Spaweekend på Bornholm

  • Spa- og wellness
  • Flot hotel
  • Lige ved havet
  • Mad i topklasse
kort Rønne

Skøn havudsigt. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel:

Flotte værelser
Griffen Spahotel gennemgik en meget omfattende renovering i 2018. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Perfekt beliggenhed
Griffen Spahotel ligger lige ved havet, lystbådehavnen, stranden og Rønnes gamle bydel.

Lækker restaurant
Restaurant G, som er en af Bornholms bedste restauranter, er beliggende på Griffen Spahotel - og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og udsigten er da også kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Lækkert spaområde
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til hotellets spaafdeling, som er et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder, hvor du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser.

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Tilbud-Vagabond 2 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Tilbud-Vagabond 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for 200,- pr. nat

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for 200,- pr. nat

Griffen Spahotel i Rønne

Griffen Spahotel i Rønne

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

Få en wellnessbehandling på Griffen Spahotel

Få en wellnessbehandling på Griffen Spahotel

Bestil det gode tilbud:
• Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt på Griffen Spahotel
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde
• Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur
* Totalpris for 2 personer:
  * 2 nætter for 2.995,-
  * 4 nætter for 4.995,-
* Tilbuddet gælder med ankomst før 23. april 2021

Ønsker du ektra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 3 nætter i stedet 2 nætter, er tillægsprisen pr. ektra nat 1.000,- 

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en extra person. Merprisen er 695,- pr. nat inklusive morgenmad til den extra person.

Skatkammer
I hotellets restaurant skal I nyde lækkerier kreeret af hotellets chefkok. Retterne tager udgangspunkt i det bornholmske "skattekammer" af lokale råvarer. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad jer forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spahotel vil I nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd jer til en dejlig ferie.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Griffen Spahotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Hvis det ikke længere er muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Hvis der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm.
Prisen er 195,- pr. værelse, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller mail/ring til os nu: 56 95 85 66. Vi har også mange andre gode tilbud - se mere her

Nyd en omgang solnedgangsbobler...

Nyd en omgang solnedgangsbobler...

Tilbud-Vagabond 2 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Tilbud-Vagabond 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Nyd den smukke solnedgang fra hotellet

Nyd den smukke solnedgang fra hotellet

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Griffen Spahotel - Indretning af badeværelse

Griffen Spahotel - Indretning af badeværelse

Vil du have champagne i spa'en?

Vil du have champagne i spa'en?

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille, og mobiltelefoner ikke ringer...Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa har taget navn efter de 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Spaområdet, der er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer, frister dig blandt andet med:

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den Våde Ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en skøn afstressende virkning.

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad. Prøv også "Saunagus", hvor gusmesterinden fremtryller varme dufte med æteriske olier og fører deltagerne gennem et 40 minutters forløb med indlagte pauser og forfriskninger. En skøn oplevelse!

Vandfaldet Døndalen

Vandfaldet Døndalen

Døndalen - Kaskader af vand
Døndalen, som ligger på Bornholms østkyst, gemmer på Danmarks største vandfald. På Griffen Spahotel er Døndalen en vandfontæne. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over dit hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneippbassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Prøv en behandling på Rokkestenen

Prøv en behandling på Rokkestenen

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, der rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen. Specielt er hamam-massage med marokkansk sort sæbe en helt særlig oplevelse. 

Hyg dig i den udendørs spa

Hyg dig i den udendørs spa

Krystalsø boblebad
Krystalsøen er en Bornholms mange søer, som er opstået efter fortidens udgravninger efter råstoffer som kul og granit. På Griffen Spahotel er Krystalsøen genskabt som et stort udendørs boblebad, hvor du kan nyde den fantastiske havudsigt og solnedgang, mens boblerne kærtegner din krop og får dig til at slappe helt af.

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede Bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til at opleve "magisk skønhed", byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i sin version af Blåskinsdalen. Med sten, mudder fra Det Døde Hav samt naturlig massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Hotstone-massage, luksuriøs mudderindpakning, kropspeeling, ansigtsbehandling, fod detox eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk. 

Åbningstider

  For gæster For alle
 Mandag - Fredag 7:00 - 10:00 15:00 - 21:00
 Lørdag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00
 Søndag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00

Pris for entre til Den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa
* Hvis du ikke overnatter på Griffen Spa Hotel, kan du købe entre for 250,- pr. person

Corona regler
Spaafdelingen er udelukkende åben for overnattende gæster på Griffen Spahotel. For din sikkerhed er antallet af gæster i spa-området nedsat grundet corona-reglerne, ligesom du maksimalt kan være i spaen to timer ad gangen. Når du tjekker ind på Griffen Spahotel, får du nærmere information.  

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Den Bornholmske Diamantspa har en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spa Hotel er et af de mest energi-besparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Tilbud-Vagabond 2 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Tilbud-Vagabond 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Glæd dig til en skøn ferie på Griffen Spa Hotel

Glæd dig til en skøn ferie på Griffen Spa Hotel

Se det flotte keramik hos Hjorths Keramikfabrik

Se det flotte keramik hos Hjorths Keramikfabrik

Rønnes gamle bydel med de krogede gader

Rønnes gamle bydel med de krogede gader

Besøg Erichsens Gaard, hvor tiden er sat i stå anno 1850

Besøg Erichsens Gaard, hvor tiden er sat i stå anno 1850

Bornholms hovedstad

Griffen Spahotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad.

Skæve gader og charmerende huse
Byens status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv, som specielt er koncentreret omkring det hyggelige torv. Lidt væk fra torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine skæve gader og charmerende små huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Spændende museer
I Rønne finder du også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Små hyggelige sandstrande
Nord og syd for Rønne er byen omgivet af hyggelige skove og dejlige sandstrande. 300 meter fra Griffen Spahotel ligger den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Glæd dig til skønne dage i Bornholms hovedstad.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ring 56 95 85 66 til os nu. Du kan selvfølgelig også maile på info@teambornholm.dk

Tilbud-Vagabond 2 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Tilbud-Vagabond 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Billeder fra Bornholm

Tag en langs de flotte kyststier

Tag en langs de flotte kyststier

Havnestemningen i Gudhjem

Havnestemningen i Gudhjem

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Mærk varmen fra klipperne

Mærk varmen fra klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Borgen Hammerhus var uindtagelig i Middelalderen

Borgen Hammerhus var uindtagelig i Middelalderen

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Kridhvidt sand og blåt hav så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav så langt øjet rækker

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

Gå en tur hånd-i-hånd i de små gader

Gå en tur hånd-i-hånd i de små gader

Østerlars Rundkirke er Bornholms største

Østerlars Rundkirke er Bornholms største

Besøg de små hyggelige kystbyer

Besøg de små hyggelige kystbyer

Tilbud-Vagabond 2 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Tilbud-Vagabond 4 nætter:

Mulig ankomstperiode: 06-03-2021 til 20-04-2021

Bestil din ferie nu...så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til Griffen Spa Hotel

Bestil din ferie nu...så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til Griffen Spa Hotel

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel nu, således at du allerede i dag kan begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast ind ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 56 95 85 66 eller maile info@teambornholm.dk, så hjælper vi dig med tips og idéer til en dejlig ferie på Bornholm.