Æblehaven - Lejrskole i Allinge

 • God beliggenhed
 • Badestrand
 • Swimmingpool
 • Legeland
 • Børnevenligt
kort Allinge

Æblehaven er idyllisk beliggende i en tidligere æbleplantage. Om foråret blomstrer træerne i smukke hvide og rosa farver. I sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre æbler og smage sommerens mange solskinstimer. 

Glæd jer til sjove stunder i swimmingpoolen (opvarmet fra 1. juni - 31. august), tennisbanen og hoppelandet.

400 meter fra Feriecenter Æblehaven ligger stranden og den gamle kystredningssti. Tag børnene med på en tur langs kystredningsstien. Selvom vejret er varmt, solen skinner og strandens hvide sand er flot, så forestil jer, hvordan turen har været i gamle dage på en stormende vinterdag, mens skibene til søs forsøgte at undgå klippekysten. Der er god inspiration til at fortælle eleverne spændende historier om skibsforlis og heltemodige redninger!

Ved stranden kan I også vælge at fortsætte langs de snoede gader i Allinges gamle bydel. Mens I nyder de flotte gamle huse, kommer en liflig duft jer i møde: Duften fra et af øens bedste røgerier. Fra røgeriet går stien videre mod Allinge centrum, hvor handelsliv, caféer, lystsejlere og mågeskrig skaber en helt speciel atmosfære.

Feriehusene
Feriehusene på Æblehaven er alle indrettet for 4-6 personer. 

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Æblehaven. Allinge-Sandvig. Velindrettede feriehuse. Hyggelig beliggenhed.

Æblehaven

Æblehaven

Æblehaven - Køkken i huse i ét plan

Æblehaven - Køkken i huse i ét plan

Æblehaven - Soveværelse i huse i ét plan

Æblehaven - Soveværelse i huse i ét plan

Æblehaven - Stuen i huse med to plan

Æblehaven - Stuen i huse med to plan

Æblehaven - Soveværelse i huse med to plan

Æblehaven - Soveværelse i huse med to plan

Feriehus for 4-6 personer

Feriehusene i Æblehaven er indrettet således:

Entré, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med hjørnesofa (to sovepladser) og tv.

Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel.

Feriehusene findes i to varianter: Rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan. Husenes størrelse og indretning er næsten ens, men i 2-plans husene er soveværelserne placeret på 1. sal.

Priser pr. person pr. overnatning

Ugenummer i 2023  3 nætter 4 nætter 
10 210,- 190,-
11 215,- 190,-
12 210,- 190,-
13 210,- 190,-
14 (Påskeferie) 210,- 190,-
15 (Udsolgt) 210,- (Udsolgt) 190,-
16 (Udsolgt) 215,- (Udsolgt) 195,-
17 (Udsolgt 225,- (Udsolgt) 195,-
18 210,- 190,-
19 (Udsolgt) 230,- (Udsolgt) 200,-
20 200,- 180,-
21 (Udsolgt) 240,- (Udsolgt) 200,-
22 200,- 185,-
23 260,- 210,-
24 Ikke muligt Ikke muligt
25 270,- 210,-
26 280,- 225,-
34 (Udsolgt) 280,- (Udsolgt) 225,-
35 (Udsolgt) 275,- (Udsolgt) 225,-
36 (Udsolgt) 265,- (Udsolgt) 215,-
37 (Udsolgt) 245,- (Udsolgt) 215,-
38 (Udsolgt) 225,- (Udsolgt) 200,-
39 (Udsolgt) 215,- (Udsolgt) 190,-
40 215,- 190,-
41 200,- 190,-
42 (Efterårsferie) Ikke muligt Ikke muligt
43 200,- 190,-
44 200,- 190,-

 

Momsforhold
Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt.

Priserne er inklusive rengøring, strøm- og vandforbrug

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne.

Skadegaranti for under 20 kroner om dagen
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Med en skadegaranti sikrer I jer, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave. Skadegarantien koster mindre 20,- pr. person pr. dag. Læs mere om Skadegarantien her.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Slik sol på stranden med navnet Næs

Slik sol på stranden med navnet Næs

Sandstrand og knejsende klipper

Æblehaven ligger i Allinge på Nordbornholm. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre et lejrskoleophold på Bornholm til noget helt specielt - for eksempel Nordeuropas største borgruin, Hammershus. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme den maleriske kombination af sandstrand og knejsende klipper, som i allerede fra starten af 1900-tallet var årsagen til, at såvel det danske som tyske borgerskab strømmede til Allinge.

Helleristninger
De mange helleristninger i området omkring Æblehaven vidner om, at Nordbornholm også for årtusinder siden var et eftertragtet område. Dengang var Bornholm en vigtig handelsstation på vejen til de baltiske lande - nogle af helleristningerne er identiske med figurer i Ægypten, ligesom østersø-rav er fundet i de ægyptiske pyramider.

Trolden Krølle Bølle
Nordbornholm er fødestedet for Bornholms sagnfigur "Krølle Bølle". Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Flådebase i 1700-tallet
Lidt mere jordnære oplevelser venter der jer på Allinge Havn, hvor der er daglige bådforbindelser til Ertholmene med de to små beboede øer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. I 1700-tallet blev øerne omdannet til Danmarks fremskudte flådebastionen i Østersøen. Flådebasen var en torn i øjet på englænderne, som flere gange indledte voldsomme bombardementer af øen. Men Ertholmene holdt stand og fastholdt sin tilknytning til Danmark. Kanonerne står der stadig og med sin spændende historie samt særprægede natur emmer øerne af stemning fra dengang. 

Hammerhavnen og Hammerhus
I kan også komme ud at sejle fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm. 

Stranden foran Æblehaven

Stranden foran Æblehaven

Æblehaven - Vil I selv lave mad? 
Der er gode og store køkkener i feriehusene på Æblehaven, således at I selv kan lave jeres mad. Men hvis I ønsker det, hjælper vi også gerne med morgenmad/madpakke samt aftensmad. Og vi lover, at I ikke får røget sild...:)...men det smager nu faktisk dejligt. Prøv det selv på det lokale røgeri i Allinge.

Morgenmad og smør-selv-madpakke (min. 3 dage)

 • Cornflakes/havregryn, brød, ost, marmelade og pålæg
 • Smør-selv-madpakke med pålæg, brød og smør
 • Kaffe, the, mælk og juice
 • Pris pr. pers. pr. dag: 80 kr. (heraf udgør moms kr. 16)
 • Morgenmad, brød og pålæg bringes ud til jeres huse

Aftensmad

 • Hovedret, flütes og salater samt frisk frugt til ”dessert”. Sidste aften serveres is til dessert.
 • Kold saft og vand
 • Pris pr. pers. pr. dag: 100 kr. (heraf udgør moms kr. 20) 
 • Aftensmaden spises i en fælles spisesal på lejrskolestedet. Hvis I bor på Æblehaven, vil I dog benytte spisesalen på Storløkke Feriepark (200 meter fra Æblehaven)

Helpension

 • Morgenmad, middagsmad (smør-selv-mad-pakke) og aftensmad
 • Pris pr. pers. pr. dag: 180 kr. (heraf udgør moms kr. 36)

5% rabat, hvis I vælger helpension i 3 eller flere dage

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal huse - Æblehaven
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse, således at piger og drenge kommer til at bo hver for sig. I får ét hus for hver 6. dreng/pige. Endvidere får lærerne altid et særskilt hus.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Feriehusene i Æblehaven har veludrustede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling for DKK 155,-.

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen er opvarmet i perioden opvarmet fra 1. juni - 31. august.

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 56 95 85 66

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.

Skadegaranti

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Når I har købt en Skadegaranti, er I garanteret, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave i ferieboligen eller på inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis eleven eller skolen måtte blive erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer jer derfor et trygt lejrskoleophold uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis I med vilje laver en skade – eksempelvis hvis en elev laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke.

Hvad koster Skadegarantien?
Det er billigt for jer at tegne en Skadegaranti, da den koster mindre end 20,- pr. overnatning:
• 59,- pr. person

Hvordan bestiller du Skadegarantien?
Du bestiller Skadegarantien samtidig med dit ophold. Du kan dog også bestille Skadegarantien helt frem til 2 dage inden din ankomst. Bemærk, at bestillingen af Skadegarantien skal ske pr. mail: lejrskole@teambornholm.dk

Hvad gør I, hvis der sker en skade under jeres ophold?
Hvis der sker en skade, beder vi jer kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel jer som efterfølgende gæster på feriestedet. I kan henvende jer i receptionen på lejrskolestedet eller
• Ringe til os på 56 95 85 66
• Maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Bestil jeres lejrskoleophold i dag
Bestil Skadegarantien sammen med jeres lejrskoleophold på Æblehaven i dag. Så kan I allerede nu begynde at glæde jer til nogle skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm.

Oplev klipperne på Nordbornholm

Oplev klipperne på Nordbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kom til middelaldereventyr på borgen Hammershus

Kom til middelaldereventyr på borgen Hammershus