Corona-Garanti

Vil du have Corona-Garanti?
Nej…vi har ikke tænkt os at give jer garanti for at få Corona... men vi vil gerne tilbyde jer ekstra sikkerhed på jeres skolerejse. Normalt kan en skolerejse ikke afbestilles med henvisning til Corona – men med Corona-Garantien sikrer I jer, at I kan afbestille og få hele jeres indbetaling refunderet, såfremt en eller flere af disse tilfælde opstår:

   A) Hvis en eller flere elever/lærere får konstateret Corona 0-7 dage inden jeres afrejse, og at der er offentlige krav om hele jeres klasse derfor skal være i karantæne og således ikke kan tage på skole-rejse.

   B) Hvis Sundhedsstyrelsen har nedlagt forbud mod eller anbefaler, at I grundet risiko for Corona ikke tager på skolerejse i den periode, som I har bestilt.

   C) Hvis kommunen, hvor jeres skole er beliggende, grundet risiko for Corona har nedlagt forbud mod, at I tager på skolerejse i den periode, som I har bestilt.

   D) Hvis Sverige har forbud mod, at danskere kan rejse i transit via Sverige til Bornholm i den peri-ode, som I har bestilt.

Hvad koster Corona-Garantien?
Corona-Garantien koster 49,- pr. person, såfremt I tilkøber garantien samtidig med bestillingen af jeres ophold. Ved efterfølgende tilkøb er prisen 99,- pr. person. I kan bestille Corona-Garantien indtil 60 dage inden jeres ankomst.

Bornholm er et sikkert rejsemål
På vores lejrskolesteder bor I i store og velindrettede feriehuse... der er altså INGEN køjesenge og tætpakkede vandrerhjemssale her. I kan derfor trygt tage på skolerejse til Bornholm.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Se lejrskolestederne her...