Lejrskole på Bornholm

Skal lejrskoleturen gå til Bornholm?

Bornholm er en populær destination for skolebørn, når historiebøgerne skiftes ud med spændende outdooroplevelser, hvor eleverne kan prøve kræfter med at rappelle ned af klippeskrænter, som strækker sig 50 meter lodret op mod himlen, eller lad dem tage turen rundt om Hammershus og høre historier om borgens dramatiske fortid, mens de mærker den friske vind fra Østersøen. Bornholm har mange muligheder for en sjov, og lærerig lejrskoletur, som dine elever vil mindes i mange år fremover, med et smil på læben.

Team Bornholm har lang erfaring i at byde skolebørn velkommen til Bornholm, og byder således mere end 8.000 skolebørn velkommen til Bornholm, hvert år. Tag en tur rundt her på siden, og find ud af hvor I skal bo, hvilke aktiviteter og oplevelser I vil på, se priser eller bestil jeres ophold med det samme.

Skønne lejrskolesteder

Med spændende og lærerige lejrskoledage på Bornholm, kan du glæde dig over at du og dine elever, kan overnatte på nogle af øens bedste lejrskolesteder. Har eleverne stadig energi til overs efter naturskønne cykelture, eller gåture nær Europas flotteste sandstrand, så kan du glæde dig over at du kan indlogere eleverne med adgang til swimmingpool, hoppepude, minigolf og meget mere, alt imens du kan læne dig tilbage og nyde solen. Alle lejrskolesteder har egne køkkener, men I har også mulighed for at tilkøbe morgenmad, madpakke og aftensmad, så I kun skal fokusere på at nyde de skønne lejrskoledage!

Bestil jeres lejrskoletur nu

Vi sidder klar ved telefonen på 56 95 85 66 og ved mailen på lejrskole@teambornholm.dk, til at besvare jeres spørgsmål og komme med gode råd og vejledning til nogle skønne lejrskoledage på Bornholm.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm!


Mange hilsner
Team Bornholm / Lejrskole Bornholm

Vibeke og Heidi

 

"1000 tak for endnu en fantastisk lejrskole på Bornholm. Konceptet med fælles morgenmad og ikke mindst madpakker er helt i top. Det giver os lærere et bedre overblik og sikkerhed for, at alle elever får noget at spise, og en madpakke! Og 1000 tak for jeres samarbejde og fantastiske serviceniveau”

Karina Linnet, Hovslund Børneunivers.