Fly

Med fly til Bornholm

Det er nemt at komme med fly til Bornholm
Bornholmerflyet bringer dig nemt og hurtigt til Bornholm. Du kan vælge at rejse fra København, Karup eller Billund til Bornholm. 

Vi sørger for at bestille dine billetter. Du skal blot afkrydse din ønskede flyrute i bestillingsformularen, når du bestiller, så bliver din billetpris vist. Vælg dit favoritferiested nedenfor - eller ring til os nu 56 95 85 66, så hjælper vi dig med skønne feriedage på Bornholm.

Husk, at du også kan flyve fra Sønderborg til Bornholm fra 2. juli til den 10. august 2018. Læs mere om Alsie Express på deres hjemmeside.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.