Hasle Hytteby - Feriehytter i Hasle Lystskov

  • God beliggenhed
  • Grillplads
  • Badestrand
  • Swimmingpool
  • Legeland
  • Minigolf
kort Hasle

Hasle Hytteby består af 40 små hyggelige feriehytter.

Hasle Hytteby ligger i tilknytning til Hasle Feriepark, og de to feriesteder har fælles faciliteter - eksempelvis swimmingpool. Hytterne har køkkenniche, og i centerbygningen er der fælleskøkken til de større madopgaver. Dermed har I god mulighed for dels at spare på madbudgettet og dels at styrke elevernes samarbejde på en sjov og lærerig måde.

Hasle Hytteby ligger i tilknytning til Hasle Feriepark, og I har mulighed for at benytte såvel swimmingpool, multibane, cykeludlejning, minigolfbane som aktivitetsland i Hasle Feriepark.

Nyd den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. Der er eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode - den havde dog "blot" været 20 meter lang. På oplevelsescentret Natur Bornholm kan I opleve en "rigtig" dinosaur i naturtro størrelse. Det er et imponerende syn og sjovt at tænke på, at den har "levet" i området ved Hasle Hytteby. 

Med sine velindrettede hytter og den gode beliggenhed i Hasle Lystskov - tæt på Rønne og øens seværdigheder - er Hasle Hytteby et godt lejrskolested.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Hasle Hytteby - Hyttebeskrivelse

Hasle Hytteby består af hyggelige, funktionelle hytter

Hasle Hytteby består af hyggelige, funktionelle hytter

Hasle Hytteby - hytte med lille køkkenniche

Hasle Hytteby - hytte med lille køkkenniche

Hytterne er naturskønt beliggende

Hytterne er naturskønt beliggende

Der er plads til 4 personer i hvert hytte

Der er plads til 4 personer i hvert hytte

Hytte på 14m2.

Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet således:

Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter. Der er en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader samt køleskab. I den ende af af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. 

Hytterne kan opdeles i to værelser med hver sin indgang. Storkøkken, toilet og badeværelse findes i den nærliggende centerbygning.

Hasle Hytteby har en hyggelig og rolig atmosfære, og lejrskolestedet er blevet stadig mere populært de seneste år. I tilknytning til hytterne er der et fælles fællesrum samt grillplads, hvor I kan hygge jer.

Feriehytterne i Hasle Hytteby er indrettet for 4 personer.

Priser pr. person pr. overnatning i 2021:

 Uge  3 nætter  4 nætter 
 16  150,-  130,-
 17  140,-  120,-
 18 Udsolgt Udsolgt
 19  140,-  120,-
 20 Udsolgt Udsolgt
 21  140,-  120,-
 22  165,-  140,-
 23  145,-  140,-
 24  185,-  165,-
 25  165,-  140,-
 26  185,-  165,-
 34  150,-  135,-
 35  145,-  135,-
 36  135,-  135,-
 37  130,-  125,-
 38  125,-  115,-
 39  125,-  110,-

 

Ønsker I færre overnatninger, laver vi gerne et konkret tilbud til jer. Ring til os på 56 95 85 66, eller mail til os på lejrskole@teambornholm.dk

Fripladser: I har en gratis person pr. 24 betalende personer. Vi giver gratis sengelinned og håndklæder til lærerne.

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 3% i tillæg til priserne.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Stranden ved Hasle Hytteby

Stranden ved Hasle Hytteby

Hasle Hytteby - Vil I selv lave mad? 
Der er små køkkener i hytterne på Hasle Hytteby, og i fællesbygningen er det et stor-køkken til de større madopgaver. I har derfor gode muligheder for selv at lave jeres egen mad, når I bor i Hasle Hytteby. Men hvis I ønsker det, hjælper vi også gerne med morgenmad/madpakke samt aftensmad. Og vi lover, at I ikke får røget sild...:)...men det smager nu faktisk dejligt. Prøv det selv på det lokale røgeri i Hasle.

* Morgenmad - pris pr. person pr. dag 40 kr.
* Frokost - pris pr. person pr. dag 40 kr.
* Aftensmad - pris pr. person pr. dag 85 kr.
* Helpension (min. 3 dage) - pris pr. person pr. dag 155 kr.

5% rabat, hvis I vælger helpension i 3 eller flere dage. Beløbene er inklusive moms.

Morgenmad og aftensmad serveres som buffet i telt/restaurant. I spiser i hold og nogle gange sammen med andre klasser. Pensionen består af:

* Morgenmad: Cornflakes og havregryn m/mælk og sukker. Rundstykker og rugbrød m/smør, ost, marmelade og 3 slags pålæg. Kaffe, the og æblejuice.                                                                                                                 

* Frokost: Flütes med skinke og ost eller kylling og karrydressing, inklusive 1 stk. frugt og 1 flaske vand. I får en bestillingsliste tilsendt før jeres ankomst.

* Aftensmad: Hovedret med salat. Vand/saftevand. Den sidste aften får I også dessert.         

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal hytter - Hasle Hytteby
Vi deler hytterne op i drenge- og pigehuse. I får tildelt én hytte for hver 4. dreng/pige. Udover elevernes hytter får I altid tildelt én særskilt hytte til lærerne. 

Bad i Fællesbygning
Bad i fællesbygningen koster 10 kr. pr. gang.

Kontrol af feriehytterne ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehytterne pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehytterne grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehytterne ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehytterne under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Hytterne i Hasle Hytteby er alle indrettet med små køkkener. I fællesbygningen er der storkøkken til de større madopgaver. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling:
· Sengelinned kr. 95,- pr. sæt
· Håndklæder kr. 35,- pr. sæt (1 stort og 1 lille)

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den udendørs swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Swimmingpoolen kan bruges i perioden 15. maj til 30. september (poolen er opvarmet i perioden 25. maj til 31. august).

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 5695 8566.

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.