Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Bornholm. Specialtilbud for MOLSLINIENs kunder

Som kunde hos Molslinien får du 10% rabat, når du bestiller ferieophold på Bornholm. Du skal blot oplyse "Molslinien-Rabat", når du bestiller, så fratrækker vi 10% rabat. Priserne, som du ser på skærmen, er således angivet FØR din rabat. Ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode råd og vejledning til en skøn ferie på Bornholm. Du kan selvfølgelig også se vores feriesteder og bestille on-line her:

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

PRISGARANTI: Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg. Du har mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. Vi hjælper gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter til billige priser - og vi laver også gerne gavekort. Du er altid velkommen til at ringe til os på alle ugens dage: 56 95 85 66.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Bornholms bedste feriesteder

Feriesteder på kort

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.