Hasle Feriepark - Feriehuse i Hasle Lystskov

  • Badestrand
  • Røgeri
  • Swimmingpool
  • Legeland
  • Minigolf
kort Hasle

Hasle Feriepark er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov med blot 400 meter til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet 25.05-31.08) byder også på vandlege. Rundt om swimmingpoolen finder I hoppeland, minigolfbane og en multibane. Bliver det lærerne eller eleverne, som vinder minigolf-turneringen?

Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Der er eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang. På oplevelsescentret Natur Bornholm kan I opleve en "rigtig" dinosaur i naturtro størrelse. Det er et imponerende syn og sjovt at tænke på, at den har "levet" i området ved Hasle Feriepark. 

Flot natur og spændende historie
Hvis I ønsker at inddrage natur og historie på jeres lejrskoletur, er Hasle Feriepark det rette sted for jer. Stå tidligt op en morgen og gå en tur langs skovstierne, og oplev dyrene stå op - en dejlig måde at starte dagen på. Området omkring Hasle Feriepark har også en spændende historie. Den flotte hvide sandstrand bliver pludselig afløst af noget, som mest af alt ligner kratere på et månelandskab. Disse kratere er et sjovt led i Hasle's historie - kom og oplev mere...

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Hasle Feriepark - Husbeskrivelse

Hasle Feriepark - kombineret stue og køkken

Hasle Feriepark - kombineret stue og køkken

Værelse med 2 enkeltsenge

Værelse med 2 enkeltsenge

Der er en dejlig terrasse

Der er en dejlig terrasse

Hasle Feriepark - sovesofa til 2 personer

Hasle Feriepark - sovesofa til 2 personer

Dejligt feriehus for 6 personer

Feriehusene i Hasle Feriepark er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Feriehusene
Alle feriehusene i Hasle Feriepark er indrettet for 4-6 personer. 

Priser pr. person pr. overnatning i 2021:

Uge 3 nætter 4 nætter
 10 150,- 140,-
 11 155,- 145,-
 12  160,-  150,-
 Påskeferie  -  -
 14  165,-  145,-
 15 200,- 175,-
 16  200,-  175,-
 17  170,-  150,-
 18  200,-  175,-
 19  175,-  155,-
 20  200,-  175,-
 21  165,-  145,-
 22  185,-  165,-
 23  200,-  175,-
 24  270,-  245,-
 25  215,-  195,-
 26  270,-  245,-
 34  215,-  195,-
 35  210,-  195,-
 36  200,-  185,-
 37  195,-  175,-
 38  185,-  160,-
 39  180,-  145,-
 40  175,-  150,-
 41  170,-  140,-
Efterårsferie - -
43   140,-

 

Ønsker i færre overnatninger, laver vi gerne et konkret tilbud til jer. Ring til os på 56 95 85 66, eller mail til os på lejrskole@teambornholm.dk

Fripladser: I har en gratis person pr. 24 betalende personer. Vi giver gratis sengelinned og håndklæder til lærerne.

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 3% i tillæg til priserne.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Rådyrene kommer ofte forbi og hilser på

Rådyrene kommer ofte forbi og hilser på

Hasle Feriepark ligger lige ved en dejlig sandstrand

Hasle Feriepark ligger lige ved en dejlig sandstrand

Oplev det aktive røgeri i Hasle

Oplev det aktive røgeri i Hasle

Se rådyr om morgenen

Hasle har sine rødder tilbage i 1100-tallet, men det var først fra omkring år 1500, at byen rigtig blev kendt. Den udviklede sig langsomt til en driftig fiskeri- og landbrugsby med en vigtig biindtægt i form af brændevinsbrygning.

Senere blev store forekomster af ler i Hasles undergrund en vigtig indtægtskilde. I løbet af 1900-tallet blev konkurrencen fra udlandet dog for stor, og virksomhederne måtte lukke. De efterlod sig nogle store udgravningshuller, som i dag er blevet til flotte søer med et rigt dyreliv. Der er også et rigt dyreliv omkring Hasle Feriepark. Prøv at stå op en tidlig morgen og nyd rådyrene på deres morgentur langs skovstierne foran feriehusene.

Test af ubåde
Under 2. verdenskrig var Hasle et vigtigt led i Tysklands ubådsstrategi. Næsten alle tyske ubåde blev lyd-testet i havet ved Hasle med henblik på at gøre ubådene så lydløse som muligt. Et flere kilometer langt søkabel var forbundet med en velbevogtet lyttecentral tæt på stranden ved Hasle Feriepark.

Flot sandstrand
De tyske ubådsfolk havde nok ikke tid til at nyde, at Hasle har en Bornholms bedste sandstrande - som mærkeligt nok også er en af de strande med færrest besøgende. Det er faktisk først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasles kvaliteter som feriemål. Udover at være en stemningsfuld by med en flot strand byder byen blandt andet på spændende kunstudstillinger og et silderøgeri. Silderøgeriet fungerer samtidig som et levende museum, der viser silderøgningens udvikling gennem tiderne.

Jons Kapel
Lidt nord for Hasle ligger de små idylliske fiskerlejer Helligpeder og Teglkaas samt den imponerende klippeformation "Jons Kapel". I følge historien skyllede Jon i land ved klippeformationen efter et skibsforlis. I taknemmelighed over at have overlevet begyndte Jon herefter at missionære kristendommen. Fra de høje klipper - hvoraf en del har form som en prædikestol - forkyndte Jon det kristne budskab til den hedenske befolkning, og i folkemunde fik klippe-formationen derfor navnet "Jons Kapel". Husk også at nyde de flotte solnedgange... 

I skovområdet omkring ferieparken er der mange søer

I skovområdet omkring ferieparken er der mange søer

Flotte Helligpeder

Flotte Helligpeder

Hasle har også et skønt havnebad

Hasle har også et skønt havnebad

Pensionspriser, når I bor på Hasle Feriepark og Hasle Hytteby:

Alle huse er indrettet med gode køkkener, hvor I selv kan lave mad. Når I bor i hyttebyen er det et stort fælleskøkken med spisesal. Hvis I ønsker det, har I dog også mulighed for, at vi laver maden for jer - og vi lover, at det IKKE bliver røget sild:     

* Morgenmad - pris pr. person pr. dag 40 kr.
* Frokost - pris pr. person pr. dag 40 kr.
* Aftensmad - pris pr. person pr. dag 85 kr.
* Helpension (min. 3 dage) - pris pr. person pr. dag 155 kr.

5% rabat, hvis I vælger helpension i 3 eller flere dage. Beløbene er inklusive moms.

Morgenmad og aftensmad serveres som buffet i telt/restaurant. I spiser i hold og nogle gange sammen med andre klasser. Pensionen består af:

* Morgenmad: Cornflakes og havregryn m/mælk og sukker. Rundstykker og rugbrød m/smør, ost, marmelade og 3 slags pålæg. Kaffe, the og æblejuice.                                                                                                                 

* Frokost: Flütes med skinke og ost eller kylling og karrydressing, inklusive 1 stk. frugt og 1 flaske vand. I får en bestillingsliste tilsendt før jeres ankomst.

* Aftensmad: Hovedret med salat. Vand/saftevand. Den sidste aften får I også dessert.    

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal huse - Hasle Feriepark
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse. I får tildelt ét hus for hver 6. dreng/pige. Såfremt fordelingen bevirker, at der i et hus blot er en elev, laver vi i stedet en opredning i et af de andre huse, således at eleven ikke skal sove alene. Udover elevernes huse får I altid tildelt ét særskilt hus til lærerne.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Feriehusene i Hasle Feriepark har veludrustede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling:
· Sengelinned kr. 95,- pr. sæt
· Håndklæder kr. 35,- pr. sæt (1 stort og 1 lille)

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen kan bruges i perioden 15. maj til 30. september (poolen er opvarmet i perioden 25. maj til 31. august).

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 5695 8566.

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.