Lejrskole på Bornholm

Få omsat skolebøgernes teori til spændende oplevelser
Vidste du, at Bornholm blev skabt ved et voldsomt vulkanudbrud for 400 millioner år siden? På oplevelsescentret NaturBornholm skal I opleve Bornholms skabelse. I et inferno af glødende lava dukkede Bornholm op af havet...ikke i Østersøen, men et sted omkring Ækvator. Klimaet var tropisk, og efterhånden blev Bornholm beboet af dinosauer - eksempelvis Saurpoden, der med en længde på op til 40 meter er det største dyr, som nogensinde har gået på Jorden.

Dejlige lejrskolesteder og spændende aktiviteter
Vi har øens bedste lejrskolesteder med masser af sjov for elever og lærere – eksempelvis swimmingpool. Vi hjælper gerne med at bestille jeres ture og aktiviteter, hvis I ønsker det. Vi har hjulpet over 1.500 skoleklasser med lejrskoletur til Bornholm.

Ring til os på 56 95 85 66 eller send os en mail lejrskole@teambornholm.dk

 

Bemærk, at der fra den 22. august 2020 er påbud om at bære mundbind i alle busser. Mundbind skal selv medbringes. 

 

Tidligere lejrskolegæster siger:

"Vi vil bare lige sige 1000 tak for endnu en fantastisk lejrskole på Bornholm. Konceptet med fælles morgenmad og ikke mindst madpakker er helt i top. Det giver os lærere et bedre overblik og sikkerhed for, at alle elever får noget at spise og en madpakke! Det skal I holde fast i. Og 1000 tak for jeres samarbejde og fantastiske serviceniveau." 

Karina Linnet, Hovslund Børneunivers.