Sjov. Læring. Venskab. Glæd jer til spændende lejrskoledage på Bornholm

Viden på den sjove måde
På Bornholm får I omsat skolebøgernes teori til spændende oplevelser indenfor historie, geologi, biologi, matematik og samfundsviden.

Fra vulkan til solskinsø
Vidste du eksempelvis, at Bornholm blev skabt ved et voldsomt vulkanudbrud for 400 millioner år siden? På oplevelsescentret NaturBornholm skal I opleve Bornholms skabelse. I et inferno af glødende lava dukkede Bornholm op af havet...ikke i Østersøen, men et sted omkring Ækvator. Klimaet var tropisk, og efterhånden blev Bornholm beboet af dinosauer - eksempelvis Saurpoden, der med en længde på op til 40 meter er det største dyr, som nogensinde har gået på Jorden.

Dejlige lejrskolesteder og spændende aktiviteter
For at få det bedste ud af jeres lejrskoledage er det vigtigt, at I vælger et godt lejrskolested, som giver jer mulighed for at slappe og have det sjovt efter dagens oplevelser. Team Bornholm har udvalgt de mest attraktive lejrskolesteder på Bornholm. I bor på dejlige og moderne lejrskolesteder, som alle byder på et stort udbud af aktiviteter - eksempelvis swimmingpool. Læs mere om lejrskolestederne ved at trykke her.

Læs mere om vores aktivitetstilbud ved at trykke her.

Vi har hjulpet over 1.500 skoleklasser med dejlige lejrskoledage på Bornholm. Må vi også hjælpe jer? Ring eller mail i dag:
* info@teambornholm.dk
* Telefon 56 95 85 66

De bedste hilsner
Team Bornholm

Connie