Gratis guideture - Svaneke Savværk

  • Svaneke
  • Nye ferielejligheder (2018)
  • Flot indretning
  • God beliggenhed
kort Svaneke

Søren Sillehoved fortæller sjove anekdoter

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte, tager vi dig med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved. Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne. Se program for guidede ture her

Der er guideture næsten hver dag i perioden fra påske til efterårsferien. Turene foregår over hele Bornholm. Som gæst hos os kan du komme gratis med på en af disse ture. Ved din ankomst til Svaneke Savværk har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til dig. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er din rejsegruppe på over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Bestil din ferie
Glæd dig til en skøn ferie på Svaneke Savværk. Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.