Hjælp til bestilling

Kom nemt til Bornholm uanset om du vælger at rejse med fly, bus eller færge med egen bil. Vi har mange års erfaring med at hjælpe med alt fra hotelferie med fly over pensionatferie med bus til ferielejlighed med egen bil og færge. Vi sørger for, at du får en fantastisk ferie, og vi er aldrig mere end et opkald væk, hvis du skulle få brug for hjælp.

Hvordan bestiller jeg min pakkerejse til Bornholm?
Du kan bestille din pakkerejse til Bornholm på flere forskellige måder.

  1. via søgefunktionen på vores hjemmeside
  2. via vores annoncetilbud på vores hjemmeside
  3. ved at ringe til os på 56 95 85 66 eller skrive til info@teambornholm.dk

 Vi har sammensat vores pakkerejserne sådan, at uanset hvilken måde du vælger at bestille på, så får du altid den billigste pris.

Bestil din pakkerejse via vores søgefunktion ”Søg og bestil”
Klikker du på ”Søg og bestil” i topmenuen her på hjemmesiden, så vil du hurtigt komme til vores søgefunktion, hvor du kan se pris, ledighed og udlejningsperioder på samtlige af vores feriesteder på Bornholm. Inden du vælger feriested, kan du sætte hak i den transportform, der passer dig bedst. Det kan eksempelvis være, at du vil sammenligne prisen på en uge i Gudhjem Feriepark med bus og prisen på en uge i Gudhjem Feriepark med egen bil og færge. Husk at trykke ”beregn” hver gang du vælger en ny transportform, så opdateres prisen på din ferie automatisk og du får vist en feriested, som du kan bestille med det samme.

Bestil pakkerejse via vores annoncetilbud
Du kan også vælge at bestille din pakkerejse via et af vores annoncerede tilbud, som du finder vores side ”Denne uges annoncetilbud”. Her kan du finde pakketilbud på et bredt udvalg af vores feriesteder. Prisen er inklusive færge med egen bil, bus eller fly. Husk at se nærmere på hvilken transportform, der gælder for det pågældende annoncetilbud.

Bestil din pakkerejse via telefon eller e-mail
Du er meget velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66 eller skrive til info@teambornholm.dk alle ugens dage. Vi sidder klar på telefon/mail og hjælper dig gerne med din spørgsmål. Det kan eksempelvis være, at du har fundet en dejlig ferielejlighed, som du gerne vil bo i på din ferie til Bornholm. Nu vil du gerne kende prisforskellen på at komme til Bornholm med fly og færge med egen bil? Spørgsmål som dette er vi eksperter i at svare på, og vi deler gerne ud af vores viden, så du kan få bedst muligt udgangspunkt for din ferie på Bornholm.

Vi sidder altid klar til at hjælpe
Uanset om du har brug for hjælp med onlinebestilling, tilbud eller generel info om Bornholm, så kan du altid ringe til os på 56 95 85 66 eller skrive til info@teambornholm.dk, så hjælper vi dig med at få en fantastisk ferie på Bornholm.

Modtag tilbud, tips og ferieinspiration fra Solskinsøen direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev nu

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.