Kontakt os

Vi har åbent alle ugens dage og tager gerne en snak med dig!

Team Bornholm er specialister i rejser til Bornholm. Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for den bornholmske turistbranche og er altid klar med gode tips og idéer til din ferie på øen. Hos os får du ikke blot de bedste priser – du får også den bedste rådgivning.

Team Bornholm er en sammenslutning af flere bornholmske feriesteder, der tilbyder et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er også et rejsebureau, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Uanset om du rejser hånd i hånd med den eneste ene eller har børnene med, så har vi den perfekte feriebolig til jer.

Sikkerhed for din rejse
A/S Team Bornholm har den højeste kreditværdighed "AAA" og er medlem af Rejsegarantifonden. Din rejse er derfor i trygge hænder hos os.

Ring til os for at få rådgivning om din ferie på Bornholm eller for at bestille ophold. 

56 95 85 66 - Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Du er også altid velkommen til at sende en mail på info@teambornholm.dk.

Vores adresse er:
A/S Team Bornholm
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne

Modtag tilbud, tips og ferieinspiration fra Solskinsøen direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev nu

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.