Praktisk information

Ankomst- og afrejsetidspunkt

I har husene til jeres rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade husene kl. 10:00. Årsagen til forskellen mellem afrejse- og ankomsttidspunkt er, at lejrskolestedet skal have mulighed for at rengøre husene til de næste lejere.

Antal huse - Æblehaven/Hasle Feriepark/Storløkke
Vi deler husene op i drenge- og pigehuse. I får tildelt ét hus for hver 6. dreng/pige. Såfremt fordelingen bevirker, at der i et hus blot er en elev, laver vi i stedet en opredning i et af de andre huse, således at eleven ikke skal sove alene. Udover elevernes huse får I altid tildelt ét særskilt til lærerne.

Antal hytter - Hasle Hytteby
Vi deler hytterne op i drenge- og pigehytter. Der er én hytte for hver 4. dreng/pige. Lærerne har dog altid én særskilt hytte. For Hasle Hytteby gælder, at bad i fællesbygningen koster kr. 15 pr. bad.

Kontrol af feriehusene ved ankomst og afrejse
Langt de fleste af vores lejrskolegæster behandler feriehusene pænt. - Men vi oplever desværre af og til tilfælde, hvor der sker skader på feriehusene grundet hærværk. Ved ankomsten til lejrskolestedet udleverer vi derfor et kontrolskema til den ansvarlige lærer. Vi beder herefter den ansvarlige lærer om at kontrollere feriehusene ved ankomst og afrejse for derved at kontrollere, hvorvidt der er sket skader i lejeperioden. Vi gør venligst opmærksom på, at skolen hæfter for eventuelle skader, som påføres feriehusene under jeres ophold.

Køkkenfaciliteter
Alle vores lejrskolesteder har veludstyrede køkkener. I behøver derfor ikke at medbringe service eller køkkenredskaber.

Sengelinned
Lejrskolestedet har dyner og hovedpuder til jer. Det eneste, som I selv skal medbringe, er derfor sengelinned, viskestykker og håndklæder - alternativt kan I leje det på lejrskolestedet:
* Sengelinned og håndklæder (1 stort og 1 lille) kr.  155,- pr. sæt

Linned og håndklæder er gratis for alle lærere.
Vi beder jer venligst bemærke, at sengelinned skal anvendes - også selvom I medbringer sovepose.

Skader
Såfremt der sker skader på inventar eller huse/hytter, beder vi jer straks meddele dette til receptionen.

Swimmingpool
I er velkomne til at benytte swimmingpoolen fra kl. 07:30 til solnedgang.

Telefon
Alle spørgsmål vedrørende jeres booking beder vi jer rette til A/S Team Bornholm på 56 95 85 66. Såfremt I har brug for at komme i kontakt med lejrskolestedet er telefonnumrene:

* Hasle Feriepark og Hytteby: 8844 4045 
* Feriecenter Æblehaven: 5648 1222
* Storløkke Feriepark: 5648 1179

Tidspunkt for ro-på-lejrskolestedet
Efter kl. 22:00 beder vi jer venligst undlade støjende adfærd på lejrskolestedet. Musik skal hele døgnet spilles for lukkede vinduer og døre, samt således at det ikke generer de øvrige gæster på lejrskolestedet.