Sanderhuset - Svaneke Sommerhuse

  • Sommerhuse for 2-10 pers.
  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
kort Svaneke
Sanderhuset har en dejlig have

Sanderhuset har en dejlig have

Oplev den hyggelige stemning på Svaneke Torv - 350 meter fra Sanderhuset

Oplev den hyggelige stemning på Svaneke Torv - 350 meter fra Sanderhuset

Sanderhuset - Stue med spiseafdeling og sovesofa

Sanderhuset - Stue med spiseafdeling og sovesofa

Sanderhuset - Soveværelse med kig til havet

Sanderhuset - Soveværelse med kig til havet

Sanderhuset - Udsigten fra køkkenøen

Sanderhuset - Udsigten fra køkkenøen

Bad fra klipperne i Svaneke

Bad fra klipperne i Svaneke

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Sanderhuset 2-4 personer
Hvornår vil du afsted?
Sanderhuset - Nyd solen fra den skønne terrasse

Sanderhuset - Nyd solen fra den skønne terrasse

Sanderhuset - Flot køkken

Sanderhuset - Flot køkken

Udsigten fra soveværelset

Udsigten fra soveværelset

Entréen

Entréen

De smukke omgivelser ved Svaneke og det ikoniske vandtårn

De smukke omgivelser ved Svaneke og det ikoniske vandtårn

Sanderhuset

Sanderhuset er et lækkert sommerhus for 2-4 personer. Huset ligger perfekt i Svanekes idylliske gamle bydel med de små gader, og I bor lige ved havnen samt blot 350 meter fra den hyggelige stemning på Svaneke Torv. 

Sanderhuset er indrettet af en kreativ arkitekt, som har skabt mange flotte løsninger. I skal også glæde jer til den skønne solrige have, hvor I kan nyde, at Svaneke er Bornholms Solskinsby nummer 1. Sanderhuset er lige kommet til udlejning - og derfor er der, meget usædvanligt, fortsat ledige perioder i juni, juli, august og september.

Havnen

Soveværelset på Sanderhusets 1. etage vender mod øst. Stå op en tidlig morgen og se den smukke solopgang. I har også kig ned til havnen. Her skaber lystsejlere, fiskerbåde og cafeer en dejlig stemning. Har I lyst til friske fisk fra fiskerbådene, eller er I mere til en kop kaffe på en cafe, mens I nyder udsigten over havet? Frister det med en badetur, skal I prøve havnebadet, hvor børn og voksne vil elske den store vippe. Kunne I tænke jer varmt sand mellem tæerne, skal I besøge den lille strand "Hullestrand", som ligger idyllisk mellem flotte klipper og blødt sand. Her ligger også en af Bornholms skjulte perler: Den lille cafe ”Øst for paradis”, hvor I kan nyde dejlig mad og lækre is sammen med den skønneste havudsigt.

Indretningsbeskrivelse af Sanderhuset

Sanderhuset er et flot sommerhus for 2-4 personer, der er indrettet således: Entré med indgang til badeværelse. Stor stue med spiseafdeling, sofaarrangement (sovesofa med 2 sovepladser) og tv med adgang til Netflix. Fra stuen er der indgang til et dejligt og veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og fryser. I forlængelse af køkkenet er der en lys udestue med spiseplads til 4 personer, ligesom der er udgang til den solrige have. På 1. sal er der et stort soveværelse med dobbeltseng. Fra soveværelset har I kig til havet/havnen ud over nabohusenes røde tage. Bemærk at trappen til 1. sal er stejl, og Sanderhuset er derfor ikke egnet for gangbesværede. Haven har hyggelige frugttræer og mange dejlige solkroge. Fra haven er der endvidere adgang til et udhus med vaskemaskine.

Hvorfor hedder det Sanderhuset?

Sanderhuset ligger i Sander Dichsgade – deraf navnet ”Sanderhuset”. Sander Dich blev født i Skotland i år 1571. Som ung drog han på langfart, og kom forbi Svaneke. Om Sander Dich blev lokket af byens allerede dengang dejlige atmosfære eller en sød svanekepige, melder historien ikke noget om, men faktum er, at Sander Dich bosatte sig i Svaneke og blev stamfar til den store bornholmske slægt "Dich".

Sander Dich var en dygtig mand, som via rederi- og købmandsvirksomhed, blev en af Bornholms rigeste mænd. Sander Dichs skibe sejlede blandt andet med øl, og måske havde Sander Dich selv fået lidt for meget øl, da han i 1598 kom i kraftigt skænderi med en svensk kaptajn. Den episode kostede nemlig Sander Dich en bøde på 9 rigsdaler i følge domsbøgerne for Bornholm i skatteåret 1598/1599.

Informationer om Sanderhuset

* Adresse: Sander Dichsgade 7, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 1 soveværelse på 1. sal (stejl trappe) samt to sovepladser på sovesofa i stueplan. Sanderhuset har dermed plads til 2-4 personer.
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja
* Brændeovn: Ja
* Grundareal: 170 m2
* Husareal: 89 m2 (fordelt på stueplan 52 m2 og 1. sal med 37 m2)
* Byggeår: 1851. Tilbygget/renoveret 2011
* Afstand til havn med bademuligheder: 250 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 350 meter
* Afstand til restaurant: 350 meter
* Afstand til sandstrand: 550 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Sanderhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Ja (trådløst fibernet)
* Apple-tv: Ja (med adgang til Netflix, filmstriben mm.)
* Parkering: Du kan parkere lige ved Sanderhuset. Vejen er dog smal, så hvis du har en bred bil, skal du parkere lidt længere nede ad gaden (cirka 50 meter fra Sanderhuset)
* Opladning af elbil: Ja (Tesla Homecharger) 
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen. 

Corona-Garanti

Du kan bestille dit ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking. Læs mere om corona-garanti her.

Priser og bestilling

Du kan forespørge på priser - samt se ledige perioder - ved at anvende bookingboksen øverst på siden. Bemærk, at der i højsæsonen er ankomst- og afrejsedag om søndagen. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris. - Og vi hjælper dig også gerne med at bestille din færge- eller flybilletter.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.