Lejrskole på Bornholm

  Mere end 30 års erfaring – Team Bornholm byder mere end 8.000 skolebørn velkommen til Bornholm, hvert år

  Prisgaranti – du bestiller direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled 

  Ingen skjulte tillæg – din pris er altid inklusive moms, rengøring, el-forbrug og forsikring

  Valgfri ankomstdag - du kan ankomme/afrejse alle ugens dage

Her kan I bo

Aktiviteter og oplevelser

Skal lejrskoleturen gå til Bornholm?

Bornholm er en populær destination for skolebørn, når historiebøgerne skiftes ud med spændende outdooroplevelser, hvor eleverne kan prøve kræfter med at rappelle ned af klippeskrænter, som strækker sig 50 meter lodret op mod himlen, eller lad dem tage turen rundt om Hammershus og høre historier om borgens dramatiske fortid, mens de mærker den friske vind fra Østersøen. Bornholm har mange muligheder for en sjov, og lærerig lejrskoletur, som dine elever vil mindes i mange år fremover, med et smil på læben.

Team Bornholm har lang erfaring i at byde skolebørn velkommen til Bornholm, og byder således mere end 8.000 skolebørn velkommen til Bornholm, hvert år. Tag en tur rundt her på siden, og find ud af hvor I skal bo, hvilke aktiviteter og oplevelser I vil på eller bestil jeres ophold med det samme.

Skønne lejrskolesteder

Med spændende og lærerige lejrskoledage på Bornholm, kan du glæde dig over at du og dine elever, kan overnatte på nogle af øens bedste lejrskolesteder. Har eleverne stadig energi til overs efter naturskønne cykelture, eller gåture nær Europas flotteste sandstrand, så kan du glæde dig over at du kan indlogere eleverne med adgang til swimmingpool, hoppepude, minigolf og meget mere, alt imens du kan læne dig tilbage og nyde solen. Alle lejrskolesteder har egne køkkener, men I har også mulighed for at tilkøbe morgenmad, madpakke og aftensmad, så I kun skal fokusere på at nyde de skønne lejrskoledage!

Bestil din lejrskoletur hos Team Bornholm

Team Bornholm er en sammenslutning af feriesteder, som tilbyder lejrskoleophold på Bornholm. Vi har arrangeret lejrskoleophold siden 1992, og vi er stolte over, at stadigt flere skoler vælger at bestille deres lejrskoleophold hos os. Hvert år har vi fornøjelsen af at byde over 300 skoleklasser velkomne til lejrskoleoplevelser på Bornholm. Vi glæder os også til at byde jer velkommen. 

Vi sidder klar ved telefonen på 56 95 85 66 og ved mailen på info@teambornholm.dk, til at besvare jeres spørgsmål og komme med gode råd og vejledning til nogle skønne lejrskoledage på Bornholm.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm!

 

"1000 tak for endnu en fantastisk lejrskole på Bornholm. Konceptet med fælles morgenmad og ikke mindst madpakker er helt i top. Det giver os lærere et bedre overblik og sikkerhed for, at alle elever får noget at spise, og en madpakke! Og 1000 tak for jeres samarbejde og fantastiske serviceniveau”

Karina Linnet, Hovslund Børneunivers.