Corona - Lejrskoler - Opdateret 18. maj 2020

I kan stadig rejse til/fra Bornholm
Som rejsende til Bornholm må I gerne rejse i transit via Sverige til Bornholm. I har således også lov til at køre over Øresundsbroen, og gennem Sverige til færgen i Ystad, hvorfra I sejler til Bornholm. - Og I har selvfølgelig også lov til at køre/rejse den samme vej på hjemturen. Sverige har lukket for grænserne for nogle former for rejser, men det gælder ikke for personer, som er i transit til/fra Bornholm. Ligeledes gælder reglerne om maksimalt 10 personer i samme lokale ikke på færgen til/fra Bornholm, idet færgen bliver betragtet som kollektiv transport, der er undtaget fra reglerne.

I kan derfor sagtens rejse til/fra Bornholm – og Bornholm er lige så skøn som altid. Såfremt I alligevel ønsker at annullere jeres lejrskoleophold på Bornholm, så vil vi naturligvis forsøge at hjælpe jer på bedst mulig vis.

Alternativ 1: I kan få refunderet jeres betaling for aktiviteter, strøm- og rengøringsforbrug
I aftalebetingelserne med vores leverandører af aktiviteter (busture, oplevelser med videre) har vi mulighed for at annullere de bestilte aktiviteter indtil til 10 dage inden jeres ankomst. Hvis I annullerer jeres ophold – og der er mere end 10 dage til jeres ophold – kan vi derfor refundere hele jeres indbetaling for aktiviteterne. Tilsvarende kan vi refundere jer for den del af jeres lejebetaling, som udgør rengøring, el, vand og varme. Det eneste beløb, som ikke kan blive refunderet, er derfor selve lejebeløbet.

Alternativ 2: I kan flytte jeres ophold til senere i 2020
Ejerne af de feriehuse, som I skulle have boet i, har givet os lov til at flytte jeres ophold til senere i 2020. Så hvis der er ledige huse, så kan I flytte jeres ophold. Vi skal blot have besked senest 4 uger inden jeres ankomst, og så finder vi en alternativ uge til jer senere på året.

Der kan ske ændringer
Såfremt der sker ændringer i rejseanbefalinger eller sundhedsmæssige forhold, tilpasser vi afbestillings-reglerne i overensstemmelse hermed.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til os på lejrskole@teambornholm.dk