Praktisk info - Rubinhusene

  • Rolig beliggenhed
  • Sommerhus for 8 personer
  • Tæt på strand
  • Skønt naturområde
  • Midt i skoven
kort Hasle

Praktisk information om Rubinhusene

Adresse
Rubinvej 2
3790 Hasle

Telefon-booking: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt 
Du kan komme ind i sommerhuset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering".

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade sommerhuset senest kl. 10:00, således at der er tid til, at sommerhuset kan blive rengjort til de næste gæster.

Ankomstdage
I perioden 30. juni - 18. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Rubinhuset dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller mindre end 45 dage inden din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Rubinhusene
Busstoppestedet ligger ude på hovedvejen cirka 230 meter fra Rubinhuset. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra Rubinhuset, idet sommerhusets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Alle Rubinhusene er ejet af privatpersoner, hvor nogle har valgt at have grill, mens andre ikke har. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved dit feriehus. Hvis du vil være helt sikker, så er du velkommen til selv at tage en grill med. Husk blot at tage hensyn til naboerne. Vær opmærksom på, at hvis du bruger en grill, der er ved feriehuset, så skal du selv gøre den ren efter brug.

Handicapforhold
Rubinhusene er egnet for gangbesværede, men ikke kørestolsbrugere. 

Hunde
Du har desværre ikke mulighed for at medbringe din hund til Rubinhusene.

Indkøb
Den nærmeste indkøbsmulighed er SPAR og SuperBrugsen i Hasle som ligger cirka 1,8 km fra sommerhuset. Rema 1000 finder du i Rønne ca 7,6 km fra sommerhuset.

Internet
Ja, der er internet i Rubinhusene. 

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til Rubinhuset. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Rubinhuset har sin egen parkeringsplads.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre sommerhuset ved ankomst og afrejse, så er du altid sikker på, at sommerhuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Når du bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er sat på plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strømforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i sommerhuset. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie i Rubinhusene ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Gå en dejlig tur rundt rubinsøen

Gå en dejlig tur rundt rubinsøen

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Hasle Havnebad

Hasle Havnebad

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.