Hasle Hytteby - Feriehytter i Hasle Lystskov

 • God beliggenhed
 • Grillplads
 • Badestrand
 • Swimmingpool
 • Legeland
 • Minigolf
kort Hasle

Hasle Hytteby består af 40 små hyggelige feriehytter.

Hytterne har køkkenniche, og i centerbygningen er der fælleskøkken til de større madopgaver. Dermed har I god mulighed for dels at spare på madbudgettet og dels at styrke elevernes samarbejde på en sjov og lærerig måde.

Hasle Hytteby ligger i tilknytning til Hasle Feriepark, og I har mulighed for at benytte såvel swimmingpool (opvarmet og åben i perioden 25.05-31.08), multibane, cykeludlejning, minigolfbane som aktivitetsland i Hasle Feriepark.

Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Der er eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang. På oplevelsescentret Natur Bornholm kan I opleve en "rigtig" dinosaur i naturtro størrelse. Det er et imponerende syn og sjovt at tænke på, at den har "levet" i området ved Hasle Hytteby. 

Med sine velindrettede hytter og den gode beliggenhed i Hasle Lystskov - tæt på Rønne og øens seværdigheder - er Hasle Hytteby et godt lejrskolested.

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Hasle Hytteby - Hyttebeskrivelse

Hasle Hytteby består af hyggelige, funktionelle hytter

Hasle Hytteby består af hyggelige, funktionelle hytter

Hasle Hytteby - hytte med lille køkkenniche

Hasle Hytteby - hytte med lille køkkenniche

Hytterne er naturskønt beliggende

Hytterne er naturskønt beliggende

Der er plads til 4 personer i hvert hytte

Der er plads til 4 personer i hvert hytte

Hasle Hytteby - Hyggelige campinghytter

Feriehytterne i Hasle Hytteby er på 14 m2, og er indrettet således:

Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Der er en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader samt køleskab. I den ende af af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. 

Hytterne kan opdeles i to værelser med hver sin indgang. Storkøkken, toilet og badeværelse findes i den nærliggende centerbygning.

Hasle Hytteby har en hyggelig og rolig atmosfære, og lejrskolestedet er blevet stadig mere populært de seneste år. I tilknytning til hytterne er der et fælles fællesrum samt grillplads, hvor I kan hygge jer.

Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet for 4 personer.

Priser pr. person pr. overnatning

Ugenummer i 2023  3 nætter 4 nætter 
16 150,- 130,-
17 160,- 130,-
18 140,- 130,-
19 (Udsolgt) 165,- (Udsolgt) 145,-
20 140,- 130,-
21 (Udsolgt) 165,- (Udsolgt) 145,-
22 140,- 130,-
23 185,- 150,-
24 Ikke muligt Ikke muligt
25 185,- 150,-
26 185,- 165,-
34 (Udsolgt) 185,- (Udsolgt) 155,-
35 180,- 150,-
36 (Udsolgt) 180,- (Udsolgt) 150,-
37 165,- 145,-
38 (Udsolgt) 160,- (Udsolgt) 140,-
39 155,- 130,-

 

Momsforhold
Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt.

Priserne er inklusive rengøring, strøm- og vandforbrug

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne. inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. 

Skadegaranti for under 20 kroner om dagen
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Med en skadegaranti sikrer I jer, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave. Skadegarantien koster mindre 20,- pr. person pr. dag. Læs mere om Skadegarantien her.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Stranden ved Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hytteby

Hasle Hytteby - Vil I selv lave mad? 
Der er små køkkener i hytterne på Hasle Hytteby, og i fællesbygningen er det et stor-køkken til de større madopgaver. I har derfor gode muligheder for selv at lave jeres egen mad, når I bor i Hasle Hytteby. Men hvis I ønsker det, hjælper vi også gerne med morgenmad/madpakke samt aftensmad. Og vi lover, at I ikke får røget sild...:)...men det smager nu faktisk dejligt. Prøv det selv på det lokale røgeri i Hasle.

Morgenmad og smør-selv-madpakke (min. 3 dage)

 • Cornflakes/havregryn, brød, ost, marmelade og pålæg
 • Smør-selv-madpakke med pålæg, brød og smør
 • Kaffe, the, mælk og juice
 • Pris pr. pers. pr. dag: 80 kr. (heraf udgør moms kr. 16)
 • Morgenmad, brød og pålæg og diverse bringes ud til jeres huse

Aftensmad

 • Hovedret, flütes og salater samt frisk frugt til ”dessert”. Sidste aften serveres is til dessert.
 • Kold saft og vand
 • Pris pr. pers. pr. dag: 100 kr. (heraf udgør moms kr. 20)
 • Aftensmaden spises i en fælles spisesal på lejrskolestedet. 

Helpension

 • Morgenmad, middagsmad (smør-selv-mad-pakke) og aftensmad
 • Pris pr. pers. pr. dag: 180 kr. (heraf udgør moms kr. 36)      

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66... så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal hytter - Hasle Hytteby
Vi deler hytterne op i drenge- og pigehuse. I får tildelt én hytte for hver 4. dreng/pige. Udover elevernes hytter får I altid tildelt én særskilt hytte til lærerne. 

Bad i Fællesbygning
Bad i fællesbygningen koster 15 kr. pr. gang.

Kontrol af feriehytterne ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehytterne pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehytterne grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehytterne ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehytterne under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Hytterne i Hasle Hytteby er alle indrettet med små køkkener. I fællesbygningen er der storkøkken til de større madopgaver. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling for DKK 155,-.

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen kan bruges i perioden 15. maj til 30. september (poolen er opvarmet i perioden 25. maj til 31. august).

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 56 95 85 66

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.

Skadegaranti

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Når I har købt en Skadegaranti, er I garanteret, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave i ferieboligen eller på inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis eleven eller skolen måtte blive erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer jer derfor et trygt lejrskoleophold uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis I med vilje laver en skade – eksempelvis hvis en elev laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke.

Hvad koster Skadegarantien?
Det er billigt for jer at tegne en Skadegaranti, da den koster mindre end 20,- pr. overnatning:
• 59,- pr. person

Hvordan bestiller du Skadegarantien?
Du bestiller Skadegarantien samtidig med dit ophold. Du kan dog også bestille Skadegarantien helt frem til 2 dage inden din ankomst. Bemærk, at bestillingen af Skadegarantien skal ske pr. mail: lejrskole@teambornholm.dk

Hvad gør I, hvis der sker en skade under jeres ophold?
Hvis der sker en skade, beder vi jer kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel jer som efterfølgende gæster på feriestedet. I kan henvende jer i receptionen på lejrskolestedet eller
• Ringe til os på 56 95 85 66
• Maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Bestil jeres lejrskoleophold i dag
Bestil Skadegarantien sammen med jeres lejrskoleophold på Hasle Hytteby i dag. Så kan I allerede nu begynde at glæde jer til nogle skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm.

Oplev grotterne på Nordbornholm

Oplev grotterne på Nordbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kom til middelaldereventyr på borgen Hammershus

Kom til middelaldereventyr på borgen Hammershus