen var på landet i 1950'erne. Et besøg på Melstedgård er spændende for alle aldersklasser.

Er I friske på en smuk vandretur langs kysten, så gå de cirka 6 kilometer til Bornholms Kunstmuseum. Med sin flotte beliggenhed ved Helligdomsklipperne og en imponerende samling af bornholmsk kunst er Bornholms Kunstmuseum blevet en attraktion, som tiltrækker stadig flere besøgende. Tilbage i Gudhjem er det måske tid til en afslappende stund på en café ved havnen, inden I går videre til Oluf Høst Museet. Siden 1800-tallet har Gudhjem tiltrukket mange kunstnere, hvoraf en af de mest kendte er Oluf Høst. Oluf Høsts hjem er i dag omdannet til museum med en imponerende samling af hans flotte malerier.

Strand

Melsted Strand

Strand
900 meter fra Pension Koch ligger Melsted Badebugt. Her er der såvel sandstrand som klipper, så enhver smag for badeliv kan tilgodeses.

Husk at nyde lille fiskerleje Melsted, som ligger lige ved stranden. Her er mange charmerende og flotte bindingsværkshuse - glæd jer til at se "Huset under jorden". Terrænet omkring Melsted skråner nogle steder meget, og et af husene har nærmest indgangsdør under jorden på grund af det skrånende terræn!

Lystfiskeri

Lystfiskeri
Med sin meget varierende kyststrækning er Bornholm et eldorado for lystfiskere året rundt. Fra kysten er der gode muligheder for at dyste med havørred, og I mange af øens søer er der også gode fangstmuligheder.

I Pension Kochs reception kan I få udleveret tips og idéer om gode fiskesteder på Bornholm.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.