Gudhjem Feriepark

  • Klipper
  • God beliggenhed
  • Badestrand
  • Børnevenligt
  • Pool
  • Legeland
kort Gudhjem

Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne og havet. Gudhjem er en romantisk og charmerende by, som skaber en rigtig god ramme om jeres lejrskole.

Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens I plasker i den store swimmingpool (åben i perioden 01.06 - 31.08). Gudhjem Feriepark ligger centralt placeret til en række af Bornholms seværdigheder og attraktioner, og selve Gudhjem By kan I også glæde jer til. Betragt skibe og lystbåde glide ind og ud af havnen. Måske har I selv lyst til en sejltur? Fra havnen er der daglige afgange til Ertholmene - de små klippeøer "Christiansø" og "Frederiksø" - som i 1600-tallet blev omdannet til Danmarks fremskudte flådebase i Østersøen. Kanonerne står der endnu og venter på at fortælle jer deres spændende historie. Sejlturen tager under en time, men tidsmæssigt bliver I sat flere hundrede år tilbage i tiden. 

Husk også at tage en vandretur langs den gamle kystredningssti, som starter lige ved Gudhjem Feriepark. Glæd jer til mageløse panoramaudsigter. Et bornholmsk ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af det stof, som drømme er skabt af. Når I selv har oplevet denne forunderlige by, som er bygget ned ad en stejl klippeskrænt, vil I forstå hvorfor!

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Gudhjem Feriepark - Husbeskrivelse

Gudhjem Feriepark - Stue

Gudhjem Feriepark - Køkken

Feriehus for 4-6 personer
Entré, badeværelse med dusch og wc, køkken, kombineret opholds- og spisestue med hjørnesofa (to sovepladser) og tv. I stuen findes opgang til 1. sal, hvor der er 2 soveværelser med hver 2 senge.

Individuelt indrettede huse
Feriehusene i Gudhjem Feriepark er individuelt indrettede. Derfor kan der forekomme indretningsforskelle i forhold til de viste billeder. Kvalitetsmæssigt er de viste billeder dog udtryk for minimumsstandarden i Gudhjem Feriepark.

Feriehusene
Alle feriehusene i Gudhjem Feriepark er indrettet for 4-6 personer. 

Priser pr. person pr. overnatning

A: Uge 14+15+17+41 140,-
B: Uge 20+22+38+39+40 155,-
C: Uge 18+19+21+23+25+26+37 170,-
D: Uge 34+35+36 190,-


Priserne er baseret på, at I vælger 4 nætter. Ønsker I færre overnatinger, laver vi gerne et konkret tilbud til jer. Ring til os på 56 95 85 66, eller mail til os på lejrskole@teambornholm.dk. I har en gratis deltager for hver 24. betalende deltagere. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæde.

Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 3% i tillæg til priserne.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Smukke Gudhjem

Hygge på havnen i Gudhjem

Oplev landbrugsmuseet Melstedgaard

Lille og charmerende

Gudhjem er på trods af sin beskedne størrelse en af Bornholm mest kendte byer - og formentlig også en af de mest charmerende.

De mange små velholdte huse, som er bygget i niveauer ned ad den stejle klippe-skrænt, giver Gudhjem en helt speciel stemning.

Allerede i 1800-tallet valfartede kunst-malere til byen for at opleve det specielle "Gudhjem-lys" ud over horisonten. En af de mest kendte malere, Oluf Høst, har fået sit eget museum i byen - her har I gode muligheder for at se "lyset" og få en kunst-oplevelse ud over det sædvanlige.

Skøn atmosfære på havnen
Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib Thor ned langs kysten til de flotte klippe-formationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens Thor sejler tilbage til Gudhjem, har I mulighed for at besøge Kunstmuseet med sin imponerende samling af bornholms kunst og tage en senere afgang tilbage til Gudhjem.

Livet i 1950'erne
Tilbage i Gudhjem skulle I måske tage en tur forbi det lille fiskerleje "Melsted", som ligger i forlængelse af Gudhjem. Her finder I de sødeste små bindingsværkshuse samt den dejlige sandstrand. Vandet er rent og klart. Er I klare til en badetur? Eller har I lyst til at se det levende landbrugsmuseum "Melsted Gaard", hvor I kan dufte, mærke og prøve, hvordan livet var på en Bornholmsk bondegård anno 1950? På Melsted Gaard finder I også Bornholms madkulturhus, hvor I kan smage mange de mange specialiteter og lækkerier fra øens dygtige fødevarevirksomheder.

Picnic på toppen af Gudhjem
Afslut dagen med at holde picnic på toppen af Gudhjem. Mærk varmen fra klipperne. Nyd udsigten. Gudhjem er en by fyldt af atmosfære, oplevelser og smuk natur. 

Gudhjem ligger på østkysten med de flotte klipper

Gudhjem Feriepark - Vil I selv lave mad? 

Der er køkkener i feriehusene på Gudhjem Feriepark, således at I selv kan lave jeres mad. Men hvis I ønsker det, hjælper vi også gerne med morgenmad/madpakke samt aftensmad. Og vi lover, at I ikke får røget sild...:)...men det smager nu faktisk dejligt. Prøv det selv på det lokale røgeri i Gudhjem.

Morgenmad
* Morgenmaden består af: Cornflakes, brød, ost, marmelade og pålæg. Kaffe, the og mælk.
* Smør-selv-madpakke er også inkluderet i prisen: Pålæg, brød, smør og 1 juicebrik pr. person pr. dag.
* Morgenmaden bliver bragt ud til jeres feriehuse, således at I kan spise i jeres feriehuse - det giver jer en mere rolig start på dagen.
* Pris 70 kr. pr. person pr. dag.

Pris for aftensmad
* Pris 85 kr. pr. person pr. dag.
* 2 retter (enten forret og hovedret eller hovedret og dessert)
* Kold saft/vand
* Aftensmaden spiser I på restaurant Brøddan i Gudhjem by (ca. 400 m fra Gudhjem Feriepark)

Allergier og religiøse forhold
Såfremt I grundet allergier eller religiøse forhold ønsker specielle menuer, kan vi selvfølgelig også tilbyde dette - I skal blot orientere os i forbindelse med jeres bestilling.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere. 

Antal huse - Gudhjem Feriepark
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse. I får tildelt ét hus for hver 6. dreng/pige. Såfremt fordelingen bevirker, at der i et hus blot er en elev, laver vi i stedet en opredning i et af de andre huse, således at eleven ikke skal sove alene. Udover elevernes huse får I altid tildelt ét særskilt hus til lærerne.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Feriehusene på Gudhjem Feriepark har veludstyrede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling:
· Sengelinned kr. 90,- pr. sæt
· Håndklæder kr. 30,- pr. sæt (1 stort og 1 lille)

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen kan bruges i perioden 1. juni til 31. august.

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 5695 8566.

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.

Kontakt os