Lækker morgenmad - Pension Koch

  • Gudhjem
  • Havudsigt
  • Ferielejligheder
  • Værelser
  • Morgenmad
  • Skøn atmosfære
kort Gudhjem
Morgenbuffet med pålæg fra de lokale gårdbutikker

Morgenbuffet med pålæg fra de lokale gårdbutikker

Bornholmsk honning har en helt speciel smag

Bornholmsk honning har en helt speciel smag

Den berømte Ekkodalsthe

Den berømte Ekkodalsthe

Lækker morgenmad er den bedste start på dagen

På Pension Koch er der sørget for både det sunde, det grove og det søde til dit morgenbord. Kaffen kommer friskbrygget til dit bord, og der er varm mælk til kaffen, hvis du ønsker dét. Er du til te, kan du prøve de forskellige te-blandinger fra Bornholms Thehandel.

Morgenbordet består i videst muligt omfang af bornholmske råvarer - eksempelvis prisbelønnede oste fra Bornholms Andelsmejeri i Klemensker, pølser og pålæg fra de lokale leverandører.

Hver dag har du mulighed for at smage på frisk varieret morgenbrød, hvor der også er noget til den søde tand. Udover æble- og appelsinjuice på morgenbordet, så kan du også vælge dagens juice, der er friskpresset, økologisk og fyldt med energi og vitaminer. Du har også mulighed for selv at lave varme vafler. Dagens juice, marmelader, honning og æblesirup er fra den lokale gårdbutik Krogsholm.

Stor søndagsbrunch

Vi kan også varmt anbefale dig at prøve Pension Koch’s store søndagsbrunch, hvor der er kræset ekstra for dig med små fine retter og mousserende vin. Søndagsbrunchen serveres i tidsrummet 08.00 - 10.30.

Priser for morgenmad og brunch

Har du bestilt et dobbeltværelse på Pension Koch, er det flotte morgenbord/brunch inkluderet i din lejepris. Bor du i en af Pension Kochs ferielejligheder, har du mulighed for at tilkøbe morgenbordet for DKK 110,00 pr. dag/person, og søndagsbrunchen for DKK 140,00 pr. person. Hvis du bor i en ferielejlighed, og gerne vil bestille morgenbord/brunch, kan du bestille det sammen med bookingen af din ferielejlighed - oplys blot i kommentarfeltet om dine ønsker. Du kan selvfølgelig også bestille morgenbordet/brunchen direkte på Pension Koch ved at kontakte personalet senest klokken 12:00 dagen inden.

Periode for morgenmad og brunch

På Pension Koch har du mulighed for morgenmad og brunch i perioden 29. april til 26. september.

Bestil din ferie nu

Bestil din ferie på Pension Koch nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Trygheds-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.