Gudhjem

  • Hyggeligt Havneliv
  • Tæt på Helligdomsklipperne
  • Christiansøfarten
  • Magisk lys
  • Sandstrand
  • Røgerier
kort Gudhjem

Skøn havnestemning
Havnen er Gudhjems centrum. Her syder det af liv på de små cafeer. Der er daglige afgange til Ertholmene med de spændende fæstningsøer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. Desuden sejler det stolte skib Thor ned langs kysten til de flotte klippeformationer "Helligdomsklipperne", hvor også Bornholms Kunstmuseum ligger. Mens Thor sejler tilbage til Gudhjem, har I mulighed for at besøge Kunstmuseet med sin imponerende samling af bornholmsk kunst og tage en senere afgang tilbage til Gudhjem.

Det magiske lys
De mange små velholdte huse, som er bygget i niveauer ned ad den stejle klippeskrænt, giver Gudhjem en helt speciel stemning. Allerede i 1800-tallet valfartede kunstmalere til byen for at opleve det specielle "Gudhjem-lys" ud over horisonten. En af de mest kendte malere, Oluf Høst, har fået sit eget museum i byen - her har I gode muligheder for at se "lyset" og få en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.

Melsted - En hyggelig tidslomme
800 meter fra Gudhjem finder I den lille by Melsted, der er som en tidslomme, hvor tiden er sat i stå...for mange år siden. Det er også her, at I finder det flotte landbrugsmuseum, samt den dejlige sandstrand.

Lækre bornholmske delikatesser
På toppen af Gudhjem knejser Gudhjem Mølle. Den gamle mølle er nu omdannet til "Fødevareambassade", hvor I kan smage en række lækre bornholmske delikatesser. Flere delikatesser er der på Gudhjem Røgeri. Prøv en røget sild med purløg, radise og rå æggeblomme. Velbekomme og velkommen til Gudhjem!

Bestilling
Bestil jeres ferie i Gudhjem ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi jer gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Gudhjem Røgeri

Gudhjem Røgeri

Røgeri med havudsigt
I umiddelbar forlængelse af Gudhjem Havn finder I Gudhjem Røgeri, der fungerer som både restaurant og fiskebutik. I hele sæsonen finder frisk sild på stedet, og i højsæsonen fra juli til midten af august, finder I også de berømte Papas Pizza, som er en deep-pan inspireret pizza, der bages efter gæstens anvisninger. 

Gudhjem Røgeri findes på adressen: Ejnar Mikkelsensvej 9, 3760 Gudhjem

Christiansøfarten

M/S Ertholm

Find vej til Danmarks østligste punkt
Midt på Gudhjem Havn finder du Christiansøfarten i form af M/S Ertholm, som ses på billedet. Sejlturen til Ertholmene (Christiansø og Frederiksø) tager en lille time. Skal I afsted med nogle af dagens tidligste afgange, kan I nå at høre det lokale kor af unge og gamle, der synger Christiansøfarten godt på vej.

I finder Christiansøfarten på adressen: Ejnar Mikkelsensvej 25, 3760 Gudhjem

Bornholms Kunstmuseum

Bornholms Kunstmuseum

Store kunstoplevelser
Lige over Helligdomsklipperne og seks kilometer fra Gudhjem på Bornholms østkyst, finder I Bornholms Kunstmuseum. Museet er over 4000 m2 stort og er bygget ovenpå Helligdomskilden, som har været et historisk udflugtsmål, som folk valfartede til før i tidenpå grund af kildens helbredende kræfter. I dag løber kilden inden i museet via en lille kanal, som I finder midt i museets granitgulv. 

Udover hellige kilder byder museet også på en imponerende samling kunst med tilknytning til Bornholm samt løbende særudstillinger af forskellig karakter.

I finder Bornholms Kunstmuseum på adressen: Otto Bruuns Pl. 1, 3760 Gudhjem

Oluf Høst Museet

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Bornholms hyggeligste museum
Hvis man siger bornholmske billedkunstnere, tænker mange instinktivt på Oluf Høst (1884-1966) og hans berømte 'Bognemark' malerier, som forestiller hans husmandssted af samme navn. Bognemark lå ved Bokul på toppen af Gudhjem. I 1996 blev Oluf Høst Museet dannet med henblik på at fremvise Oluf Høsts kunst. Museet har en tilhørende have, som er stærkt charmerende.

Oluf Høst Museet har adressen: Løkkegade 35, 3760 Gudhjem

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.