Sandvig

  • Hammershus
  • Strand
  • Hammerknuden
  • Hammerhavnen
  • Opalsøen
  • Hammersøen
kort Sandvig

Allinge-Sandvig – Bornholms ældste destination
Vælg overnatning i en ferielejlighed med havudsigt i Sandvig, hvis du vil holde ferie i Bornholms originale turistcentrum. Tilbage i starten af 1900tallet, da Bornholms turisme begyndte, var Allinge-Sandvig på Bornholms nordspids det første rejsemål. Sandvig er den stille tvilling, hvor gaderne er rolige, samtidig med, at du vil opleve masser af liv. Allinge er den mere livlige tvilling, hvor du vil opleve en by med et rigt forretningsliv, med mange restaurationer og cafeer. Allinge-Sandvig hjemsted for nogle store arrangementer i løbet af året. Glæd dig til at opleve Allinge-Sandvig, når du bor i ferielejlighed på Nordbornholm.

Hammer-spændende i Sandvig
Tæt ved din ferielejlighed, lige ved Sandvig, ligger Hammerknuden, hvor Nordeuropas største borgruin, Hammershus, ligger. På Hammerknuden og ved Hammershus har du mulighed for vandreture med fantastisk panoramaudsigt over Østersøen. Lige ved siden af Hammersøen ligger Opalsøen, som er et levn fra tiden hvor man brød granit på Hammerknuden. Henover Opalsøen kan de modige kaste sig ud i at prøve Danmarks længste svævebane, hvis man får behov for at hvil, er der ikke langt hjem til din ferielejlighed i Sandvig.

Hammershus er Bornholms mest besøgte seværdighed, og ved et besøg står det klart hvorfor. Borgruinen, som man mener stammer fra 1200tallet, er en imponerende oplevelse, både hvad angår historie og natur. I 2018 indviede Kronprinsesse Mary Hammershus’ nye besøgscenter, som i sig selv er en arkitektonisk seværdighed. Med en ferielejlighed i Sandvig bor du tæt på nogle populære seværdigheder.

Bådture, klipper og røverhistorier
Der venter masser af eventyr og oplevelser på feriedagene, når du har overnatning i ferielejlighed i Sandvig. Fra Hammerhavnen, et lille gammelt fiskerleje ved Hammerknuden, er der mulighed for at sejle ud og se den dramatiske klippekyst fra havsiden. Fra båden vil du få set Hammershus på en helt ny, og meget storslået måde. Fra vandsiden bliver det endnu lettere at forestille sig, hvordan borgen i middelalderen var en uindtagelig fæstning. Bådførerne er fulde af gode fortæller, og røverhistorier, og en tur lidt længere mod syd, byder også på klippegrotter og huler, som man ikke ser andre steder i Danmark. Selvom det er over 100 år siden, at turismen først kom til Nordbornholm, er der stadig masser af spændende oplevelser i vente, når du bor i ferielejlighed i Sandvig.

Det spiller i Allinge-Sandvig
Bo i ferielejlighed i Sandvig og hav Bornholms jazzhovedstad som nabo. Besøger du Allinge under den årlige Jazzfestival, vil du opleve en helt særlig stemning i byen. Du kan også se frem til kræmmermarkeder, byfester og en summen af liv omkring havnen og de små cafeer. Bor du i ferielejlighed i Sandvig, kan du eksempelvis besøge det hyggelige Allinge Røgeri, som, foruden den bornholmske specialitet røget sild, byder på en helt fantastisk havudsigt fra havnen i Allinge. En ferie i Sandvig er noget helt specielt.

Når du vælger en ferielejlighed i Sandvig, vælger du at bo i et område, som har meget at tilbyde. I Allinge har du let adgang til dagligvareforretninger, mange spændende spisesteder, to røgerier, og på byens lokale spillested, Gæstgiveren, kan du opleve intimkoncerter med nogle af Danmarks største navne i løbet af sommeren. Bor du i ferielejlighed i Sandvig, har du ikke langt hjem efter en festlig aften.

Sandvig, sol og strand
Du skal vælge en ferielejlighed i Sandvig, hvis du vil opleve strande, som er anderledes end de fleste. Bor du i Allinge-Sandvig, har du let adgang til strande i begge byer. Disse to små fiskerlejer blev grundlagt i middelalderen, og er siden vokset sammen til en by, på deres helt egen facon. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper er kendetegnet ved strandende på Nordbornholm. I selve Allinge kan du besøge den lille hyggelige sandstrand Næs. Et besøg på Næs, med den fantastiske udsigt, kan ikke undgå at fremkalde feriestemning.

I kort gåafstand fra din ferielejlighed i Sandvig finder du en fin bred sandstrand, flere hyggelige cafeer og spisesteder, og en helt særlig iskiosk, Kalas, som er bygget i et gammelt kølehus, nærmest oven på klipperne. Besøg Kalas’ hjemmeside for mere information: http://www.kalasbornholm.dk/

Når du bor i ferielejlighed i Sandvig løber du aldrig tør for oplevelser at fylde dine feriedage med.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Vis pris og ledige perioder

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.