Corona Garanti

Vil du have Corona-Garanti?
Nej…vi har ikke tænkt os at give jer garanti for at få Corona...men vi vil gerne tilbyde jer ekstra sikkerhed på jeres skolerejse. Normalt kan en skolerejse ikke afbestilles med henvisning til Corona – men med Corona-Garantien sikrer I jer, at I får hele jeres indbetaling refunderet, såfremt en eller flere af disse tilfælde opstår:

A) Hvis en eller flere elever/lærere får konstateret Corona 0-7 dage inden jeres afrejse, og at der er offentlige krav om hele jeres klasse/skole derfor skal være i karantæne og således ikke kan tage på skolerejse.
B) Hvis Sundhedsstyrelsen eller jeres egen kommune har nedlagt forbud mod eller anbefaler, at I ikke tager på skolerejse grundet risiko for Corona, i den periode, som I havde bestilt.
C) Hvis Sverige har forbud mod, at danskere kan rejse i transit via Sverige til Bornholm i den periode, som I havde bestilt.

Corona-Garantien koster 69,- pr. person, såfremt I tilkøber garantien samtidig med bestillingen af jeres ophold. Ved efterfølgende tilkøb er prisen 99,- pr. person. I kan bestille Corona-Garantien indtil 60 dage inden jeres ankomst.

Bornholm er et sikkert rejsemål
• Bornholm er et af de steder i Danmark med færrest tilfælde af Corona
• På vores lejrskolesteder bor I i store og velindrettede feriehuse...der er altså INGEN køjesenge og tætpakkede vandrerhjemssale her.
• ...så I kan trygt tage til Bornholm på skolerejse.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Se lejrskolestederne her...