Byfogedhuset - Svaneke Sommerhuse

  • Sommerhuse for 2-10 pers.
  • God beliggenhed
  • Flotte og velindrettede
  • By- og kysthuse
kort Svaneke
Byfogedhuset ligger centralt i Svaneke

Byfogedhuset ligger centralt i Svaneke

Byfogedhuset - Køkken

Byfogedhuset - Køkken

Byfogedhuset - Badeværelse

Byfogedhuset - Badeværelse

Byfogedhuset - Gårdhave

Byfogedhuset - Gårdhave

Byfogedhuset - Et af de to soveværelser

Byfogedhuset - Et af de to soveværelser

Byfogedhuset - Terrasse med lille have

Byfogedhuset - Terrasse med lille have

Byfogedhuset - Spisestue

Byfogedhuset - Spisestue

Byfogedhuset - Stue

Byfogedhuset - Stue

Byfogedhuset - Skitsetegning

Byfogedhuset - Skitsetegning

Vis pris og ledige perioder

Svaneke Sommerhuse: Byfogedhuset for 4 personer
Hvornår vil du afsted?

Byfogedhuset
Byfogedhuset er et lækkert feriehus for 4 personer. Feriehuset ligger blot 100 meter fra Svaneke Torv og det skønne torveliv. Glæd dig til et flot feriehus indrettet i new yorker stil. Vælg Byfogedhuset, hvis du ønsker en feriebolig i høj kvalitet og med en perfekt beliggenhed i Svaneke.

Svaneke Torv
Få skridt fra Byfogedhuset ligger Svaneke Torv. Glæd dig til de hyggelige torvedage. Stemningen er høj - og der er masser af sjove tilbud hos de lokale torvehandlende.

Frister det med en kold øl på Svaneke Bryghus, eller går du videre til de næste fristelser? Svaneke er fyldt med lækkerier. Håndlavet is, bolsjer, lakridser og vingummi...og det er ikke kun din mund, der kan glæde sig. Dine øjne vil også elske de lækre designerbutikker med tøj, glaskunst og antikvitetshandlere.

Med et smil på læben fortsætter du til Svaneke Havn. Her kan du få frisk fisk hos de lokale fiskerbåde, eller måske bare nyde den skønne stemning. Snart kommer en liflig duft dig i møde. Svaneke Røgeri byder dig indenfor med et væld af velsmagende røgvarer. Tag en tur langs den smukke kyststi i Svaneke. Sæt dig på de varme klipper. Mærk følelsen af ferie. 

Det er ikke uden grund, at Svaneke er Bornholms mest eftertragtede ferieby... og når du vælger Byfogedhuset, bor du perfekt i Svaneke.

Indretningsbeskrivelse af Byfogedhuset
Lækkert feriehus for 4 personer, som er indrettet således: Stor entré med garderobeskabe. Flot og højloftet stue med spiseafdeling, sofaarrangement og tv. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Fra stuen er der indgang til et veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og frostbox. Feriehuset har 2 gode soveværelser, som begge er indrettet med en dobbeltseng samt garderobeskabe.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse med havemøbler. Terrassen fører videre ud i en lille fælleshave, hvor der er grill-muligheder (fælleshaven deles med 2 andre ferieboliger).

Priser og bestilling
Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Byfogedhuset" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Bemærk, at rengøring ved din ankomst/afrejse samt vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris. - Og vi hjælper dig også gerne med at bestille din færge- eller flybilletter.

Informationer om Byfogedhuset
* Adresse: Byfogedbakken 4B, 3740 Svaneke
* Antal soveværelser: 2 soveværelser med hver én dobbeltseng (4 sovepladser i alt)
* Antal badeværelser: 1 badeværelse
* Hårde hvidevarer: Komfur, opvaskemaskine samt køleskab med lille fryser
* Vaskemuligheder: Ja, der er vaskemaskine i badeværelset
* Brændeovn: Ja
* Husareal: 91 m2
* Byggeår: 2004  
* Afstand til havn med bademuligheder: 300 meter
* Afstand til centrum i Svaneke: 100 meter
* Afstand til restaurant: 100 meter
* Afstand til sandstrand: 1.000 meter
* Husdyr: Nej, husdyr er ikke tilladt i Byfogedhuset
* Røg: Huset er røgfrit
* Internet: Ja
* Parkering: Du kan parkere lige ved Byfogedhuset
* Ankomstdag: I perioden 3. juli - 14. august er lørdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag. Før 3. juli og efter 14. august kan du således også bestille mini-ferier på 3-4-5 nætter, såfremt din ferieperiode passer med de øvrige bestillinger på Byfogedhuset.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen. 
Slutrengøring, vand- og elforbrug: Såvel rengøring som vand- og elforbrug er inkluderet i din lejepris.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.