Sjov. Læring. Venskab. Glæd jer til spændende lejrskoledage på Bornholm

Få omsat skolebøgernes teori til spændende oplevelser
Vidste du, at Bornholm blev skabt ved et voldsomt vulkanudbrud for 400 millioner år siden? På oplevelsescentret NaturBornholm skal I opleve Bornholms skabelse. I et inferno af glødende lava dukkede Bornholm op af havet...ikke i Østersøen, men et sted omkring Ækvator. Klimaet var tropisk, og efterhånden blev Bornholm beboet af dinosauer - eksempelvis Saurpoden, der med en længde på op til 40 meter er det største dyr, som nogensinde har gået på Jorden.

Dejlige lejrskolesteder og spændende aktiviteter
Vi har øens bedste lejrskolesteder med masser af sjov for elever og lærere – eksempelvis swimmingpool. Vi hjælper gerne med at bestille jeres ture og aktiviteter, hvis I ønsker det. Vi har hjulpet over 1.500 skoleklasser med dejlige lejrskoledage på Bornholm. Må vi også hjælpe jer? Ring 56 95 85 66 eller mail lejrskole@teambornholm.dk os nu.

Tidligere lejrskolegæster siger:
"
Vi vil bare lige sige 1000 tak for endnu en fantastisk lejrskole på Bornholm. Konceptet med fælles morgenmad og ikke mindst madpakker er helt i top. Det giver os lærere et bedre overblik og sikkerhed for, at alle elever får noget at spise og en madpakke! Det skal I holde fast i. Og 1000 tak for jeres samarbejde og fantastiske serviceniveau. Karina Linnet, Hovslund Børneunivers."

De bedste hilsner
Lejrskole Bornholm – Team Bornholm
Rikke og Pia

Aktiviteter for lejrskoler