Sommerkonkurrence 2019

I vores store sommerkonkurrence sætter vi årets (måske) bedste præmie på højkant!

Du kan nemlig vinde en weekend på Bornholms allerflotteste badehotel – Fredensborg Badehotel – og du får selvfølgelig en færgebillet til både dig og din bil med i hatten.

For at være med i konkurrencen skal du dele dit yndlings feriebillede fra Bornholm med os ved at sætte det ind i kommentarsporet på konkurrenceopslaget på Facebook. Konkurrencen skydes igang i uge 30 - så hold øje med vores Facebook side!

Hvis du er på ferie på Bornholm netop nu og sidder midt i din bedste ferieoplevelse, mens du spiser en virkelig god is, eller du var her sidste år og så en super flot solnedgang, eller måske var du på Bornholm for 30 år siden og har været forelsket i røgede sild lige siden – så er det lige præcis dig, der har chancen for at løbe af med præmien – så længe du har taget et billede af det, som du har lyst til at dele med os.

Præmien er for 2 personer og indeholder:

* Færge med bil Ystad - Rønne tur/retur
* 2 nætter i dobbeltværelse med havudsigt på Fredensborg Badehotel
* Stor, lækker morgenmadsbuffet og gratis cykelleje

Få meget mere information om skønne Fredensborg Badehotel.

Konkurrencen lukker fredag d. 9 august - og vi offentliggør den heldige vinder i uge 33.

N.B.
Når du deltager i konkurrencen og deler et billede med os, giver du os samtidig lov til at bruge dit feriebillede i vores markedsføring på Facebook, Instagram og i vores nyhedsbrev.

Alle dobbeltværelser på Fredensborg Badehotel har havudsigt

Hotellets restaurant byder på havudsigt og franske lækkerier

På Fredensborg Badehotel nyder krydderurterne også havudsigten

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.