Sommerhuse og ferielejligheder på Bornholm

Har du børn med, så vil de elske en ferielejlighed i et skønt feriecenter på Bornholm med swimmingpools og legeland. Er I på voksenferie, så vælg en naturskønt beliggende ferielejlighed – og skal I forkæle jer selv extra, så vælg en ferielejlighed med havudsigt på Bornholm. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en miniferie på 3-4 dage. Vi laver også gerne en pakkerejse til Bornholm inklusive færgebillet.

Allinge-Sandvig-Sandkås – Ferielejligheder og Sommerhuse

Vælg en ferielejlighed eller sommerhus i Allinge-Sandvig-Sandkås, hvis du elsker den maleriske kombination af flotte klipper og skøn sandstrand. Ferielejligheder og sommerhusene i Allinge ligger tæt på havnen i Allinge, hvor det summer af liv. Rundt om Allinge ligger mange af øens store seværdigheder - ex Hammershus.

Balka og Dueodde - Ferielejligheder

Hvis du er til kridhvid strand og afslapning, så vil du elske Balka og Dueodde. Strandene ved Balka og Dueodde er meget børnevenlige, og sandet ved Dueodde er så fint, at Kejser Napoleon brugte det i sine timeglas. Besøg også det lille hyggelige fiskerleje Snogebæk med røgerier, cafeer og mange små butikker. Bo i Balka Ferielejligheder eller i de dejlige ferielejligheder på Dueodde Badehotel. 

Gudhjem – Ferielejligheder og Sommerhuse

Bo i en skøn ferielejlighed eller sommerhus i det idylliske Gudhjem, som er en af Bornholms mest specielle byer. Krogede gader med hyggelige huse snor sig ned ad en stejl klippeskrænt. Nyd den skønne feriestemning på havnen i Gudhjem. Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø – den lille ø øst for Bornholm, hvor tiden er sat i stå anno 1850. Besøg også Gården, som er ambassade for de mange bornholmske fødevareleverandører eller Bornholms Kunstmuseum lidt nede af kysten. Vælg mellem flotte ferielejligheder og sommerhuse i Gudhjem, som alle ligger tæt på klipperne, havet og havnen.

Hasle – Ferielejligheder og Sommerhuse

Hasle er i en rivende udvikling, men det er stadig relativt få turister, som oplever den dejlige sandstrand, skoven, havnemiljø og ikke mindst de fantastiske solnedgange. Når du vælger en ferielejlighed eller sommerhus i Hasle, bor du også tæt på Rønne og Allinge, så du nemt kan opleve disse byer også. Vælg mellem ferielejligheder og sommerhuse i Hasle, som ligger tæt ved sandklinterne, hvor der flere gange er fundet forsteninger og aftryk efter en verdens største dinosauerarter; Sauropoden. Tag med dinosauerjagt!

Rønne - Ferielejligheder

Glæd dig til et rigt kultur- og butiksliv i Bornholms hovedstad Rønne. Bo i en flot og nyrenoveret ferielejlighed på Fredensborg Badehotel i Rønne. Ferielejligheder har en perfekt beliggenhed på Strandvejen i Rønne. Nyd hotellets store morgenbuffet. Til aften kan du tilberede bornholmske delikatesser i køkkenet i din ferielejlighed. Eller måske har du lyst til at nyde havudsigten fra hotellets restaurant og terrasse, mens nogle af øens bedste kokke serverer lækkerier til dig? Fra din ferielejlighed har du kun få skridt til hotellets private badebro, så husk badetøjet. 

Svaneke - Årsdale – Ferielejligheder og Sommerhuse

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og når du vælger en ferielejlighed eller sommerhus i Svaneke vil du hurtigt vide hvorfor. Det er kort og godt en smuk by med en fantastisk atmosfære. Vores ferielejligheder og sommerhuse i Svaneke ligger alle tæt på havet og centrum i Svaneke, hvor cafeer, designerbutikker, bryghuset, røgeriet, hjemmelavet lakrids, is og vingummi kæmper om din opmærksomhed. Prisniveauet for ferielejligheder og sommerhuse i Svaneke er højere end på den øvrige del af Bornholm, men de er pengene værd! Vælg mellem disse skønne ferielejligheder og flotte sommerhuse i Svaneke.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.