Lejlighedsbeskrivelse - Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

  • Nybygget (2019)
  • Lækre lejligheder
  • Perfekt beliggenhed
  • Direkte på Svaneke Torv
kort Bageriet - Ferielejligheder i Svaneke

Svaneke Bageri på Torvet i Svaneke

Sådan så Bageriet ud i 1895

Svaneke Bageri set fra siden

Svaneke Bageri - Indretningsplan

Svaneke Bryghus ligger 100 meter fra Svaneke Bageri

Tag en badetur i Svaneke Havn, som ligger tæt på Bageriet

Vis pris og ledige perioder

Svaneke - Bageriet:
Hvornår vil du afsted?

Vil du bo på Torvet i Bornholms ferieby nr. 1?
Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby - ikke mindst grundet den fantastiske atmosfære på Torvet i Svaneke. I "gamle dage" lå der et bageri på Torvet i Svaneke - derfor fik bygningen navnet "Svaneke Bageri". I disse dage bliver den ikoniske bygning renoveret og totalombygget. På 1. sal skabes der to flotte ferielejligheder, som begge bliver indrettet for 4 personer. Det bliver nogen af de bedst beliggende ferielejligheder i Svaneke. Du bor på Svaneke Torv med det skønne torveliv lige foran dig - samtidig med at du er tæt på havnen og den hyggelige atmosfære dér. Læs mere om Svaneke her.

Lad dig forkæle med sjældne vine og god mad på Vinøst
I stueplan har vinforretningen "Vinøst" til huse. Her kan du få lette anretninger til frokost og aften, mens du bliver forkælet med sjældne vine af høj kvalitet - og vel at mærke til rimelige priser. Medarbejderne har en stor viden om vin, så fortæl dem om dine smagsønsker - og lad dig forkæle på Vinøst. Vinene er primært fra mindre vingårde - og baseret på økologiske eller biodynamiske dyrkningsmetoder. Maden er et verdenskøkken med retter fra hele verden - og maden bliver selvfølgelig serveret med dertil passende vine.

Bageriet bliver charmerende som i 1895
Ferielejlighederne i Bageriet får en moderne og flot indretning - og udvendigt bliver bygningen renoveret og ombygget, således at bygningen får sit charmerende og nostalgiske udtryk fra 1895 tilbage.

Billeder kommer i juni 2019
Vi har desværre endnu ikke billeder af lejlighederne, da de først er færdigbyggede ultimo maj 2019. Men vi lover, at du kan glæde dig til flotte ferielejligheder med en helt særlig beliggenhed. Vi forventer, at du kan se billederne af lejlighederne her på siden fra medio juni 2019.

Sådan bliver lejlighederne indrettet
Ferielejlighed på 57m2 beliggende på 1. sal: Entré. Stue med tv, køkken samt spiseplads til 4 personer. Badeværelse med toilet og bruseniche. Soveværelse med dobbeltseng samt ét soveværelse med to enkeltsenge. Køkkenet har komfur med ovn, køleskab med frostbox, kaffemaskine og el-koger. Fra lejlighederne har du adgang til en dejlig fællesterrasse.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Svaneke Bageri ved at indtaste din ønskede ankomst- og afrejsedato i bestillingsboksen - eller ring til os nu 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips og idéer til en skøn ferie.

Vi håber, at du fandt hvad du søgte - alternativt kan du se alle vores ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm her.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.