Hvem er vi?

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser.

Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer.

Direkte køb giver den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. 

Hvad laver vi?
Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning.

Sikkerhed for din rejse
A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder. 

Vækst
Gennem mere end 15 år har vi arbejdet hårdt på at lave gode ferierejser til gode priser. Det har vores gæster belønnet, således at vi hvert år har solgt endnu flere ferieophold end det foregående år. Derfor har Dagbladet Børsen kåret os som "Gazelle-virksomhed" i 2009 grundet vores gode vækst. Det får os dog ikke til at hvile på laurbærerne. Vi bestræber os hele tiden på at lave endnu bedre rejser til vores gæster - og du er altid velkommen til at kontakte os med ris og ros samt gode idéer til rejseoplevelser på Bornholm.
 
A/S Team Bornholm * 56 95 85 66 * info@teambornholm.dk

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.