Nexø Havnefront

  • Hyggelig havnestemning
  • Tæt på centrum
  • Skøn havudsigt
  • Flotte lejligheder
kort Nexø
Nyd udsigten over havnen og havet fra din balkon

Nyd udsigten over havnen og havet fra din balkon

Nexø Havnefront ligger tæt på Balka Strand

Nexø Havnefront ligger tæt på Balka Strand

Nexø byder på naturskøn udsigt ud over Østersøen

Nexø byder på naturskøn udsigt ud over Østersøen

Vis pris og ledige perioder

Nexø Havnefront: Ferielejlighed for 2-4 personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?
Nexø Havnefront - plantegning

Nexø Havnefront - plantegning

Nexø Havnefront - Opholdsrum med kombineret køkken og stue

Nexø Havnefront - Opholdsrum med kombineret køkken og stue

Nexø Havnefront

Nexø Havnefront - Flotte ferielejligheder i Nexø - Skøn havudsigt
Tæt på torvet finder du de flotte ferielejligheder i Nexø Havnefront. Ferielejlighederne, som er indrettet for 2-4 personer, ligger med flot udsigt over havet, havnen og bylivet i Nexø.  

Nexø Havnefront er et skønt feriested, der er særligt velegnet til par eller den lille familie. Er I en større familie, der skal afsted - eller rejser I med 'store' børn, kan I leje flere lejligheder, og dermed bo sammen, men alligevel kunne trække jer tilbage, når I har brug for at slappe af. 

Ferielejlighed i Nexø for 2-4 personer med havudsigt (65m2)
Ferielejlighederne er indrettet således: Entré med garderobeskab. Soveværelse med dobbeltseng. Veludstyret køkken med keramisk komfur, køleskab med frostbox, opvaskemaskine, kaffemaskine og el-kedel. I køkkenet er der spisebord og spisebordsstole til 4 personer. Stue med sovesofa (to sovepladser), to lænestole samt tv. Fra stuen er der udgang til balkonen med havemøbler. Du har en flot havudsigt fra såvel stuen som balkonen. Ferielejligheder i Nexø Havnefront er beliggende på 2. sal. Der er elevator i bygningen, således at du også nemt kan komme til og fra lejligheden, hvis du er gangbesværet.

Informationer om Nexø Havnefront
* Adresse: Havnen 1, 3730 Nexø
* Internet: Ja
* Afstand til strand: 3.300 meter
* Afstand til restaurant: 50 meter
* Inkluderet i prisen: Strøm-, vand- og varmeforbrug, rengøring ved ankomst/afrejse samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring
* Husdyr: Husdyr er ikke tilladt i Nexø Havnefront 
* Ankomstdag: I perioden 9. juni - 16. juni og 7. juli - 4. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Nexø Havnefront dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Prisgaranti
Alle priser er inklusive strøm-, vand- og varmeforbrug, rengøring ved ankomst/afrejse samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos os bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled.

Parkeringsforhold og ladestander til el-biler
Du kan gratis parkere blot 50 meter fra indgangen til Nexø Havnefront. Såfremt du har el-bil, kan du få opladet bilen i de offentlige ladestandere, som ligger 125 meter fra Nexø Havnefront.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Nexø Havnefront kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie i Nexø Havnefront nu
Se priser for Nexø Havnefront ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Vi håber, at du fandt, hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Nexø Havnefront set udefra

Nexø Havnefront set udefra

Nexø Havnefront - Køkken

Nexø Havnefront - Køkken

Nexø Havnefront - Soveværelse

Nexø Havnefront - Soveværelse

Nexø Havnefront - Stue

Nexø Havnefront - Stue

Nexø Havnefront - Badeværelse

Nexø Havnefront - Badeværelse

Nyd en kop kaffe og en god bog på balkonen

Nyd en kop kaffe og en god bog på balkonen

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.