Corona - Folkemødet

Det er meget trist, at Folkemødet i 2020 er aflyst. Vi havde glædet os til denne fest og hyldest af vores samfund. Dét trængte vi alle til i denne tid. Som det fremgår af jeres bookingbekræftelse, gælder der særlige afbestillingsregler, hvis I har booket et ophold i forbindelse med Folkemødet:

Jeres booking kan ikke annulleres
Folkemødet er ikke noget, som vi arrangerer eller en ydelse, som indgår i jeres køb hos os. Vores ydelse til jer er således ”kun” overnatning. Der er derfor ikke tale om en ”pakkerejse” i henhold til pakkerejselovgivningen. De specielle regler i pakkerejselovgivningen gælder således ikke i dette tilfælde. Derfor gælder de almindelige afbestillingsregler, som vi har aftalt med jer i forbindelse med jeres bestilling – og disse regler giver desværre ikke mulighed for annullering. Vi er tilsvarende forpligtet til at afregne de privatpersoner, som ejer ferieboligerne, for jeres booking. Vi ejer således ikke selv ferieboligerne, idet vi ”kun” er udlejningsbureau.

Derfor vil vi desværre ikke kunne annullere og tilbagebetale jeres indbetaling for de aftalte bookinger til Folkemødet.

Giv jeres medarbejdere eller kunder/medlemmer en ferie
De bookede feriehuse vil selvfølgelig fortsat stå til jeres rådighed i den aftalte periode. Derfor foreslår vi, at I trækker lod blandt jeres medarbejdere eller kunder/medlemmer - og på den måde giver mulighed for at få en ferie på Bornholm.

Hvis jeres medarbejdere eller kunder/medlemmer ikke kan bruge ferieboligerne i den bookede periode, kan I måske give opholdene til andre, som trænger til skønne feriedage på Bornholm? Det kunne eventuelt være sygeplejersker og læger i dit lokalområde, som sikkert får brug for nogle feriedage i juni efter at have lavet en kæmpe indsats for hele Danmark.

Det er vigtigt at påpege, at det er muligt at rejse til/fra Bornholm – og at det i øvrigt hele tiden har været muligt. I kan derfor sagtens holde ferie på Bornholm. Folkemødet er således kun blevet aflyst, fordi det ikke er sandsynligt, at det bliver sundhedsmæssigt ”lovligt” at være op til 40.000 mennesker samlet på ét sted indenfor de næste måneder.

Ønsker I at genudleje ferieboligerne?
Såfremt I ønsker det, kan vi også forsøge at genudleje de ferieboliger, som I har booket, til andre gæster. Grundet corona-situationen vil vi dog givetvis være nødt til at give disse gæster store rabatter. Du skal derfor ikke forvente at få det fulde lejebeløb tilbagebetalt, men vi vil selvfølgelig forsøge at få den bedst mulige udlejningspris til jer afhængig af markedsmulighederne. Ring 56 95 85 66 (spørg efter Hanne-Lise) eller mail folkemoede@teambornholm.dk, hvis du ønsker, at vi skal forsøge at genudleje jeres ferieboliger, så vi kan aftale nærmere herom.

Folkemødet vender stærkt tilbage i 2021
Vi glæder os til at byde jer velkommen til nogle dejlige Folkemødedage i juni 2021. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.