Lejlighedsbeskrivelse - Sandkås Søpark

  • God beliggenhed
  • Badestrand
  • Nye køkkener
  • Klipper
  • Indkøbsmuligheder
  • Havudsigt
kort Sandkås
Hammershus

Hammershus

På tur med Hammerhavnens Baadfart

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandkås Strand ligger tæt på Sandkås Søpark

Sandkås Strand ligger tæt på Sandkås Søpark

Sandkås Søpark

Corona-Garanti
På Sandkås Søpark kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Sandkås Søpark. Flot havudsigt. Dejlige Lejligheder for 2-4 Personer
Glæd jer til den flotte havudsigt fra lejlighederne i Sandkås Søpark, som ligger i det lille hyggelige fiskerleje Tejn-Sandkås, lidt syd for Allinge.

Lejlighederne i Sandkås Søpark, som alle er røgfrie, er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Den skønne havudsigt frister sikkert til en badetur, og så er det godt, at Sandkås Strand ligger tæt på lejlighederne.

Det rigtige Bornholm
Sandkås Søpark ligger roligt, men I er alligevel tæt på restauranter og byliv. Den første restaurant ligger blot 400 meter fra Sandkås Søpark. I kan også tage den flotte kyststi til Allinge, som viser jer det, som mange kalder det "Rigtige Bornholm": Klipper, sandstrand og hav i en malerisk forening. Mens det ene flotte panoramaview over havet afløser det andet, bliver I snart mødt af en liflig duft fra en af øens hyggelige røgerier, som byder jer velkommen til fiskelækkerier.

Gratis guideture
Når I bor på Sandkås Søpark, har I mulighed for at komme med på gratis guideture - se mere her. Børn er naturligvis også velkomne på Sandkås Søpark, men der er ikke nogen legeplads eller andre børnefaciliteter. Hvis I har børn med, anbefaler vi i stedet vores børnevenlige feriesteder - se mere her.

Derfor skal I vælge Sandkås Søpark
Sandkås Søpark er det rigtige feriested for jer, hvis I elsker havudsigt, dejlig indretning og en rolig atmosfære.  Se hvor billig jeres ferie kan blive ved at indtaste jeres ønskede ferieperiode i prisberegneren til højre på siden. I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er således ingen faste ankomstdage, og I kan også leje for kortere perioder end en uge.

Hyggelig terrasse

Hyggelig terrasse

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejlighed for 2 personer - Grundplan

Lejligheder for 2 eller 2-4 Personer

Sandkås Søpark. Flot havudsigt. Dejlige Lejligheder for 2 eller 2-4 Personer.

Lejlighederne i Sandkås Søpark
Lejlighederne i Sandkås Søpark ligger i to rækker, hvor den øverste lejlighedsrække kigger ud over den forreste række. Lejlighederne for 2 personer ligger i første række, mens lejlighederne for 2-4 personer ligger placeret højere oppe.

Alle lejligheder er i stueplan
Alle lejlighederne ligger i stueplan og har en skøn havudsigt samt en pæn indretning. Lejlighederne for 2-4 personer har samme lejlighedsstørrelse som lejlighederne for 2 personer, men lejlighederne har en lidt forskellig indretning: 

Lejlighederne for 2 personer med havudsigt
Entre med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet fortsætter I til den kombinerede stue og soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der spiseplads til to personer, to sofastole, sofabord samt tv, ligesom I har adgang til terrasse med havemøbler, solvogn og egen grill. Køkkenet er veludstyret med blandt andet komfur, køleskab, frostboks, opvaskemaskine og microovn.

Lejlighed for 2-4 personer med havudsigt
Entre med indgang til badeværelse og køkken. Fra køkkenet fortsætter I til den kombinerede stue og soveværelse, hvor der er dobbeltseng, sovesofa (sovemulighed for 2 personer), sofabord, tv samt spiseplads til fire personer. Fra lejligheden har I adgang til en lukket terrasse med havemøbler og egen grill. Køkkenet er veludstyret med blandt andet komfur, køleskab, frostboks, opvaskemaskine og microovn.

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Flot havudsigt fra lejlighederne

Flot havudsigt fra lejlighederne

Nyt og funktionelt køkken

Nyt og funktionelt køkken

Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer

Klipper, hav og strand
Den bornholmske klippegrund starter lige bag lejlighederne, og foran jer ligger Østersøen og stranden. Mere bornholmsk kan det næste ikke blive.

Er du gangbesværet?
Bemærk, at lejlighederne på Sandkås Søpark ligger i niveauer op ad en klippeskråning - og at stien op til de øverst beliggende lejligheder ikke er egnet for gangbesværede. Hvis du er gangbesværet, beder vi dig orientere os herom, således at du kan få en ferielejlighed tæt på parkeringspladsen.

Flotte sommerhuse
Sandkås Søpark byder også på to flotte sommerhuse med en indretning for 2-4 personer - se mere om sommerhusene her.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Lejlighed for 2-4 personer - Grundplan

Lejlighed for 2-4 personer - Grundplan

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.