Køb et feriehus - Strandløkken

  • Nye feriehuse (2020)
  • Tæt på strand
  • Lige ved skov
  • Tæt på byliv
  • Strandvejen i Rønne
  • Tæt på restauranter
kort Rønne
Et feriehus i Strandløkken kan blive dit

Et feriehus i Strandløkken kan blive dit

Et feriehus i Strandløkken kan blive en god investering for dig

Et feriehus i Strandløkken kan blive en god investering for dig

Når du ejer et feriehus i Strandløkken, er du tæt på den skønne strand

Når du ejer et feriehus i Strandløkken, er du tæt på den skønne strand

Et feriehus i Strandløkken kan blive dit
Feriehusene i Strandløkken på Strandvejen i Rønne bliver udstykket og solgt til privatpersoner i foråret 2020. Efter salget vil feriehusene stadig blive udlejet via Team Bornholm - men som køber kan du selvfølgelig også selv bruge huset, når du har lyst til det i dine ferier.

Attraktive priser og lav beskatning
Priserne for feriehusene starter fra 575.000,- Alle feriehusene er nyrenoverede i 2020 - og samtlige møbler og øvrigt inventar er inkluderet i prisen. På grund af feriehusenes flotte indretning samt gode beliggenhed ved strand, skov og by i Rønne, kan du forvente en god udlejningsindtægt. Den budgetterede lejeafregning til dig er på cirka 45.000,- pr. år. Og på grund af de fordelagtige skatteregler for udlejning af feriehuse, kommer du til at betale under 1.000,- i skat af denne lejeindtægt.

Du kan få en attraktiv finansiering
Du har mulighed for at få en attraktiv finansiering, således at et feriehus i Strandløkken kan blive en særdeles god pensionsopsparing for dig. Hvis du selv har 50.000,- til udbetaling, så kan du låne resten af købsprisen. I en tid hvor det koster negative renter at have penge stående i banken, og at aktiemarkedet er usikkert, er investering i fast ejendom ofte en god investering...og vel at mærke en investering, som du også kan nyde i dine ferier.

Et feriehus i Strandløkken er nemt for dig
Al udvendig vedligeholdelse af feriehusene sørger ejerforeningen for. Når du selv skal bruge dit feriehus, skal du derfor ikke starte din ferie med at slå græs eller male. Du skal bare holde din velfortjente ferie.

Prøv at bo i et feriehus, før du køber
Har du lyst til at bo i et af Strandløkkens feriehuse, før at du beslutter dig for et køb? Læs mere om at leje et feriehus på Strandløkken ved at trykke her.

Vil du vide mere?
Har du lyst til høre mere om dine muligheder for at købe et feriehus i Strandløkken? Så kontakt Team Bornholm på info@teambornholm.dk eller 56 95 85 66.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.