Årsdale

  • Røgeri
  • Strand
  • Havkajak
  • Årsdale Mølle
  • Vandreblokke
  • Købmandsbutik
kort Årsdale

Havudsigt fra Høkeren
Hold ferie i en ferielejlighed med havudsigt i det smukke lille fiskerleje Årsdale på Bornholms Østkyst. Årsdale er ikke en typisk bornholmsk turistby, men et lille lokalsamfund, hvor du får lejlighed til at mærke den hyggelige stemning i rolige omgivelser. I Årsdale kan du smage den bornholmske specialitet røget sild på det lokale Årsdale Røgeri. Den lokale købmandsbutik Høkeren giver mulighed for at sidde på terrassen og nyde en is. Høkeren er et tydeligt eksempel på, at Årsdale har et stærkt lokalsamfund – de har nemlig lavet deres egen købmandsbutik. Hør en røverhistorie fra de lokale, inden du vender hjem til din ferielejlighed i Årsdale.

Besøg Høkerens hjemmeside for mere information: https://aarsdalehoeker.dk/

En tur på havet
Har du ikke nok i havudsigten fra din ferielejlighed, men gerne vil forsøge dig med en tur på havet, er der kort afstand til Årsdale Havn. Her finder du Bornholms Havkajakcenter, her fra har du mulighed for at komme på guidede ture langs den bornholmske østkyst. Efter en tur på havet er der ikke langt hjem til din ferielejlighed, hvor du igen kan slappe af, og nyde din ferie.

Strand uden sand
Vandkanten er ikke langt fra din lejlighed i Årsdale, og du skal ikke være bange for at få sand mellem tæerne, når du tager en tur på stranden – her er stranden nemlig dækket med det flotte røde Årsdale Grus. Du kan også bade fra de mange smukke klippefremskud, og varmen fra klipperne giver en dejlig fornemmelse i hele kroppen efter en badetur i Østersøen. Nyd stilheden og den smukke udsigten, inden du går hjem til din ferielejlighed.

Tag på udflugt
Der er ikke langt fra din ferielejlighed i Årsdale til den smukke købstad Svaneke. I Svaneke finder du mange gode restauranter, kunsthåndvæk, forretninger, og en skøn feriestemning. Blot to minutter i bil, så har du adgang til lokalproduceret is, chokolade, vingummi, bolcher, og en masse andre ferielækkerier. Du skal ikke gå sulten i seng, når du bor i ferielejlighed i Årsdale.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.