Nature Park Bornholm

Fodbold Golf er en sjov aktivitet, som altid er populær hos eleverne

Fodbold Golf er en sjov aktivitet, som altid er populær hos eleverne

Tag på en skov quiz udfordring i skoven

Tag på en skov quiz udfordring i skoven

I kan tilvælge klatring, hvor eleverne kan prøve kræfter med svævebaner og klatrebaner i trætoppene

I kan tilvælge klatring, hvor eleverne kan prøve kræfter med svævebaner og klatrebaner i trætoppene

Tag eleverne med på en sjov dag midt i Bornholms pragtfulde natur, og kun 5 km fra det skønne Gudhjem. En aktivitetsrig tur venter jer med Fodbold Golf, Disc Golf, Quiz Labyrinter og skattejagt.

 

Fodbold Golf

Fodbold Golf er fordelt over 18 huller på en stor græsplæne med skov til alle sider. Banen består af forskellige udfordringer, inden bolden spilles i hullet. Her gælder det taktisk snilde for at lave færre skud end sin modstander for at vinde. Perfekt måde at bevæge sig på udendørs. 
Pris pr. person: 50,-

Disc Golf

De splinternye Disc Golf baner er placeret i de smukkeste omgivelser. Den hvide bane, bestående af 18 huller, er en professionel bane. Banen tager cirka 3 timer at gennemføre. Rød bane, bestående af 9 huller, hvilket er mere overskueligt for lejrskoler at gennemføre, da banen er lavet til gæster, som ikke har spillet så meget Disc Golf. Disc Golf er en sport, hvor det ligesom alt andet golf, handler om at gennemføre med færrest forsøg. I Disc Golf bliver der benyttet en Disc, som også er bedre kendt som en frisbee.
Pris pr. person: 50,-

Quiz labyrint

Quiz labyrinten foregår så længe det lyster. I betaler nemlig ikke kun for én quiz, men for en dagsbillet til at gennemføre så mange quizzer du har lyst til. Quiz labyrinten er nyrenoveret, med helt nye quizzer. Som noget helt nyt til lejrskoler, tilbyder vi at lave en skræddersyet quiz til lige netop jer. Det foregår således, at I indsender en række spørgsmål, enten 20 eller 35 styks, som eventuelt kan være en del af pensum. Vi kalder dette "skovens Kahoot", da dette er en perfekt måde at kombinere natur og læring på. 
Pris pr. person 50,-

Munkerup skattejagt

Skattejagten er kommet til, i forbindelse med udgravninger til en ny badesø, hvor der er fundet underjordiske rester af en skjult skat på gården. Skattejagten er splinterny, bestående af 10 poster som fører gæsten gennem en historisk fortælling om den skjulte skat på Munkerup. Følg og løs ledetrådene for at opklare fortællingen. En fantastisk måde at kombinere natur og historie på.
Pris pr. person: 50,-

 

Det er muligt at tilkøbe klatring til arrangementet, hvor eleverne kan prøve kræfter med klatrebaner og svævebaner i forskellige sværhedsgrad. 

Praktiske Oplysninger

Starttidspunkt: Starttidspunkter fra kl. 10.00. Mødested ved indgangen

Hvad er prisen for turen: Se priserne for de enkelte aktiviteter i deres beskrivelse ovenover. For arrangement med klatring og derudover én ekstra aktivitet: 240 kr. pr. person

Hvad indeholder prisen: 1 - 3 timer med instruktion

Hvad indeholder prisen ikke: Evt. bustransport til/fra Nature Park Bornholm

  • Fra Hasle til Nature Park Bornholm tur/retur: 90 kr. pr. person
  • Fra Allinge til Nature Park Bornholm tur/retur: 90 kr. pr. person

Nature Park Bornholm er beliggende i Rø Plantage, og der er mulighed for at cykle derud på en skøn cykeltur i naturen. 

Hvad skal I være opmærksomme på: Husk at eleverne har fornuftigt tøj, handsker og sko på.