Ferie med spa og wellness på Bornholm

Havudsigt. Spa og wellness. Forkælelse.

Griffen er et fabeldyr, som i eventyrernes verden vogter over skatte. Hotel Griffen er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Fra jeres værelse har I den dejligste udsigt over lystbådehavnen og havet.

Smuk havudsigt fra restauranten på Griffen Spa Hotel

Smuk havudsigt fra restauranten på Griffen Spa Hotel

Nyd panoramaudsigten og den lækre mad
Hotel Griffen er beliggende i Rønne, som er øens centrum for handels- og kulturlivet. I den gamle bydel finder I smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, da velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden. I hotellets restaurant Victoria skal I nyde lækkerier fra det bornholmske "skattekammer" indenfor fødevaredelikatesser. Tag plads i de bløde stole. Udsigten fra Hotel Griffen er kåret som en af Bornholms 10 flotteste udsigter. Nyd panoramaet og lad ganen forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet.

Gratis spa-område
Efter dagens oplevelser byder Hotel Griffen jer gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Vand, varme og velvære for voksne. Læs mere om det skønne spaområde ved at trykke her.

Værelser med havudsigt
Hotel Griffen har værelser til såvel land- som til vandsiden. Værelserne til vandsiden har en flot havudsigt ud over den forbigående kystvej. Om dagen kan I nyde havudsigten og til aftentid den smukke solnedgang. Læs mere om værelserne her. Efter en skøn ferie på Hotel Griffen vil I nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd jer til en dejlig ferie.

Stor udendørs spa med havudsgt

Stor udendørs spa med havudsgt

Et glas champagne til den badende?

Et glas champagne til den badende?

Nyd den store sauna 'Våde ovn'

Nyd den store sauna 'Våde ovn'

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.