Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Østersøen Ferielejligheder

  • Havudsigt
  • Pool
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Fiskerlejestemning
  • Tæt på restauranter
  • Hunde velkommen
kort Svaneke

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Østersøen Ferielejligheder - lækker pool

Østersøen Ferielejligheder - Morgenkaffe

Østersøen Ferielejligheder - Palmehave

Bo i en købmandsgård fra 1700-tallet
Direkte på Bornholms bedste beliggenhed, Svaneke Havn, ligger Østersøen Ferielejligheder. Den gamle købmandsgård fra 1700-tallet er ombygget til 21 lækre ferielejligheder. Gårdspladsen i midten af den gamle købmandsgård er omdannet til gårdhave med figentræer, palmer og swimmingpool (opvarmet 15. maj til 15. september).

Glæd dig til flotte lejligheder
Lejlighederne er indrettet for 2-10 personer og har enten en hyggelig solterrasse eller en fantastisk udsigt over Svaneke Havn og Østersøen. De fleste af lejlighederne er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Glæd dig til flotte lejligheder, som alle er røgfrie. Læs mere om lejlighedernes indretning længere nede på denne side. Alle lejligheder har et meget velfungerende og hurtigt fiber-internet.

Vågn op til Danmarks første solstråler
Svaneke og Østersøen Ferielejligheder er stedet for jer, som vil have kvalitet og atmosfære på et højt niveau. Glæd jer til at vågne op til Danmarks første solstråler. Østersøen Ferielejligheder ligger nemlig på et af Danmarks østligste punkter.

Lejligheder

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Soveværelse

Østersøen Ferielejligheder - Soveværelse

Østersøen Ferielejligheder - Spiseplads

Østersøen Ferielejligheder - Spisestue

Østersøen Ferielejligheder - Køkken

Østersøen Ferielejligheder - Stue

Østersøen Ferielejligheder - Køkken

Østersøen Ferielejligheder - Havudsigt

Østersøen Ferielejligheder - Sofahjørne

Østersøen Ferielejligheder - Pool

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Lejlighed for 2-3 personer
Lejlighederne for 2-3 personer er indrettet således: Entré, soveværelse/sovealkove, kombineret sove- og opholdsstue, køkken og badeværelse. I nogle af lejlighederne kan der være skråvægge. Ingen af lejlighederne for 2-3 personer har havudsigt. Hvis du ønsker havudsigt, skal du derfor vælge en 2-4 personers eller 4-6 personers lejlighed. 

Lejlighed for 2-4 personer
Lejlighederne for 2-4 personer er indrettet således: Entré, soveværelse med to sovepladser, kombineret sove- og opholdsstue med sovesofa, køkken og badeværelse. Der er to sovepladser på en god sovesofa. Vi anbefaler dog primært sovesofaen til én voksen eller to børn. For en lille merpris kan du bestille en lejlighed med havudsigt.

Lejlighed for 4-6 personer
Lejlighederne for 4-6 personer er indrettet således: Entré, to soveværelser med hver to sovepladser, kombineret sove- og opholdsstue, køkken og badeværelse. Der er opvaskemaskine i alle lejligheder for 4-6 personer. Der er to sovepladser på en god sovesofa. Vi anbefaler dog primært sovesofaen til én voksen eller to børn. For en lille merpris kan du bestille en lejlighed med havudsigt.

Feriehus

Feriehus for 8-10 personer
* I stueetage: Entré, badeværelse, køkken med opvaskemaskine, spisestue med opredning til 3-4 personer, stor stue med brændeovn og udgang til terrasse.
* På 1. etage: Badeværelse og tre soveværelser med i alt 7 senge.
* Samlet areal er 149m2
* Huset er den tidligere bestyrerbolig for Østersøen Ferielejligheder. Feriehuset hedder i daglig tale "Postgadehuset", fordi det ligger på Postgade 2 i Svaneke

Postgadehuset

Postgadehuset - Stue

Postgadehuset - Spisebord

Postgadehuset - Sofahjørne

Postgadehuset - Køkken

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Østersøen set fra Svaneke Havn

Fra købmandsgård til hotel

Svaneke var i 1700 og 1800-tallet hjemsted for velhavende skibsredere, som byggede prægtige købmandsgårde langs havnen. På stedet, hvor Østersøen Ferielejligheder ligger i dag, har der i århundreder været købmandsgård. De ældste dateringer går tilbage til 1758, hvor madame Else Chats arvede købmandsgården efter sin mand. I 1804 overtog Svanekes førstemand, købmand og vicekonsul Herman Jørgen Hansen, købmandsgården.

Svigersønnen overtager gæstgiveriet
Købmandsgården blev i familien Hansens ejerskab, og i 1870 overtog svigersønnen, landmåler Munch, Hotel Østersøen. Kort tid efter indrettede han "gæstgiveri" i en del af bygningerne. Gæstgiveriet blev i 1889 udvidet, således at landmåler Munck nu også kunne tilbyde det "ærede publikum logementer", som han annoncerede med i den lokale avis.

Fra hotel til ferielejligheder
I gennem 1900-tallet fik det daværende Hotel Østersøen status som et af Bornholms førende hoteller for såvel turister som bornholmere. I 1990 blev hotellet nænsomt ombygget til ferielejligheder, ligesom den gamle gårdsplads blev omdannet til blomsterhave med tilhørende swimmingpool. I 2008 (250-året for madame Chats overtagelse) blev alle lejligheder totalrenoveret, og efterfølgende er der foretaget løbende vedligeholdelse og modernisering, således at lejlighederne i dag er nogle af Bornholms mest eftertragtede ferieboliger.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu Østersøen Ferielejligheder nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Tag en hyggelig aftentur i Hullehavn. Svanekeboernes vandhul

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hyggelige Svaneke Havn

Svaneke Bryghus

Fremragende bybevaring

Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse.

På havnen foran Østersøen Ferielejligheder kan I nyde det skønne havnemiljø. Fra havnen går I op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.  

Flotte kyststier
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer I til det lille fiskerleje Listed, hvor I blandt andet kan spise hummer på "Hummerhytten", og mod syd går stien til Årsdale, som også byder jer velkommen med en skøn atmosfære. På vejen til Årsdale kan I tage jer en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl. I skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

Advarsel - Svaneke er stærkt vanedannende
Det er ikke blot turisterne, som elsker Svaneke. Svaneke er også byen med nogle af de højeste huspriser på Bornholm. Og det er ikke bare bornholmere, som flytter til byen. Der er mange turister, som har glemt alt om returbilletten til "Danmark" efter deres møde med Svaneke. Vi skal derfor advare om, at et besøg i Svaneke kan blive stærkt vanedannende... eksempelvis er Østersøen Ferielejligheder formentlig det feristed på Bornholm med det største antal stamgæster.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Gratis guideture

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og GruppeserviceTurene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Østersøen Ferielejligheder - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:
* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier på eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i beregningsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Pris pr. lejlighed/hus i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Østersøen Ferielejligheder

2-3 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 21-10-2017 2.2785964.0663.578
22-10-2017 31-12-2017 2.1205443.7503.261
01-01-2018 09-05-2018 1.7874273.0692.565
10-05-2018 10-06-2018 2.2635864.0213.516
11-06-2018 12-06-2018 2.2635864.0213.516
13-06-2018 16-06-2018 5.3511.61610.1989.694
17-06-2018 17-06-2018 2.7807595.0554.551
18-06-2018 23-06-2018 2.7807595.0554.551
24-06-2018 01-07-2018 3.4179716.3295.825
02-07-2018 07-07-2018 3.9151.1377.3266.821
08-07-2018 14-07-2018 4.3231.2738.1417.637
15-07-2018 28-07-2018 5.1051.5349.7069.202
29-07-2018 04-08-2018 4.9321.4769.3598.855
05-08-2018 12-08-2018 3.9421.1467.3806.875
13-08-2018 01-09-2018 2.9888285.4714.967
02-09-2018 15-09-2018 2.6357104.7654.261
16-09-2018 13-10-2018 2.3256074.1453.641
14-10-2018 20-10-2018 2.3566174.2083.703
21-10-2018 31-12-2018 2.1355443.7663.261

2-4 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 21-10-2017 2.4416334.3413.800
22-10-2017 31-12-2017 2.2725774.0033.462
01-01-2018 24-03-2018 1.9144533.2722.715
25-03-2018 02-04-2018 2.5906784.6234.066
03-04-2018 09-05-2018 2.4576344.3583.801
10-05-2018 13-05-2018 2.5566674.5564.000
14-05-2018 12-06-2018 2.4906454.4243.868
11-06-2018 10-06-2018 2.4906454.4243.868
13-06-2018 16-06-2018 6.0341.82611.51110.954
17-06-2018 23-06-2018 3.2108855.8645.307
24-06-2018 01-07-2018 4.2931.2458.0297.472
02-07-2018 07-07-2018 5.3771.60710.1979.641
08-07-2018 14-07-2018 5.8561.76611.15510.599
15-07-2018 28-07-2018 6.5882.01012.61912.063
29-07-2018 04-08-2018 5.8511.76511.14510.588
05-08-2018 12-08-2018 4.9071.4509.2588.702
13-08-2018 01-09-2018 3.4559666.3545.798
02-09-2018 15-09-2018 2.9898115.4224.865
16-09-2018 13-10-2018 2.4906454.4243.868
14-10-2018 20-10-2018 2.5586674.5594.003
21-10-2018 31-12-2018 2.2875774.0193.462

2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 2.8197605.0984.557
15-10-2017 21-10-2017 3.1618735.7815.241
22-10-2017 31-12-2017 2.5586724.5754.034
01-01-2018 24-03-2018 2.3355934.1143.558
25-03-2018 02-04-2018 3.0408285.5244.968
03-04-2018 09-05-2018 2.8757735.1944.637
10-05-2018 13-05-2018 3.2689045.9805.424
14-05-2018 10-06-2018 3.1318585.7065.150
11-06-2018 12-06-2018 3.1318585.7065.150
13-06-2018 16-06-2018 6.5071.98412.45811.902
17-06-2018 23-06-2018 3.6151.0206.6746.117
24-06-2018 01-07-2018 4.9321.4599.3088.752
02-07-2018 07-07-2018 5.9751.80611.39410.838
08-07-2018 14-07-2018 6.9102.11813.26412.708
15-07-2018 28-07-2018 7.3922.27814.22713.671
29-07-2018 04-08-2018 6.3271.92412.09811.542
05-08-2018 12-08-2018 5.3011.58110.0459.489
13-08-2018 01-09-2018 3.8391.0947.1216.564
02-09-2018 15-09-2018 3.2779075.9985.441
16-09-2018 13-10-2018 2.9598015.3614.805
14-10-2018 20-10-2018 3.4189546.2805.723
21-10-2018 31-12-2018 2.5736724.5914.034

4-6 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 2.9597895.3264.733
15-10-2017 21-10-2017 3.3399166.0865.493
22-10-2017 31-12-2017 2.7057044.8174.224
01-01-2018 24-03-2018 2.2545493.9003.292
25-03-2018 02-04-2018 3.1218385.6345.025
03-04-2018 09-05-2018 2.9547825.2994.690
10-05-2018 13-05-2018 3.3309076.0525.443
14-05-2018 10-06-2018 3.1918615.7745.166
11-06-2018 12-06-2018 3.1918615.7745.166
13-06-2018 16-06-2018 6.8202.07113.03212.424
17-06-2018 17-06-2018 3.7661.0526.9236.315
18-06-2018 23-06-2018 3.7661.0526.9236.315
24-06-2018 01-07-2018 5.1281.5079.6489.040
02-07-2018 07-07-2018 6.1221.83811.63711.028
08-07-2018 14-07-2018 7.2632.21813.91813.310
15-07-2018 28-07-2018 7.6382.34314.66814.060
29-07-2018 04-08-2018 6.6792.02412.75012.142
05-08-2018 12-08-2018 6.5331.97512.45711.849
13-08-2018 01-09-2018 3.9621.1187.3166.708
02-09-2018 15-09-2018 3.5169696.4245.816
16-09-2018 13-10-2018 3.0618175.5134.905
14-10-2018 20-10-2018 3.4579506.3065.697
21-10-2018 31-12-2018 2.7217044.8334.224

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 3.1418495.6895.096
15-10-2017 21-10-2017 3.5279786.4625.869
22-10-2017 31-12-2017 2.8457515.0984.505
01-01-2018 24-03-2018 2.6296734.6494.040
25-03-2018 02-04-2018 3.2918945.9735.364
03-04-2018 09-05-2018 3.1118345.6135.004
10-05-2018 13-05-2018 3.5389776.4685.859
14-05-2018 10-06-2018 3.2498805.8915.282
11-06-2018 12-06-2018 3.2498805.8915.282
13-06-2018 16-06-2018 7.4292.27414.25013.642
17-06-2018 17-06-2018 4.1821.1917.7557.147
18-06-2018 23-06-2018 4.1821.1917.7557.147
24-06-2018 01-07-2018 5.4561.61610.3039.695
02-07-2018 07-07-2018 6.8732.08813.13712.529
08-07-2018 14-07-2018 7.9582.45015.30714.698
15-07-2018 28-07-2018 8.5162.63616.42415.815
29-07-2018 04-08-2018 7.2582.21613.90713.298
05-08-2018 12-08-2018 7.1222.17113.63513.027
13-08-2018 01-09-2018 4.5131.3028.4187.809
02-09-2018 15-09-2018 3.9221.1057.2366.628
16-09-2018 13-10-2018 3.2508815.8925.283
14-10-2018 20-10-2018 3.7061.0336.8046.195
21-10-2018 31-12-2018 2.8617515.1144.505

Feriehus 8-10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 01-10-2017 5.2171.4019.4208.406
01-01-2018 24-03-2018 3.9889866.9475.918
25-03-2018 02-04-2018 5.0531.3419.0778.048
03-04-2018 09-05-2018 5.1251.3659.2208.190
10-05-2018 13-05-2018 5.4091.4609.7878.758
14-05-2018 09-06-2018 5.1951.3899.3618.331
10-06-2018 10-06-2018 5.1951.3899.3618.331
11-06-2018 16-06-2018 10.5983.19020.16719.137
17-06-2018 17-06-2018 6.1571.70911.28410.254
18-06-2018 23-06-2018 6.1571.70911.28410.254
24-06-2018 01-07-2018 7.2632.07813.49612.466
02-07-2018 07-07-2018 8.5502.50716.07015.040
08-07-2018 14-07-2018 9.7342.90118.43817.409
15-07-2018 28-07-2018 10.2943.08819.55818.529
29-07-2018 04-08-2018 8.9212.63116.81315.783
05-08-2018 12-08-2018 8.9172.62916.80415.775
13-08-2018 01-09-2018 6.5441.83812.05911.029
02-09-2018 15-09-2018 5.4571.4769.8848.855
16-09-2018 13-10-2018 5.3821.4519.7348.705
14-10-2018 20-10-2018 5.8911.62010.7539.723
21-10-2018 31-10-2018 4.7941.2558.5597.530

Pris pr. lejlighed/hus i DKK INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Østersøen Ferielejligheder

2-3 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 21-10-2017 2.9455964.7343.578
22-10-2017 31-12-2017 2.7875444.4183.261
01-01-2018 09-05-2018 2.4644273.7462.565
10-05-2018 10-06-2018 2.9405864.6983.516
11-06-2018 12-06-2018 4.1745865.9323.516
13-06-2018 16-06-2018 7.2631.61612.1109.694
17-06-2018 17-06-2018 4.6917596.9674.551
18-06-2018 23-06-2018 3.9117596.1874.551
24-06-2018 01-07-2018 4.5489717.4615.825
02-07-2018 07-07-2018 5.8271.1379.2376.821
08-07-2018 14-07-2018 6.2341.27310.0537.637
15-07-2018 28-07-2018 7.0171.53411.6189.202
29-07-2018 04-08-2018 6.8431.47611.2708.855
05-08-2018 12-08-2018 5.8541.1469.2916.875
13-08-2018 01-09-2018 3.7368286.2194.967
02-09-2018 15-09-2018 3.3837105.5134.261
16-09-2018 13-10-2018 3.0736074.8933.641
14-10-2018 20-10-2018 3.1046174.9563.703
21-10-2018 31-12-2018 2.8835444.5143.261

2-4 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 21-10-2017 3.1096335.0093.800
22-10-2017 31-12-2017 2.9405774.6713.462
01-01-2018 24-03-2018 2.5914533.9492.715
25-03-2018 02-04-2018 3.2676785.3004.066
03-04-2018 09-05-2018 3.1346345.0353.801
10-05-2018 13-05-2018 3.2336675.2334.000
14-05-2018 12-06-2018 3.1676455.1013.868
11-06-2018 10-06-2018 3.1676455.1013.868
13-06-2018 16-06-2018 7.9451.82613.42210.954
17-06-2018 23-06-2018 4.3418856.9955.307
24-06-2018 01-07-2018 5.4241.2459.1607.472
02-07-2018 07-07-2018 7.2881.60712.1099.641
08-07-2018 14-07-2018 7.7671.76613.06710.599
15-07-2018 28-07-2018 8.4992.01014.53112.063
29-07-2018 04-08-2018 7.7621.76513.05610.588
05-08-2018 12-08-2018 6.8191.45011.1708.702
13-08-2018 01-09-2018 4.2039667.1025.798
02-09-2018 15-09-2018 3.7378116.1694.865
16-09-2018 13-10-2018 3.2386455.1723.868
14-10-2018 20-10-2018 3.3066675.3074.003
21-10-2018 31-12-2018 3.0355774.7663.462

2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 3.4877605.7664.557
15-10-2017 21-10-2017 3.8298736.4495.241
22-10-2017 31-12-2017 3.2266725.2434.034
01-01-2018 24-03-2018 3.0125934.7913.558
25-03-2018 02-04-2018 3.7178286.2024.968
03-04-2018 09-05-2018 3.5527735.8714.637
10-05-2018 13-05-2018 3.9459046.6575.424
14-05-2018 10-06-2018 3.8088586.3845.150
11-06-2018 12-06-2018 5.0438587.6185.150
13-06-2018 16-06-2018 8.4191.98414.37011.902
17-06-2018 23-06-2018 4.7471.0207.8056.117
24-06-2018 01-07-2018 6.0641.45910.4408.752
02-07-2018 07-07-2018 7.8871.80613.30610.838
08-07-2018 14-07-2018 8.8222.11815.17612.708
15-07-2018 28-07-2018 9.3032.27816.13913.671
29-07-2018 04-08-2018 8.2391.92414.01011.542
05-08-2018 12-08-2018 7.2121.58111.9579.489
13-08-2018 01-09-2018 4.5861.0947.8696.564
02-09-2018 15-09-2018 4.0259076.7455.441
16-09-2018 13-10-2018 3.7078016.1094.805
14-10-2018 20-10-2018 4.1669547.0275.723
21-10-2018 31-12-2018 3.3216725.3384.034

4-6 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 3.6277895.9944.733
15-10-2017 21-10-2017 4.0079166.7545.493
22-10-2017 31-12-2017 3.3737045.4854.224
01-01-2018 24-03-2018 2.9315494.5773.292
25-03-2018 02-04-2018 3.7988386.3115.025
03-04-2018 09-05-2018 3.6317825.9764.690
10-05-2018 13-05-2018 4.0079076.7295.443
14-05-2018 10-06-2018 3.8688616.4515.166
11-06-2018 12-06-2018 5.1038617.6865.166
13-06-2018 16-06-2018 8.7322.07114.94412.424
17-06-2018 17-06-2018 5.6771.0528.8356.315
18-06-2018 23-06-2018 4.8971.0528.0556.315
24-06-2018 01-07-2018 6.2601.50710.7809.040
02-07-2018 07-07-2018 8.0341.83813.54811.028
08-07-2018 14-07-2018 9.1752.21815.83013.310
15-07-2018 28-07-2018 9.5502.34316.58014.060
29-07-2018 04-08-2018 8.5912.02414.66212.142
05-08-2018 12-08-2018 8.4441.97514.36911.849
13-08-2018 01-09-2018 4.7101.1188.0646.708
02-09-2018 15-09-2018 4.2649697.1725.816
16-09-2018 13-10-2018 3.8088176.2614.905
14-10-2018 20-10-2018 4.2059507.0535.697
21-10-2018 31-12-2018 3.4687045.5814.224

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 14-10-2017 3.8088496.3565.096
15-10-2017 21-10-2017 4.1959787.1295.869
22-10-2017 31-12-2017 3.5137515.7664.505
01-01-2018 24-03-2018 3.3066735.3264.040
25-03-2018 02-04-2018 3.9688946.6505.364
03-04-2018 09-05-2018 3.7888346.2905.004
10-05-2018 13-05-2018 4.2159777.1455.859
14-05-2018 10-06-2018 3.9278806.5685.282
11-06-2018 12-06-2018 5.1618807.8025.282
13-06-2018 16-06-2018 9.3412.27416.16213.642
17-06-2018 17-06-2018 6.0931.1919.6677.147
18-06-2018 23-06-2018 5.3131.1918.8877.147
24-06-2018 01-07-2018 6.5871.61611.4359.695
02-07-2018 07-07-2018 8.7842.08815.04912.529
08-07-2018 14-07-2018 9.8692.45017.21814.698
15-07-2018 28-07-2018 10.4282.63618.33515.815
29-07-2018 04-08-2018 9.1692.21615.81813.298
05-08-2018 12-08-2018 9.0332.17115.54713.027
13-08-2018 01-09-2018 5.2611.3029.1667.809
02-09-2018 15-09-2018 4.6701.1057.9846.628
16-09-2018 13-10-2018 3.9988816.6395.283
14-10-2018 20-10-2018 4.4541.0337.5516.195
21-10-2018 31-12-2018 3.6097515.8614.505

Feriehus 8-10 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 01-10-2017 5.8851.40110.0888.406
01-01-2018 24-03-2018 4.6659867.6245.918
25-03-2018 02-04-2018 5.7301.3419.7548.048
03-04-2018 09-05-2018 5.8021.3659.8978.190
10-05-2018 13-05-2018 6.0861.46010.4648.758
14-05-2018 09-06-2018 5.8721.38910.0388.331
10-06-2018 10-06-2018 5.8721.38910.0388.331
11-06-2018 16-06-2018 12.5103.19022.07819.137
17-06-2018 17-06-2018 8.0681.70913.19610.254
18-06-2018 23-06-2018 7.2881.70912.41610.254
24-06-2018 01-07-2018 8.3942.07814.62812.466
02-07-2018 07-07-2018 10.4612.50717.98215.040
08-07-2018 14-07-2018 11.6452.90120.35017.409
15-07-2018 28-07-2018 12.2053.08821.47018.529
29-07-2018 04-08-2018 10.8332.63118.72415.783
05-08-2018 12-08-2018 10.8282.62918.71615.775
13-08-2018 01-09-2018 7.2921.83812.80711.029
02-09-2018 15-09-2018 6.2051.47610.6328.855
16-09-2018 13-10-2018 6.1301.45110.4828.705
14-10-2018 20-10-2018 6.6391.62011.5009.723
21-10-2018 31-10-2018 5.5421.2559.3077.530

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 15. maj eller efter 15. september, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information.

Bestil din ferie
Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vejbeskrivelse

Det er nemt at finde vej til Østersøen Ferielejligheder:
* Adressen til Østersøen Ferielejligheder er Havnebryggen 5, 3740 Svaneke
* Fra havnen i Rønne følger I blot skiltene mod Svaneke/Nexø.
   Der er god skiltning hele vejen, og efter cirka 30 km. kørsel kommer
   I til Svaneke.
* Kør I retning mod havnen - eller følg anvisningerne på ovenstående kort.
* P-pladsen til Østersøen Ferielejligheder har indkørsel fra Postgade 2 (se
   kortet)

Adressen er til Østersøen Ferielejligheder er: Havnebryggen 5, 3740 Svaneke

Bestil din ferie

Bestil din ferie nu - så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne dage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Østersøen

Adresse
Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Telefon: 56 95 85 66
Telefax: 56 95 34 66
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige ferielejligheder
Din ferielejlighed er røgfri. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Aviser og post
Hvis du ønsker at få din avis og/eller post videresendt, skal du oplyse følgende adresse til Postvæsnet/Avisen:

Østersøen Ferielejligheder
Havnebryggen 5
3740 Svaneke

Bemærk venligst, at aviser oftest bliver leveret med posten, hvilket betyder, at de først er på Bornholm dagen efter udgivelsesdagen. Hvis du ønsker "en frisk" avis, anbefaler vi derfor, at du i stedet for videresendelse, vælger at købe din avis i den nærliggende aviskiosk på havnen i Svaneke.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Udstyret henter I i receptionen på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Bestille flere lejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere lejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus
Hvis I ønsker at køre med bus til Østersøen Ferielejligheder fra Rønne, skal I anvende busrute 3. Bussen starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested på Torvet i Svaneke (300 meter fra Østersøen Ferielejligheder). Når I skal retur til Rønne, skal I anvende busrute 5.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykler
I kan leje cykler i receptionen hos Boss Cykler 300 meter fra hotellet. Adresse: Boss Cykler Søndergade 14, 3740 Svaneke

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferieboligen. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Husk gerne at forudbestille, hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Alle lejligheder har køleskab med lille frostbox.

Handicapforhold
Østersøen Ferielejligheder har desværre ikke specialindrettede lejligheder, som er handicapvenlige. Enkelte af lejlighederne er det dog muligt at anvende for kørestolsbrugere. Kontakt os venligst på telefon 56 95 85 66 for råd og vejledning, såfremt du har brug for at medbringe kørestol. Ligeledes beder vi dig orientere os, hvis du er gangbesværet og foretrækker en lejlighed i stueplan fremfor på 1. sal.

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads tæt på indgangen til Østersøen Ferielejligheder for dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Hunde
I nogle af lejlighederne på Østersøen Ferielejligheder er det tilladt at medbringe hunde. Vi beder jer ved jeres booking at oplyse os om i medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis I rejser via Sverige. I skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Østersøen Ferielejligheder. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Østersøen Ferielejligheder har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Micro-ovn indgår ikke som standardudstyr i lejlighederne, men I har mulighed for at låne en micro-ovn i reception, hvis I har behov herfor.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringsplads
Der er gratis parkering på Østersøen Ferielejligheder.

Parkeringspladsen til Østersøen Ferielejligheder har indkørsel fra Postgade 2. Du kan se et kort ved at trykke på dette link: Vejbeskrivelse

Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan vi reservere en p-plads til dig. Husk blot at orientere os i forbindelse med din bestilling.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Rengøringen på Østersøen Ferielejligheder foretages med Svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Betalingen for rengøringen er inkluderet i den lejepris, som I finder i vores prislister.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Vaskemaskine
Hvis I får behov for at vaske under jeres ferieophold, har I mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Østersøen Ferielejligheder.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.