Hasle Feriepark - Feriehuse lige ved skoven

 • Badestrand
 • Røgeri
 • Swimmingpool
 • Legeland
 • Minigolf
kort Hasle

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov med blot 400 meter til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet og åben i perioden 25.05-31.08) byder også på vandlege. Rundt om swimmingpoolen finder I hoppeland, minigolfbane og en multibane. Bliver det lærerne eller eleverne, som vinder minigolf-turneringen?

Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Der er eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang. På oplevelsescentret Natur Bornholm kan I opleve en "rigtig" dinosaur i naturtro størrelse. Det er et imponerende syn og sjovt at tænke på, at den har "levet" i området ved Hasle Feriepark. 

Flot natur og spændende historie

Hvis I ønsker at inddrage natur og historie på jeres lejrskoletur, er Hasle Feriepark det rette sted for jer. Stå tidligt op en morgen og gå en tur langs skovstierne, og oplev dyrene stå op - en dejlig måde at starte dagen på. Området omkring Hasle Feriepark har også en spændende historie. Den flotte hvide sandstrand bliver pludselig afløst af noget, som mest af alt ligner kratere på et månelandskab. Disse kratere er et sjovt led i Hasle's historie.

Gode muligheder for cykelture

Hasle Feriepark har et skønt løbe- og cykelterræn. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og I kan nemt cykle rundt til attraktionerne. I kan leje cykler i receptionen på Hasle Feriepark. Se priser på leje af cykler her.

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Hasle Feriepark - Husbeskrivelse

Hasle Feriepark - kombineret stue og køkken

Hasle Feriepark - kombineret stue og køkken

Værelse med 2 enkeltsenge

Værelse med 2 enkeltsenge

Indretning af feriehusene med sovasofa til 2 personer

Indretning af feriehusene med sovasofa til 2 personer

Alle feriehuse har egen terrasse ud mod skovstierne

Alle feriehuse har egen terrasse ud mod skovstierne

Hasle Feriepark - Køkken og stue

Hasle Feriepark - Køkken og stue

Dejligt feriehus for 6 personer

Feriehusene i Hasle Feriepark er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Feriehusene
Alle feriehusene i Hasle Feriepark er indrettet for 4-6 personer. 

Priser pr. person pr. overnatning

Ugenummer i 2023  3 nætter 4 nætter 
10 200,- 180,-
11 200,- 180,-
12 200,- 180,-
13 200,- 180,-
14 (Påskeferie) 200,- 180,-
15 200,- 180,-
16 205,- 185,-
17 (Udsolgt) 215,- (Udsolgt) 185,-
18 200,- 180,-
19 (Udsolgt) 225,- (Udsolgt) 190,-
20 190,- 170,-
21 (Udsolgt) 230,- (Udsolgt) 190,-
22 190,- 180,-
23 240,- 190,-
24 Ikke muligt Ikke muligt
25 250,- 200,-
26 240,- 190,-
34 (Udsolgt) 240,- (Udsolgt) 190,-
35 (Udsolgt) 235,- (Udsolgt) 185,-
36 (Udsolgt) 235,- (Udsolgt) 185,-
37 (Udsolgt) 215,- (Udsolgt) 180,-
38 215,- 180,-
39 200,- 175,-
40 200,- 175,-
41 190,- 175,-
42 (Efterårsferie) Ikke muligt Ikke muligt
43 190,- 175,-
44 190,- 175,-


Momsforhold
Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt.

Priserne er inklusive rengøring, strøm- og vandforbrug

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne.

Skadegaranti for under 20 kroner om dagen
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Med en skadegaranti sikrer I jer, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave. Skadegarantien koster mindre 20,- pr. person pr. dag. Læs mere om Skadegarantien her.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Rådyrene kommer ofte forbi og hilser på

Rådyrene kommer ofte forbi og hilser på

Hasle Feriepark ligger lige ved en dejlig sandstrand

Hasle Feriepark ligger lige ved en dejlig sandstrand

Oplev det aktive røgeri i Hasle

Oplev det aktive røgeri i Hasle

Se rådyr om morgenen

Hasle har sine rødder tilbage i 1100-tallet, men det var først fra omkring år 1500, at byen rigtig blev kendt. Den udviklede sig langsomt til en driftig fiskeri- og landbrugsby med en vigtig biindtægt i form af brændevinsbrygning.

Senere blev store forekomster af ler i Hasles undergrund en vigtig indtægtskilde. I løbet af 1900-tallet blev konkurrencen fra udlandet dog for stor, og virksomhederne måtte lukke. De efterlod sig nogle store udgravningshuller, som i dag er blevet til flotte søer med et rigt dyreliv. Der er også et rigt dyreliv omkring Hasle Feriepark. Prøv at stå op en tidlig morgen og nyd rådyrene på deres morgentur langs skovstierne foran feriehusene.

Test af ubåde
Under 2. verdenskrig var Hasle et vigtigt led i Tysklands ubådsstrategi. Næsten alle tyske ubåde blev lyd-testet i havet ved Hasle med henblik på at gøre ubådene så lydløse som muligt. Et flere kilometer langt søkabel var forbundet med en velbevogtet lyttecentral tæt på stranden ved Hasle Feriepark.

Flot sandstrand
De tyske ubådsfolk havde nok ikke tid til at nyde, at Hasle har en Bornholms bedste sandstrande - som mærkeligt nok også er en af de strande med færrest besøgende. Det er faktisk først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasles kvaliteter som feriemål. Udover at være en stemningsfuld by med en flot strand byder byen blandt andet på spændende kunstudstillinger og et silderøgeri. Silderøgeriet fungerer samtidig som et levende museum, der viser silderøgningens udvikling gennem tiderne.

Jons Kapel
Lidt nord for Hasle ligger de små idylliske fiskerlejer Helligpeder og Teglkaas samt den imponerende klippeformation "Jons Kapel". I følge historien skyllede Jon i land ved klippeformationen efter et skibsforlis. I taknemmelighed over at have overlevet begyndte Jon herefter at missionære kristendommen. Fra de høje klipper - hvoraf en del har form som en prædikestol - forkyndte Jon det kristne budskab til den hedenske befolkning, og i folkemunde fik klippe-formationen derfor navnet "Jons Kapel". Husk også at nyde de flotte solnedgange... 

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

I skovområdet omkring ferieparken er der mange søer

I skovområdet omkring ferieparken er der mange søer

Flotte Helligpeder

Flotte Helligpeder

Hasle har også et skønt havnebad

Hasle har også et skønt havnebad

Pensionspriser, når I bor på Hasle Feriepark og Hasle Hytteby:

Alle huse er indrettet med gode køkkener, hvor I selv kan lave mad. Når I bor i hyttebyen er det et stort fælleskøkken med spisesal. Hvis I ønsker det, har I dog også mulighed for, at vi laver maden for jer - og vi lover, at det IKKE bliver røget sild:     

Morgenmad og smør-selv-madpakke (min. 3 dage)

 • Cornflakes/havregryn, brød, ost, marmelade og pålæg
 • Smør-selv-madpakke med pålæg, brød og smør
 • Kaffe, the, mælk og juice
 • Pris pr. pers. pr. dag: 80 kr. (heraf udgør moms kr. 16)
 • Morgenmad, brød og pålæg og diverse bringes ud til jeres huse

Aftensmad

 • Hovedret, flütes og salater samt frisk frugt til ”dessert”. Sidste aften serveres is til dessert.
 • Kold saft og vand
 • Pris pr. pers. pr. dag: 100 kr. (heraf udgør moms kr. 20)
 • Aftensmaden spises i en fælles spisesal på lejrskolestedet. 

Helpension

 • Morgenmad, middagsmad (smør-selv-mad-pakke) og aftensmad
 • Pris pr. pers. pr. dag: 180 kr. (heraf udgør moms kr. 36)

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal huse - Hasle Feriepark
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse. I får tildelt ét hus for hver 6. dreng/pige. Såfremt fordelingen bevirker, at der i et hus blot er en elev, laver vi i stedet en opredning i et af de andre huse, således at eleven ikke skal sove alene. Udover elevernes huse får I altid tildelt ét særskilt hus til lærerne.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Feriehusene i Hasle Feriepark har veludrustede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling for DKK 155,-.

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen kan bruges i perioden 15. maj til 30. september (poolen er opvarmet i perioden 25. maj til 31. august).

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 56 95 85 66

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.

Skadegaranti

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Når I har købt en Skadegaranti, er I garanteret, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave i ferieboligen eller på inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis eleven eller skolen måtte blive erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer jer derfor et trygt lejrskoleophold uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis I med vilje laver en skade – eksempelvis hvis en elev laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke.

Hvad koster Skadegarantien?
Det er billigt for jer at tegne en Skadegaranti, da den koster mindre end 20,- pr. overnatning:
• 59,- pr. person

Hvordan bestiller du Skadegarantien?
Du bestiller Skadegarantien samtidig med dit ophold. Du kan dog også bestille Skadegarantien helt frem til 2 dage inden din ankomst. Bemærk, at bestillingen af Skadegarantien skal ske pr. mail: lejrskole@teambornholm.dk

Hvad gør I, hvis der sker en skade under jeres ophold?
Hvis der sker en skade, beder vi jer kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel jer som efterfølgende gæster på feriestedet. I kan henvende jer i receptionen på lejrskolestedet eller
• Ringe til os på 56 95 85 66
• Maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Bestil jeres lejrskoleophold i dag
Bestil Skadegarantien sammen med jeres lejrskoleophold på Hasle Feriepark i dag. Så kan I allerede nu begynde at glæde jer til nogle skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm.

Oplev grotterne på Nordbornholm

Oplev grotterne på Nordbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kom til middelaldereventyr på Hammershus

Kom til middelaldereventyr på Hammershus