Færgen til Bornholm

Den hurtigste vej til Bornholm er via Øresundsbroen og Ystad i Sverige, hvorfra I tager færgen til Bornholm.
Med hurtigfærgen fra Ystad er den samlede rejsetid fra eksempelvis København under tre timer. På Ystad-ruten sejler der såvel hurtigfærger som traditonelle færger. Hurtigfærgen bruger 1 time og 20 minutter på turen fra Ystad til Rønne, mens den almindelige færge bruger 2 1/2 time på turen. Der er også mulighed for at at sejle fra Køge til Rønne. Denne rute sejles som en natrute, hvor overfartstiden er 5 1/2 timer.

Som hovedregel anbefaler vi vores gæster at rejse over Ystad i Sverige, idet rejsetiden er kortere og overfarten billigere. I sejler med Leonora Christine eller Villum Clausen, som begge er nogle af verdens største og hurtigste hurtigfærger. Glæd jer til en komfortabel og nem færgetur.

I kan downloade sejlplanen for såvel Ystad- som Køge ruten her:
* Sejlplan BornholmerFærgen 2018

Fra 1. september overtager et nyt færgeselskab besejlingen af Bornholm. Det betyder, at allerede bookede billetter kan ændres 1 gang inden afrejse uden gebyr. Herefter betales et gebyr, der varierer efter ugedag og sæsonperiode. Fartplanen efter 1. september 2018 findes på dette link

Når I booker ferieophold hos os tilbyder vi jer særlige pakketilbud, hvor færgeoverfarten til/fra Bornholm er inkluderet - Og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv skulle købe billetterne.

Medbringer I hund eller kat gennem Sverige?
Hvis I medbringer hund eller kat gennem Sverige, er der er en række forhold, som I skal være opmærksomme på. Læs mere ved at trykke på dette link.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.