Spøger det på Stormandsgården?

Med flagermuslygter i hænderne går turen tilbage til middelalderens farverige verden. I skal høre (u)hyggelige fortællinger om spøgelser, eventyr og folketro. På Bornholm var folketroen meget hårdnakket, og helt op til 1900-tallet troede en stor del af landbefolkningen på, at der fandtes underjordiske trolde. Nogle af de store stenblokke, som I kan se i den bornholmske natur, var selvfølgelig ikke kommet med istiden... næ-nej...de var blevet kastet af kæmpetrolde, de såkaldte ”Jætter", efter mennesker, som havde forstyrret troldene. I er inviteret indenfor på Stormandens Gård, men først går Igennem middelalderbyen. I skal se bøndernes og håndværkernes huse. Og ikke mindst tingstedet, gabestokken og galgebakken, som nærmest var datidens form for biograf - en god afstraffelse eller henrettelse var virkelig noget, som kunne trække tilskuere!

På Stormandens Gård er livet anderledes og langt mere komfortabelt, end hos bønderne og håndværkerne uden for hegnet. - Men Stormanden er jo også så heldig, at han har lov til at udskrive skatter... Men hov…hvad er nu det...der er måske flere gæster på Stormandens gård, end I umiddelbart kan se...spøger det på Stormandens gård???

Hvordan bestiller I ture og aktiviteter?

Jan-Ole's Turisttrafik, vores samarbejdspartner gennem mange år, hjælper gerne med råd og vejledning, således at I får mest muligt ud af jeres ophold på Bornholm. I er meget velkomne til at kontakte Jan-Ole's Turisttrafik:
* Mail: jan-ole@turisttrafik.dk                                                                                                                          
* Telefon: 56 96 50 03 
* Web: www.hasleturisttrafik.dk/lejrskoler