Aktiviteter og oplevelser

Bornholm byder på et skattekammer af oplevelser og aktiviteter til jeres lejrskoletur

Rappelling ned af klipperne? Cykle i unikke naturskønne omgivelser? Gåture blandt frodige sprækkedale, kyststier eller dramatiske klippeformationer?

På Bornholm kan du sende eleverne på et væld af forskellige og spændende aktiviteter. Tag eleverne med på det videnspædagogiske aktivitetscenter Natur Bornholm, og lad dem sætte sig ind i tidsmaskinen, der vil føre dem 1.700 millioner år tilbage i tiden. Tag til Stormandens Gård, og hør de (u)hyggelige fortællinger om eventyr, folketro og sagaen om de underjordiske trolde, mens I bevæger jer med flagermuslygter ned gennem middelalderens fortryllende og farverige verden. Uanset om du ønsker at sende eleverne på kulturelle, historiske eller outdoor oplevelser, så skal I nok få mange spændende lejrskoledage på Bornholm.

Vi arrangerer gerne busture og oplevelser for jer - og det er selvfølgelig til samme pris, som hvis I selv skulle have besværet med at bestille. Så kan du trygt læne dig tilbage, og glæde dig til en god lejrskoletur! Måske vil du besøge en af Bornholms 4 rundkirker, tage en bådtur mellem klippepartier eller måske besøge et tophemmeligt militært anlæg?

Nedenfor finder du et udvalg af de mest populære oplevelser og busture. Tryk dig ind på de enkelte oplevelser, for at få et detaljeret program. Har du lyst til andre oplevelser end de nævnte, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Du kan også finde inspiration i denne film.

Ring 56 95 85 66 eller mail lejrskole@teambornholm.dk.