Lækker morgenmad - Pension Koch

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Cykeludlejning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

Lækker morgenmad

Bornholms Honning

Den berømte Ekkodalsthe

Lækker morgenmad er den bedste start på dagen

Vi har sørget for både det sunde, det grove og det søde til dit morgenbord. 

Kaffen kommer friskbrygget til dit bord og der er varm mælk, hvis du ønsker dette. Er du til the, så har vi forskellige the blandinger fra Bornholms Thehandel.

Morgenbordet består af blandt andet lækre oste fra vores verdensberømte mejeri i Klemensker, pølser og pålæg fra den lokale slagter Hallegaard samt bornholmsk müsli.

Hver dag har du mulighed for at smage på frisk varieret morgenbrød, hvor der også er noget til den søde tand. Udover æble- og appelsinjuice på morgenbordet, så kan du også vælge dagens juice, der er friskpresset økologisk og fyldt med energi og vitaminer. Du har også mulighed for selv at lave varme vafler.

Dagens juice, marmelader, honning og æblesirup er fra den lokale gårdbutik Krogsholm.

Mulighed for morgenmad og brunch i perioden 4. maj til 16. september.

Stor søndagsbrunch
Vi kan også varmt anbefale dig at prøve Pension Koch’s store søndagsbrunch, hvor vi har kræset ekstra for dig med små fine retter og mousserende vin. Om søndagen er der brunch/morgenmad fra kl. 08.00 til kl. 10.30.

Har du bestilt dobbeltværelse på Pension Koch, er det flotte morgenbord/brunch inkluderet i din pris.

Bor du i en af vores ferielejligheder har du mulighed for at vælge Pension Kochs morgenbord. Prisen pr. person pr. dag er DKK 105,00. Til søndagsbrunchen er prisen DKK 130,00.

Du har mulighed for at bestille morgenbordet, når du bestiller opholdet eller på Pension Koch, når du starter ferien. 

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.