Ferie for Kørestolsbrugere

På denne side finder du de feriesteder, som vi anbefaler dig, når du er kørestolsbruger/gangbesværet. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. Husk at oplyse i forbindelse med din bestilling, hvis du er kørestolsbruger/gangbesværet, således at vi i videst muligt omfang kan tage hensyn til dette. Vi hjælper dig også gerne med at bestille specielle færgebilletter, som gør din færgerejse nem.

 

Allinge - Sandvig - Sandkås

Hasle

Rønne

Svaneke

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, el- og varmeforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig ekstra sikkerhed.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.