Tilbud på ferierejser til Bornholm

Aktuelle tilbud

Tilbud på ferie på Bornholm 

På denne side finder du gode tilbud på ophold på Bornholm. Tilbuddene er udarbejdet som pakkerejser hvor der enten indgår færge eller fly. Så er det nemt for dig at bestille en tilbudsferie til Bornholm.

Tilbuddene varierer fra 2-7 nætter, så uanset hvilket slags overnatningstilbud du er på udkig efter, finder du det her. De fleste tilbud på ophold på Bornholm gælder både i lavsæsonen og i højsæsonen, dog med et pristillæg hvis du ønsker at besøge Bornholm i højsæsonen. Se de gode tilbudspriser på rejser til Bornholm i boksene ovenfor. Du kan læse mere om tilbuddene ved at klikke på dem. 

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.