Cykelleje

Bornholm har et af Europas bedste net af cykelstier. Alle vores lejrskolesteder ligger placeret indenfor 300 meter fra cykelstierne, og I har mulighed for at leje gode cykler med cykelhjelm på lejrskolestederne.

På cykelsti langs kysten. Udsigt over Østersøen. Varmedis i kimmingen. Små både, vældige fragtskibe. Så er der pause. En perlerække af charmerende fiskerlejer. Mågeskrig. En bænk. Varieret landskab. Flade strækninger og  bakker. Ikke kun det lune klima gi'r mindelser om sydlige himmelstrøg...

Cyklerne giver jer mulighed for anderledes oplevelser. Prøv eksempelvis en cykeltur ad skovstierne en tidlig morgen. Mosekonen brygger. Harer og rådyr står op. Tys!

Hop på cyklen. Cykelvejene fører jer væk fra den almindelige trafik. Ind i Bornholms flotte natur. 

Storløkke Feriepark & Æblehaven

  • 1-dag: 95 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 19)
  • 2-dage: 160 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 32)
  • 3-dage: 200 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 40)

Hasle Feriepark & Hasle Hytteby

  • 1-dag: 115 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 23)
  • 2-dage: 215 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 43)
  • 3-dage:  275 kr. pr. pers. (heraf udgør moms kr. 55)


Hvad skal I være opmærksomme på: 
Der er ikke cykellygter til rådighed. Skal I cykle om aftenen, skal I derfor selv medbringe cykellygter

Praktiske informationer:
Afhentnings- og afleveringssted
Cyklerne afhenter og afleverer I i receptionen på jeres lejrskolested. Hvis I bor på Storløkke Feriepark, skal I dog afhente cyklerne på Æblehaven, der ligger 200 meter fra Storløkke Feriepark.

Lejeperiode
Cykellejen starter fra kl. 08:00 på startdagen til kl. 19:00 på slutdatoen for jeres lejemål. Vær opmærksom på at der ikke er cykellygter på cyklerne. Så har I lejet dem i flere dage og vil bruge dem om aftenen, er det vigtigt at I selv medbringer cykellygter.