Klippeklatring - Rappelling - Bowcombat

Alle børn elsker at klatre! Kom og få en fantastisk følelse af fællesskab, når eleverne hjælpes ad med at overvinde klippesiderne. Eller hvad med at rappelle ned ad de stejle klippeskrænter?

Bowcombat er en blanding af paintball og bueskydning. Forskellen på de to er dog at paintball gøre langt mere ondt og at aldersgrænsen er 16+. I bowcombat er aldersgrænsen 10 år.

Klippeklatring, rappelling og bowcombat sker i Vang, som er et gammelt stenbrud. Her rejser klipperne sig 50 meter lodret op i himlen og skaber en stemning, som I ikke finder andre steder i Danmark. En oplevelse som denne vil eleverne huske i mange år efter – og samtidig er det en god måde at styrke sammenholdet i klassen på.

Klippeklatring, rappelling og bowcombat bliver tilpasset efter jeres behov og elevernes alder, så vi sikrer, at I får den bedst mulige oplevelse med hjem.

Alle instruktører er fortrolige med at arbejde med børn og unge og instruktørerne har en fri omgangstone, hvor der er plads til sjov og ballade, men samtidig også ro og koncentration, når det kræves. Instruktørerne hjælper eleverne med at opmuntre hinanden således, at alle får et smil på læberne.

Praktiske Oplysninger

Min. 15 elever – varighed ca. 3 timer

Klippeklatring 6.-10.kl.    kr. 185 (heraf moms kr. 37)
Rapelling 6.-10.kl.    kr. 185 (heraf moms kr. 37)
Bowcombat * kr. 185 (heraf moms kr. 37)

* Bowcombat varer 1,5 time – ønskes 2,5 timer er prisen kr. 250,00

 

Hvad indeholder prisen ikke: Evt. bustransport til Vang. Det er muligt at gå, ca. 5 km fra Allinge og ca. 10 km fra Hasle. En travetur i skøn natur som vi varmt kan anbefales.

  • Bustransport fra Hasle til Vang granit tur/retur: 82 kr. pr. person
  • Bustransport fra Allinge til Vang granit tur/retur: 82 kr. pr. person

Hvad skal I være opmærksomme på: Husk, at eleverne har fornuftigt tøj og sko på.