Udlej dit sommerhus via os...

...så giver vi 5.000,- til Bornholms Brand Park

Team Bornholm støtter travsporten på Bornholm

Team Bornholm støtter travsporten på Bornholm

Vi udlejer sommerhuse på hele Bornholm

Vi udlejer sommerhuse på hele Bornholm

Må vores stamgæster leje dit sommerhus?

Må vores stamgæster leje dit sommerhus?

Må vi udleje dit sommerhus?

Team Bornholm er sponsor for Sprintermesterskabet på Bornholms Brand Park... Men vi vil gerne give et endnu større sponsorat til travbanen. Og dét kan du sørge for. Vi giver nemlig 5.000,- i sponsorat til Bornholms Brand Park for hvert sommerhus, som vi laver en ny udlejningsaftale med start i 2023 eller 2024.

Markedets bedste udlejning
Hos os får du markedets bedste udlejning, og sammen med vores mange stamgæster sørger vi for, at der bliver passet godt på dit hus. 

Pakkerejser skaber flere gæster
Som det eneste sommerhusbureau i Danmark laver vi pakkerejser, hvor gæsterne booker sommerhus inklusive færgebillet til en fordelagtig pris. Det gør det nemt for gæsterne at booke deres ferie - og dermed skaber det endnu flere bookinger til de sommerhuse, som vi udlejer.

To bureauer for et bureaus pris
Team Bornholm har i mange år skabt markedets bedste udlejningsresultater til ferieboligejere på Bornholm - dét skyldes ikke mindst vores fokus på lokal service. Eksempelvis er vi bedømt til 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Til 2023 får vi endnu større markedsføringskraft, da vi har lavet samarbejde med DanCenter. DanCenter er en del af verdens tredjestørste udlejningskæde, og når du udlejer dit sommerhus via Team Bornholm bliver dit sommerhus derfor også markedsført af DanCenter og deres over 130 online-rejseportaler i Europa. Dermed får du både Team Bornholms lokale kompetence/service og DanCenters internationale markedsføring... Eller med andre ord: Du får to bureauer for ét bureaus pris. 

Vil du have markedets bedste udlejning...så kontakt os nu
Ring til Jeanet eller Rasmus på Team Bornholm: 56 95 85 66. Du kan også maile til os på info@teambornholm.dk. Vi glæder os til at udleje dit sommerhus... Og ikke mindst, at kunne støtte Bornholms Brand Park endnu mere i fremtiden.

...og så det med småt:
* Sponsoraftalen gælder for nye udlejningsaftaler. Sommerhuse, som allerede udlejes af Team Bornholm eller DanCenter, udløser desværre ikke noget sponsorat.
* Sponsoraftalen forudsætter, at vi kan godkende sommerhuset til udlejning. Vi har således mange stamgæster, og det er vigtigt for gæsterne og os, at de sommerhuse, som vi udlejer, er pæne og velfungerende.
* Husk at henvise til sponsoraftalen, når du kontakter os. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.