Alle Feriesteder

Bornholmerbussen

Det er nemt at komme med bus til Bornholm
Bornholmerbussen kører fra Københavns Hovedbanegård til færgehavnen i Ystad, hvor du efter få skridt kan gå om bord på Bornholmerfærgen. Den samlede rejsetid er blot 3 timer fra København til Bornholm. 2 børn under 12 år kommer gratis med, når de følges med en voksen. Bornholmerbussen er en nem og billig rejsevej til Bornholm. 

Vi sørger for at bestille dine billetter - du skal blot afkrydse det i bestillingsformularen, når du bestiller. Vælg dit favoritferiested nedenfor - eller ring til os nu 56 95 85 66, så hjælper vi dig med skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.