Skadegaranti

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – også når vi er på ferie. Når du har købt en Skadegaranti, er du garanteret, at du ikke selv bliver erstatningsansvarlig for de skader, som du eller dine rejseledsagere måtte komme til at påføre ferieboligen eller inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis du bliver erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer dig derfor en tryg ferie uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis du eller dine rejseledsagere med vilje laver en skade – eksempelvis hvis du laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke. Skadegarantien dækker heller ikke, såfremt det er din hund, som har forårsaget en eventuel skade, og at skaden allerede er dækket af din hundeforsikring. Hvis du ikke har en hundeforsikring, og/eller at der er en selvrisiko på din forsikring, så dækker Skadegarantien skaden samt din eventuelle selvrisiko.

Hvad koster Skadegarantien?
Skadegarantien koster 95,- pr. feriebolig, og du skal bestille garantien senest dagen inden din ankomstdag.

Hvad gør jeg, hvis der sker en skade?
Hvis der sker en skade, beder vi dig kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel dig som efterfølgende feriegæster. Du kontakter os på:
• Telefon: 56 95 85 66
• Mail: info@teambornholm.dk

Bestil din ferie nu
Med Skadegarantien kan du trygt bestille din ferie. Bestil derfor din ferie nu...så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Se alle de skønne feriesteder her.

Børn og børnebørn vil elske en sommerferie på Bornholm

Børn og børnebørn vil elske en sommerferie på Bornholm

Nyd sensommeren på Bornholm

Nyd sensommeren på Bornholm

Modtag tilbud, tips og ferieinspiration fra Solskinsøen direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev nu

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.