Oplev Bornholm på cykel

På en cykeltur kommer eleverne helt tæt på den pragtfulde natur

På en cykeltur kommer eleverne helt tæt på den pragtfulde natur

Bornholm har et veletableret net af cykelstier, og I kan nemt cykle rundt til attraktionerne

Bornholm har et veletableret net af cykelstier, og I kan nemt cykle rundt til attraktionerne

Bornholm har et af Europas bedste net af cykelstier. Alle vores lejrskolesteder ligger placeret indenfor 300 meter fra cykelstierne. I har mulighed for at leje gode cykler på lejrskolestederne, og opleve øen på en helt anden og oplevelsesrig måde. I nogle tilfælde kan I endda spare bussen væk, ved at cykle til attraktionerne rundt omkring på øen. 

Tag på tur langs kysten ud nyd en pragtful udsigt over Østersøen. Varmedis i kimingen, små både, vældige fragtskibe - farvandet nord for Bornholm er et af Europas mest trafikerede farvande. På en cykeltur langs kysten vil i opleve både flade strækninger og bakker, og husk - når det går op ad bakke, så går det også ned ad bakke.

Det er ikke kun det lune klima som giver minder om sydligere himmelstrøg. Cyklerne giver jer mulighed for helt anderledes oplevelser. Prøv eksempelvis en cykeltur ad skovstierne en tidlig morgen. Mosekonen brygger, harer og rådyr står op. Det bliver en oplevelse for alle sanser.

Hvordan bestiller I cykler og cykelhjelme?

Boss Cykler hjælper gerne med leje af cykler og cykelhjelme - og de sørger også for at bringe dem ud til lejrskolestedet. I er meget velkomne til at kontakte Boss Cykler:
* Mail: info@bosscykler.dk                                                                                                                        
* Telefon: 56 49 44 74 
* Web: www.bosscykler.dk