Storløkke Feriepark

 • Badestrand
 • Børnevenligt
 • Havudsigt
 • Swimmingpool
 • Legeland
 • Hoppepude
kort Allinge

Storløkke Feriepark er en skøn feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyd den flotte havudsigt fra centerbygningen. Foran jer ligger den overdækkede swimmingpool (opvarmet fra 6. april - 18. oktober), hoppepuden, svævebanen og den store legeplads - klar til underholdning.

Glæd jer også til den sjove "multi-arena" med beachvolley-, hockey- samt fodboldbane. Storløkke Feriepark er uden tvivl det Bornholmske lejrskolested med flest aktiviteter for lærere og elever. Mange sjove og glade lejrskoleminder venter jer.

Feriehusene, som er indrettet for 2, 2-4 eller 4-6 personer, har alle en lukket gårdhave. Gårdhaverne vender mod sydvest, således at I kan nyde solen næsten hele dagen.

Mod syd er Storløkke Feriepark afgrænset af klipper, og i en af klippe-"hullerne" har vi lavet en hyggelig grillplads, hvor I kan hygge jer og fortælle røverhistorier fra dagens oplevelser.

Fem minutters gang, og I kommer til den hyggelige badebugt "Næs" og den gamle kystredningssti. Her kan I nyde strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsætter videre mod syd, hvor I vil opleve noget af Bornholms flotte natur - dejlige strandpartier og knejsende klipper. På Storløkke Feriepark bor I centralt. Seværdigheder og oplevelser er tæt på. 

Se en film lavet af en af de mange skoler, som har besøgt Storløkke Feriepark.

 

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Storløkke Feriepark - Husbeskrivelse

Stue på Storløkke Feriepark

Stue på Storløkke Feriepark

Soveværelserne på Storløkke Feriepark

Soveværelserne på Storløkke Feriepark

Stue med sovesofa på Storløkke Feriepark

Stue med sovesofa på Storløkke Feriepark

Køkken på Storløkke Feriepark

Køkken på Storløkke Feriepark

Alle feriehuse har egen gårdhave

Alle feriehuse har egen gårdhave

Feriehusene på Storløkke Feriepark er indrettet for 2, 4 eller 6 personer. I forbindelse med jeres bestilling på Storløkke Feriepark bestræber vi os på at placere husene så tæt på hinanden som muligt. Det kan betyde, at I får forskellige hustyper. Bortset fra størrelsen husene har husene den samme indretning og møblering.

Feriehusene
Feriehusene på Storløkke Feriepark er indrettet for 2, 2-4 eller 4-6 personer. 

Priser pr. person pr. overnatning

Ugenummer i 2023  3 nætter 4 nætter 
10 240,- 220,-
11 240,- 220,-
12 240,- 220,-
13 240,- 220,-
14 (Påskeferie) 240,- 220,-
15 240,- 220,-
16 240,- 225,-
17 (Udsolgt) 240,- (Udsolgt) 225,-
18 240,- 220,-
19 (Udsolgt) 255,- (Udsolgt) 225,-
20 245,- 200,-
21 (Udsolgt) 260,- (Udsolgt) 225,-
22 245,- 220,-
23 265,- 225,-
24 Ikke muligt Ikke muligt
25 270,- 225,-
33 290,- 250,-
34 (Udsolgt) 290,- (Udsolgt) 250,-
35 (Udsolgt) 285,- (Udsolgt) 250,-
36 (Udsolgt) 275,- (Udsolgt) 240,-
37 (Udsolgt) 275,- (Udsolgt) 240,-
38 (Udsolgt) 265,- (Udsolgt) 230,-
39 255,- 230,-
40 250,- 225,-
41 240,- 220,-
42 (Efterårsferie) Ikke muligt Ikke muligt
43 235,- 215,-
44 235,- 215,-

 

Momsforhold
Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt.

Priserne er inklusive rengøring, strøm- og vandforbrug

Priserne vil ikke blive tillagt moms, da feriehusene er ejet af individuelle privatpersoner, hvor udlejningen ikke er momsbelagt. Alle priser er inklusive rengøring, strøm-, vand- og varmeforbrug. Obligatorisk afbestillingsforsikring udgør 4% i tillæg til priserne.

Skadegaranti for under 20 kroner om dagen
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Med en skadegaranti sikrer I jer, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave. Skadegarantien koster mindre 20,- pr. person pr. dag. Læs mere om Skadegarantien her.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Prøv Tovbanen der lader dig svæve over Opalsøen

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Spis røgede sild på Nordbornholms Røgeri

Slik sol på stranden med navnet Næs

Slik sol på stranden med navnet Næs

Sandstrand og knejsende klipper

Storløkke Feriepark ligger i Allinge på Nordbornholm. Allinge var første rejsemål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Strandene ved Allinge er ikke Bornholms største, men det er nogle af de mest hyggelige. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig også årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab strømmede til Allinge for hundrede år siden. 

Lige udenfor Allinge ligger Hammerknuden med Nordeuropas største borgruin. Glæd jer til vandreture med en mageløs panoramaudsigt. Og for de modige kan panoramaudsigten byttes ud med en svævetur i Danmarks længste svævebane...

Selve Allinge er en charmerende havneby. Der er en årlig Jazz Festival, kræmmer-markeder, byfester og omkring havnen summer de små cafeer af liv og stemning. Rundt om Allinge ligger mange af de seværdigheder og attraktioner, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget helt specielt. 

Allinge og Nordbornholm er også hjem for Bornholms sagnfigur - den lille troldeunge "Krølle Bølle". Hvis I har børn med på ferien, vil de elske at få læst historier om Krølle Bølle og hans eventyrlige oplevelser.

Om det er Krølle Bølle, der er på spil eller ej, er ikke til at sige, men i bogen "Det mystiske Danmark" er der mange beretninger om mystiske lysende genstande, som med høj fart bevæger sig henover himlen på Nordbornholm. Eksempelvis har en tysk turist set et tallerkenformet fartøj flyve ud fra Hammerknuden gennem en stor åbning, der pludselig viste sig i klippevæggen. Kort tid efter berettede flere lystsejlere at have set et tilsvarende fartøj flyve op fra havet ved Hammerknuden og fortsætte lodret op i himlen, indtil de tabte det af syne.

Fra Hammerhavnen lidt nord for Allinge er det ikke rumskibe, men små hyggelige både som tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk. Når I passerer nedenfor den gamle borgruin Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør bestemt ikke oplevelserne mindre spændende.

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66 så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Kysten foran Storløkke Feriepark

Kysten foran Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark - Vil I selv lave mad? 
Der er gode og store køkkener i feriehusene på Storløkke Feriepark, således at I selv kan lave jeres mad. Men hvis I ønsker det, hjælper vi også gerne med morgenmad/madpakke samt aftensmad. Og vi lover, at I ikke får røget sild...:)...men det smager nu faktisk dejligt. Prøv det selv på det lokale røgeri i Allinge.

Morgenmad og smør-selv-madpakke (min. 3 dage)

 • Cornflakes/havregryn, brød, ost, marmelade og pålæg
 • Smør-selv-madpakke med pålæg, brød og smør
 • Kaffe, the, mælk og juice
 • Pris pr. pers. pr. dag: 80 kr. (heraf udgør moms kr. 16)
 • Morgenmad, brød og pålæg bringes ud til jeres huse

Aftensmad

 • Hovedret, flütes og salater samt frisk frugt til ”dessert”. Sidste aften serveres is til dessert.
 • Kold saft og vand
 • Pris pr. pers. pr. dag: 100 kr. (heraf udgør moms kr. 20)
 • Aftensmaden spises i en fælles spisesal på lejrskolestedet. Hvis I bor på Æblehaven, vil I dog benytte spisesalen på Storløkke Feriepark (200 meter fra Æblehaven)

Helpension

 • Morgenmad, middagsmad (smør-selv-mad-pakke) og aftensmad
 • Pris pr. pers. pr. dag: 180 kr. (heraf udgør moms kr. 36)

5% rabat, hvis I vælger helpension i 3 eller flere dage

Bestil nu
Mail lejrskole@teambornholm.dk eller ring til os nu på 56 95 85 66...så giver vi dig gerne gode råd til skønne lejrskoledage på Bornholm.

Ankomst- og afrejsetidspunkt
I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal huse - Storløkke Feriepark
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse, således at piger og drenge kommer til at bo hver for sig. Ligeledes tildeler vi altid lærerne et særskilt hus. Husene på Storløkke Feriepark er indrettet for 2, 4 eller 6 personer, og vi sørger for at fordele jer i de forskellige hustyper, således at I i videst muligt omfang bor så tæt på hinanden som muligt.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Feriehusene i Storløkke Feriepark har veludrustede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Lærerne får endvidere gratis sengelinned og håndklæder. Eleverne skal medbringe sengelinned og håndklæder - alternativt kan eleverne leje det på lejrskolestedet ved forudbestilling for DKK 155,-.

Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte den overdækkede swimmingpool fra kl. 07:30 til solnedgang. Den overdækkede swimmingpool er opvarmet i perioden fra 6. april - 18. oktober.

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 56 95 85 66.

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:30 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.

Bestilling og forespørgsler

Hvis I ønsker at bestille eller forespørge på ledige perioder, så udfyld nedenstående formular og tryk på "send" - så vender vi straks tilbage til jer. Vi glæder os til at se jer på lejrskolebesøg på Bornholm.

Skadegaranti

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Når I har købt en Skadegaranti, er I garanteret, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave i ferieboligen eller på inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis eleven eller skolen måtte blive erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer jer derfor et trygt lejrskoleophold uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis I med vilje laver en skade – eksempelvis hvis en elev laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke.

Hvad koster Skadegarantien?
Det er billigt for jer at tegne en Skadegaranti, da den koster mindre end 20,- pr. overnatning:
• 59,- pr. person

Hvordan bestiller du Skadegarantien?
Du bestiller Skadegarantien samtidig med dit ophold. Du kan dog også bestille Skadegarantien helt frem til 2 dage inden din ankomst. Bemærk, at bestillingen af Skadegarantien skal ske pr. mail: lejrskole@teambornholm.dk

Hvad gør I, hvis der sker en skade under jeres ophold?
Hvis der sker en skade, beder vi jer kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel jer som efterfølgende gæster på feriestedet. I kan henvende jer i receptionen på lejrskolestedet eller
• Ringe til os på 56 95 85 66
• Maile til os på lejrskole@teambornholm.dk

Bestil jeres lejrskoleophold i dag
Bestil Skadegarantien sammen med jeres lejrskoleophold på Storløkke Feriepark i dag. Så kan I allerede nu begynde at glæde jer til nogle skønne lejrskoleoplevelser på Bornholm.

Oplev grotterne på Nordbornholm

Oplev grotterne på Nordbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kridhvidt sand og blåt hav på Sydbornholm

Kom til middelaldereventyr på Hammershus

Kom til middelaldereventyr på Hammershus